ICAE: International College of Advanced Education

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ICAE este un multi-premiat Organizarea înregistrării de formare cu sediul în Darwin, capitala Northern Territory din Australia. ICAE a fost fondată în 1997, și oferă programe profesionale studenților australian și internaționale. Darwin este renumit pentru climatul tropical, frumusețea naturală uimitoare și mediu curat. După cum cel mai tânăr capitala Australiei, Darwin are o atmosferă informală, ușor-va - întruchiparea Australiei! Personalul din industria hotelieră sunt întotdeauna în cerere foarte mare, obținând astfel un loc de muncă este mai ușor în Darwin decât oriunde altundeva în Australia.

42259_Introduction

ICAE oferă oportunități de educație și formare, care să sporească cariera elevilor. În piețele forței de muncă din întreaga lume, nu există nici un substitut pentru o experiență din lumea reală susținută de o înțelegere aprofundată a conceptelor cheie. Studenții noștri dezvoltă abilități teoretice și practice în semestrul de școlarizare, apoi să le aplice în locul de muncă, în timp ce în industria de Plasament. Educația noastră este ghidată de practica industriei actuale, livrate de facultatea noastra de experti din industrie, și consideră că absolvenții obțină rezultate deosebite de angajare, atât în ​​Australia, cât și în străinătate.

42256_Introduction

programe internaționale ICAE de toate încorporează un amestec egal de studiu în clasă și plătite (sau fără plată, dacă se dorește) Industrie Plasament. În cazul în care elevii doresc să fie plătit în timp ce pentru industrie Plasament, ICAE va ajuta la găsirea unui angajator adecvat care să poată asigura mediul necesar să se dezvolte și să demonstreze aptitudinile necesare cerute de curs. Studenții care a plătit Industrie Plasament primesc același salariu și condiții ca rezidenți australian și pot câștiga până la 1.000 $ pe săptămână de lucru de până la 45 de ore pe săptămână.

Programele internaționale ICAE conțin aceleași resurse de învățare și de evaluare ca programele noastre premiate pe piața internă, asigurându-se că toți studenții noștri primesc aceeași educație de înaltă calitate. Statul nostru a platformei de învățare on-line de arta permite elevilor să acceseze evaluările lor și materiale de învățare interactivă, oriunde și oricând acces la internet este disponibil. Elevii pot avea acces în bandă largă fără fir în întreaga campus.

42257_Introduction

Programele internaționale au două semestre de 20 săptămâni pe an, cu prize în ianuarie și iulie. Primul semestru al elevilor este petrecut participarea la cursuri de la campusul nostru pentru un minim de 20 de ore pe săptămână. În acest semestru de studiu, studenții se angajează teorie și instruire practică, precum și evaluări complete, bazate pe cunoaștere. al doilea semestru al elevilor este petrecut în industrie pentru plasarea anunțurilor, atunci când locul de muncă într-o întreprindere ospitalitate autorizată și nu participă la cursuri. profesori ICAE vizita student la locul de muncă în mod regulat, oferind sprijin și îndrumare, precum și de a efectua evaluări la locul de muncă. Industria de plasare este oportunitatea studentului de a demonstra că pot aplica abilitățile și cunoștințele lor într-un loc de muncă real, - un plus de neprețuit pentru orice CV, si o parte foarte importantă a construirii unei rețele profesionale de angajatori. Mulți absolvenți internaționale ICAE au fost sponsorizat să rămână și să lucreze în Australia de către angajatorii lor Industria de plasare, o oportunitate minunata pentru absolvenți și angajatori deopotrivă.

Toate programele internaționale sunt acreditate și aprobate de guvernul australian, iar absolvenții primesc o calificare la nivel național, care Recunoscută este recunoscută în toată Australia și în străinătate.

42258_Intrroduction

campusul ICAE este situat la Rapid Creek, la aproximativ 15 minute de centrul orasului Darwin. Campus include săli de clasă, zone de servicii practice ospitalitate complet echipate cu bare, mașini de espresso, facilități pentru studenți în interior și în aer liber, inclusiv un teren de fotbal și de bandă largă fără fir disponibile în întreaga instalație. Cu parcare mare, stațiile de autobuz din apropiere, mersul pe jos și trasee pentru biciclete de conducere din oraș de-a lungul țărmului dreptul de a ne deplasa la și de la campus este ușor. Situat printre trei hectare de terenuri cu frunze se răcească și mai puțin de un kilometru de mareei Nightcliff, campusul nostru este un loc încântător, liniștit pentru a studia.

Locații

Darwin

International College of Advanced Education

Address
ICAE: International College of Advanced Education
17 Chapman Road
Rapid Creek

NT 0810 Darwin, Teritoriul nordic, Australia
Număr de telefon
+61 8 8941 5959