Melbourne City Institute of Education

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Melbourne Institute City of Education (MCIE) este o organizație de formare înregistrată vibrantă și inovatoare, care oferă cursuri recunoscute la nivel național în Melbourne. Unul dintre cei mai industria furnizorilor de formare aclamat în Victoria, MCIE oferă o clasă mondială, cariera sa concentrat de formare, proiectat de către profesioniștii din industrie. Noi dota elevii cu amestec perfect de cunoștințe și abilități practice pentru a excela în calea lor cariera aleasă.

Industria Apreciatul & premiat Cursurile noastre de formare sunt industria renumite pentru excelenta lor. Noi nu spunem pur și simplu suntem minunat, suntem recunoscuti pentru ea.

carieră Focused Ne concentrăm atenția pe asigurarea vă atinge obiectivele de carieră și de a vă ajuta la fiecare pas din drum. Noi lucrăm cu partenerii din industrie pentru a ajuta studenții noștri obține locuri de muncă.

formatori cu experiență Noi angajarea de personal de formare cu experiență, care au demonstrat o experiență puternică industrie și care s-au angajat să promoveze o cultură a învățării și de realizare.

Facilități de tăiere Edge La MCIE, noi oferim cele mai bune facilități de formare de artă, cum ar fi Simulare de îngrijire a copilului / formare Aged și o bucătărie modernă de formare. Facilitățile noastre vă oferă instrumentele necesare pentru a fi la partea de sus a jocului.

Suport dedicat MCIE oferă sprijin pentru studenți la fiecare pas din drum cu un dedicat Student Welfare coordonator disponibil 24/7. Avem o serie de cursuri finanțate de guvern disponibile, ceea ce înseamnă că puteți începe să studieze, fără a fi nevoie să salvați.

Învățarea flexibilă La MCIE, lucrăm cu dumneavoastră pentru a atinge obiectivele educaționale. Opțiunile noastre de livrare flexibile permit dvs. de învățare pentru a se potrivi stilului tău de viață.

Locații

Melbourne

Melbourne City Institute of Education

Address
MCIE Head Office & Campus,
Level 2, 52-58 Chetwynd St

VIC 300 Melbourne, Victoria, Australia