Kangan Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cu mai mult de 40.000 de înscrieri în fiecare an, Kangan Institute este un furnizor important de formare pentru, sectoarele auto de sănătate și de îngrijire medicală și educație indigene. Avem, de asemenea, o prezență puternică într-o serie de industrii, cum ar fi moda, de afaceri precum justiția și legală.

Fiind unul dintre cei mai mari furnizori statului de ucenicie și de formare de stagiu, avem relații puternice cu multe companii și răspunde pentru studenții care doresc formare industria relevantă într-o gamă largă de discipline și la fața locului opțiuni de formare pentru a se potrivi nevoilor unice ale studentului sau organizație.

Cursurile noastre variază de la certificatul de bază la diplomă și nivelurile de diplomă avansate, cu peste 25 de cai la grade universitare. Programul nostru de recunoaștere evaluează cunoștințele și Skills experiența anterioară, acordând studenților noștri cu credite sau calificarea pentru a se potrivi abilitățile lor existente.

Cu mai mult de 80 de ani de experiență în domeniul educației și al formării profesionale, suntem un loc flexibil, inovator și dinamic de învățare, cu o atmosferă multiculturală bogată. Programele noastre sunt livrate peste cinci campusuri în Broadmeadows, Docklands, Essendon, Moonee Bazine si Richmond.

Locații

Broadmeadows

Address
Pearcedale Parade
Broadmeadows VIC 3047

3047 Broadmeadows, Victoria, Australia

Melbourne

Address
1 Batmans Hill Drive
Docklands VIC 3008

3008 Melbourne, Victoria, Australia

Essendon

Address
38 Buckley Street
Essendon VIC 3040

3040 Essendon, Victoria, Australia

Moonee Bonds

Address
Level 1
21-31 Hall Street
Moonee Ponds VIC 3039

3039 Moonee Bonds, Victoria, Australia

Richmond

Address
85 Cremorne St
Richmond VIC 3121

3121 Richmond, Victoria, Australia