Job Training Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre

Bine ați venit la Job Training Institute (JTI) unde motto-ul nostru este Ridicarea întotdeauna la nivelul următor. JTI este un institut cu sediul în Australia care oferă formare profesională. Scopul nostru este de a oferi studenților cea mai bună șansă de a obține un loc de muncă prin obținerea unei calificări recunoscute în întreaga lume.

De ce să alegeți JTI

  • Flexibilitate - Job Training Institute oferă flexibilitate învățării studenților prin învățare mixtă, inclusiv moduri față-în-față și online. Toți elevii noștri au posibilitatea de a combina cele două moduri de învățare.
  • Job Training Institute plasare a Job Training Institute - Job Training Institute facilitează plasarea în câmpul muncii pentru studenții săi și este disponibil un coordonator de plasare a forței de muncă pentru a ajuta studenții cu probleme de plasare a forței de muncă.
  • Suportul studenților - Formatorii noștri sunt întotdeauna disponibili și dispuși să asiste elevii cu studiile și sarcinile lor prin mai multe metode, de la chat, e-mail, apeluri telefonice și întâlniri la întâlniri. Job Training Institute oferă studenților cursuri săptămânale online, moderate de formatorii noștri calificați și pregătiți.

JTI membru

Job Training Institute este membru al ACPET - și este de acord să se conformeze Constituției, Regulamentelor și Codului de etică al Consiliului australian pentru educație și formare privată (JTI membru ID: 183094).

Cursurile noastre

  • Face-to Face Learning - Învățarea noastră se face la fața locului la Dandenong (VIC) și Sunshine (VIC).
  • Învățarea online - Am folosit tehnologia pentru a aduce învățarea în era digitală, unde este mai ușor și mai rapid să înveți. Folosind software-ul aprobat de guvern, folosit în marile TAFE și Universități, vă aducem cunoștință oriunde v-ați afla în lume. Conținutul cursului și evaluările sunt furnizate online, dar unele observații de evaluare trebuie să fie făcute față în față de către evaluatorii noștri instruiți.

Locații

Dandenong

Address
Level 5 Plaza Business Centre, 26 McCrae Street
VIC 3175 Dandenong, Victoria, Australia

Raza de soare

Address
Sunshine Campus
Suite 4 Level 1
25-29 Devonshire Road Sunshine

VIC 3020 Raza de soare, Victoria, Australia

Melbourne

Address
Melbourne City Campus
Level 4, 259 Collins Street

VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australia