Karl Von Busse Institute of Design

Introducere

Citește Descrierea Oficială

KVBI_signs

…DESPRE NOI

Karl von Busse Institutul de Design este un colegiu de tip boutique exclusiv de design cu sediul în CBD Sydney, care este orientată spre sectorul industrial și la nivel internațional minte; un furnizor de educație de design mai agil și cu adevărat unic.

Concentrându-se pe principalele discipline de proiectare: Moda, grafica și Design interior, Profesioniști locali și internaționali din industrie împărtășesc o perspectivă și o experiență cu elevii într-un mediu de studio pe o bază de zi cu zi a acestora.

aportul de student este selectiv și dimensiuni de clasă sunt în mod intenționat mici pentru a maximiza contactul lector, asigurându-se că studenții, locale și internaționale, își pot realiza potențialul creativ și să obțină mentoratul care au nevoie să fie industrie gata.

KVBI_sewing_machine1

"Ce facem noi aici se bazeaza pe experienta mea de ani treizeci, și spune-mi de a avea un grup mic de oameni și să le pregătească pentru ocuparea forței de muncă ... Trebuie să existe o mentoratul centrală. Acolo trebuie să fie cineva să cunoască elevii lor și de a se vedea punctele slabe și sprijinul lor, iar cei mai mulți studenți ai mai dificil devine. De aceea, vreau colegiul nostru să rămână relativ mici ... Numerele din colegiul nostru au un scop. Vrem să ne cunoaștem elevii noștri și să le sprijine timp de 1-2 ani. "


Karl von Busse

KVBI_classes

... DESPRE Locația noastră

Karl von Busse Institute of Design este situat central, la doar o scurtă plimbare la Town Hall stație de tren și autobuz care leagă centrul orașului, cu toate marile suburbii. Clădirea noastră este înconjurată de cei care au vorbit despre icoane Sydney, inclusiv faimoasa Opera, Harbour Bridge și Hyde Park. Ca un colegiu privat cu experiență la pământ cu studenții internaționali, oferim ajutor și sprijin în găsirea unei locuințe adecvate, care este nou în Australia.

KVBI_distant_learning

... DESPRE CAMPUS ȘI CURSURI NOASTRE

campusul nostru este modern și a fost proiectat pentru cele mai recente principii "verzi" de mediu oferind studenților cele mai bune facilități posibile. Ei includ pe bază de calculator Mac laboratoare și Mașini de cusut industriale. studenții absolvenți sunt eligibile pentru a primi în picioare avansată de până la 50%, cu furnizorii de învățământ superior. lectori noastre continuă să fie practicieni în domeniul lor de expertiză. lectori invitați locali și internaționali completează echipa lecturing regulat. Institutul este o organizație de formare inregistrat (RTO) și are aprobarea CRICOS să se înscrie studenții internaționali. Toate programele noastre de Diplomă și Diplomă avansată sunt acreditate la nivel național.

Toate programele sunt în mod constant evaluate și modernizate pentru a răspunde cerințelor în schimbare ale industriei. Programa analitică permite studenților, în funcție de aptitudinile individuale, să se specializeze într-un număr de domenii în cariera lor alese. numirile individuale sunt făcute pentru solicitanții înainte de înscriere pentru a discuta despre caracterul adecvat pentru alegerea carierei, detalii de curs și opțiuni de cazare Karl von Busse Institutul de scopul final Design este de a pregăti studenții săi pentru ocuparea forței de muncă în cariera lor creativ ales cu programe bazate pe industrie și apreciere internaționale de design .

KVBI_makeup2

... DESPRE STAGII NOASTRE SI OPORTUNITATI JOB

În timp ce studia cu noi, studenții noștri au posibilitatea de a alege dintr-una dintre stagii sau locuri de muncă plătite anunțate de Colegiul lunar și de a gestiona pentru a finaliza o experiență de lucru înainte de absolvire. Suntem mandri sa fim parteneri cu renume design companii si branduri precum Carla Zampatti, Marie Claire si Vogue.

KVBI_adv_dipl

... Despre învățarea noastră internațională

Industria de design globalizată de azi necesită o perspectivă internațională. La Karl von Busse Institutul de Design, vă oferim posibilitatea de a realiza.

Așa cum există așteptări pentru designeri noi să aibă o înțelegere a practicii internaționale, noi oferim Diploma noastră și Diplomă avansată studenților posibilitatea de a lua o serie de opțiuni de învățare internaționale, inclusiv Europa, Asia și Australia pentru studenții internaționali.Locații

Sydney

Karl von Busse Institute of Design

Address
Level 2, 400 Kent Street
NSW 2000 Sydney, Noua Țara Galilor de Sud, Australia
Număr de telefon
+61 2 9261 1191