Languages Across Borders | Melbourne

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre

La LAB din Melbourne, experiența dvs. este mai mult decât învățarea limbii engleze într-o sală de clasă. Veți absorbi cultura, veți întâlni noi prieteni din Australia și din întreaga lume și veți avea ocazia să lucrați și să călătoriți. Personalul nostru este entuziast și prietenos și este întotdeauna dispus să vă ajute să vă adaptați la un mediu nou și foarte diferit. Suntem mândri să vă oferim o gamă de cursuri pentru care puteți alege, inclusiv oportunități de a urma stagii de practică în domeniul ospitalității și turismului în regiuni frumoase din această țară. Vă încurajez să profitați la maximum de timpul pe care îl petreceți în învățarea limbii engleze cu noi. Aceasta este o oportunitate o dată în viață și amintirile pe care le faceți vor rămâne cu voi pentru totdeauna. Bine ați venit la familia LAB din Melbourne!

Credințele noastre

LAB în Melbourne a fost înființată în ianuarie 2011 sub numele de Fusion English. În 2016, am devenit membri mândri ai rețelei educaționale LCI, foarte apreciată, care gestionează peste 22 de instituții de învățământ din întreaga lume. LAB în Melbourne este o organizație contemporană înregistrată de CRICOS, iar calitatea NEAS a aprobat institutul englez.

Cel mai viu oraș din lume

Melbourne este capitala culturală a Australiei, ceea ce îl face locația perfectă a uneia dintre cele mai importante școli de limba engleză în țară. Orașul este multicultural cu mândrie, cuprinzând diversitatea culturală, iar multe dintre destinațiile pitorești ale Victoriei sunt unice izbitor.

În cartierul central de afaceri (CBD) din Melbourne, micile șosele devin pânza pentru o gamă de artă de stradă de clasă mondială, apreciată atât de localnici, cât și de turiști. Melbourne este de asemenea renumită pentru cultura de cafea, din nou datorită bogatei sale istorii multiculturale. Orașul se mândrește cu numeroase buzunare etnice, oferind o gamă autentică de mâncăruri fantastice din punct de vedere cultural, multe dintre ele fiind disponibile în și în jurul locației campusului, satisfăcând orice gust.

Locații

Melbourne

Languages Across Borders | Melbourne

Număr de telefon
+61 3 9654 7786

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră