Citește Descrierea Oficială

Gold Coast Learning Centre , Surfers Paradise

Studiați limba engleză, TESOL, Afaceri, Management, Contabilitate, Marketing, Resurse umane și Sănătate la locul de muncă

Gold Coast Learning Centre (GCLC) oferă programe de învățare inovatoare, facilități excepționale și resurse de calitate, la doar câteva minute de mers pe jos de plaja din Surfers Paradise.

Studenții internaționali și interni pot combina educația de calitate cu stilul de viață relaxat, cultura plajă și distracția, atmosfera prietenoasă din Coasta de Aur din Queensland, una dintre cele mai importante destinații turistice din Australia.

Gold Coast Learning Centre adoptă tehnologii și programe care fac învățarea interesantă, distractivă și plină de satisfacții, obținând în același timp rezultate educaționale reale.

Studenții interni și deținătorii de vize pentru studenți pot studia toate cursurile pe care le oferim, de la pregătirea generală în engleză și IELTS până la calificări în afaceri, management, marketing, contabilitate, resurse umane, WHS și TESOL.


Studiați limba engleză în Australia pe faimoasa coastă de aur din Queensland: cursuri inovatoare, facilități excelente și stil de viață remarcabil

Studiați limba engleză în Australia la Gold Coast Learning Centre din Surfers Paradise și bucurați-vă de un standard de primă clasă de stil de viață și o educație de calitate.

Având o reputație larg răspândită pentru diversitatea culturală internațională, costurile de viață accesibile și costurile educaționale foarte rezonabile, Surfers Paradise pe Gold Coast este o destinație excelentă pentru studenți.


Despre Gold Coast Learning Centre

Studiați limba engleză, TESOL, Afaceri, Contabilitate, Management, Marketing, Sănătate și siguranță la locul de muncă și Resurse umane în Surfers Paradise

Înființată în 2010, Gold Coast Learning Centre (GCLC) din Surfers Paradise oferă facilități excelente, programe de învățământ de calitate și personal dedicat, prietenos și entuziast.


Soare, Surf, Studiu de nisip: locul perfect de studiu

Situat la doar o scurtă plimbare de plajă, Gold Coast Learning Centre este înconjurat de magazine și restaurante, cinematografe, viața de noapte plină de viață și stilul de viață relaxat și atmosfera amuzantă și amuzantă din Coasta de Aur.


Facilități excelente, la doar o scurtă plimbare de plajă

Gold Coast Learning Centre oferă facilități cu aer condiționat, cu săli de clasă bine echipate, laborator de calculatoare, internet Wi-Fi de mare viteză, spații spațioase pentru studenți și multe altele.

Asigurați-vă că studiul este eficient și plăcut cu GCLC.

 • Campus complet cu aer condiționat, la doar o scurtă plimbare de plajă
 • Computer Lab cu 18 computere cu ecran plat
 • Acces gratuit la internet wifi pentru studenți
 • Serviciul de setare a internetului wireless este disponibil
 • Curtea dublă și populară pentru studenți în aer liber și zona BBQ
 • Spațioasă și confortabilă zonă de studenți interiori și bucătărie, cu o serie de reviste și ziare pentru a încuraja practica.


Programe de învățământ de calitate și personal dedicat

Gold Coast Learning Centre este dedicat pentru a ajuta studenții noștri să reușească în studiile lor și să se bucure de timpul lor liber cu cele mai bune activități Surfers Paradise și Gold Coast au de oferit.

Supravegherea atentă de la personalul experimentat și dedicat vă asigură că puteți progresa cât de repede doriți.

Foarte calificați și prietenoși, cadrele didactice cu experiență și personalul din Gold Coast Learning Centre sunt întotdeauna dispuși să-și petreacă timpul pentru a-și ajuta studenții să obțină succes în studiile lor.

Mulți dintre angajații noștri au experiență de predare a limbii engleze în alte țări și înțeleg preocupările studenților internaționali.

Temele suplimentare, foile de lucru și sfaturile pot fi aranjate cu ușurință pentru elevii care lucrează greu.

Servicii de asistență pentru studenți la GCLC

Gold Coast Learning Centre oferă o gamă largă de servicii de asistență pentru studenți, pentru a le oferi studenților resursele de care au nevoie pentru a obține cele mai multe din experiența lor cu noi.

Echipa activă, prietenoasă și dedicată a Serviciilor de asistență pentru studenți este întotdeauna disponibilă pentru a vă ajuta ca punct de contact oficial pentru studenții interni și internaționali.

Oferim asistență la nivel înalt pentru a vă ajuta să reușiți și sunt întotdeauna la dispoziție pentru a vă ajuta în orice problemă care ar putea apărea în timpul șederii dvs. la noi.

Serviciile disponibile pentru a vă ajuta să vă bucurați de studiile dvs. includ:

 • Cercetări de curs, înscrieri și planuri de studiu
 • Asistență pentru planul de plată
 • Organizarea plasamentelor de tip Homestay
 • Organizarea transferurilor de la aeroport
 • Apartamente și cazare
 • Servicii de consiliere
 • Tururi ale colegiului și orașului pentru noii studenți internaționali
 • Reluați asistența și căutați asistență pentru căutarea de locuri de muncă
 • Activități studențești și excursii
 • Ceremonii de absolvire

Responsabilul dvs. pentru contactul cu studenții are acces la detalii actualizate cu privire la întreaga gamă de servicii disponibile studenților la Gold Coast Learning Centre .

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Certificat

Gold Coast Learning Centre

Începeți o carieră plină de satisfacții în industria financiară cu diploma dublă Certificat IV în contabilitate și contabilitate la Gold Coast Learning Centre . Acest cur ... [+]

Începeți o carieră plină de satisfacții în industria financiară cu diploma dublă Certificat IV în contabilitate și contabilitate la Gold Coast Learning Centre .

Acest curs vă oferă un spectru larg de aptitudini și cunoștințe, astfel încât să aveți cea mai bună șansă de succes în industria serviciilor financiare.

Cu opțiuni de studiu flexibile, inclusiv opțiuni de formare full-time, part-time și la distanță, Gold Coast Learning Centre vă poate ajuta să vă îmbunătățiți perspectivele de carieră cu cunoștințe contabile vitale și abilități de contabilitate în lumea reală.

Cursanții calificați și cu experiență vor dezvolta înțelegerea principalelor practici de afaceri din industria serviciilor financiare, inclusiv înregistrări financiare, bugete, cerințe fiscale, abilități generale de afaceri și comunicare eficientă.... [-]

Australia Surfers Paradise
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
52 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

Gold Coast Learning Centre

Aflați limba engleză în Australia, la Gold Coast Learning Centre , la doar câteva minute de plaja din Surfers Paradise, pe faimoasa coastă de aur din Australia. Gold Coas ... [+]

Aflați limba engleză în Australia, la Gold Coast Learning Centre , la doar câteva minute de plaja din Surfers Paradise, pe faimoasa coastă de aur din Australia.

Gold Coast Learning Centre oferă patru niveluri de studiu în limba engleză , oferind instruire de înaltă calitate într-un cadru prietenos. Personalul experimentat și cursurile practice, flexibile, dezvoltă cunoștințele, abilitățile și fluența de care aveți nevoie.

Toate cele patru niveluri de engleză generală pun accentul pe abilitățile de bază ale limbii engleze de a vorbi, de a asculta, de a citi și de a scrie și sunt potrivite pentru toată lumea de la începători la cursanți avansați.

... [-]
Australia Surfers Paradise
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Gold Coast Learning Centre

Îmbunătățiți limba engleză și pregătiți-vă pentru examenul dvs. IELTS (International Language Testing System) la Gold Coast Learning Centre , în inima Surfers Paradise, p ... [+]

Îmbunătățiți limba engleză și pregătiți-vă pentru examenul dvs. IELTS (International Language Testing System) la Gold Coast Learning Centre , în inima Surfers Paradise, pe Coasta de Aur din Queensland.

IELTS este un examen de proficiență în limba engleză acreditat la nivel internațional, care oferă dovezi ale abilității de a utiliza și de a înțelege limba engleză.

Este recunoscut pe scară largă și este acceptat de mai mult de 6000 de instituții din peste 120 de țări din întreaga lume.

Pregătirea pentru examen IELTS: nivel intermediar și în susIncepe: In fiecare luniMedia studenților pe clasă: 10Numărul maxim de elevi pe clasă: 18Durata cursului: 1-70 săptămâniOre pe săptămână: 20-35 de oreÎncepeți datele și prețurile... [-]
Australia Surfers Paradise
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
1 - 70 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diploma

Gold Coast Learning Centre

Luați-vă înțelegerea de contabilitate și finanțe la nivelul următor cu Diploma de contabilitate la Gold Coast Learning Centre . Acest curs este ideal pentru persoanele ca ... [+]

Luați-vă înțelegerea de contabilitate și finanțe la nivelul următor cu Diploma de contabilitate la Gold Coast Learning Centre .

Acest curs este ideal pentru persoanele care caută un loc de muncă în sectoarele contabil, financiar și financiar. Veți dobândi cunoștințe fundamentale și competențe avansate pentru a lucra în cadrul domeniului de afaceri și contabilitate mereu schimbătoare.

Cu opțiuni flexibile de studiu, inclusiv opțiuni de formare cu normă întreagă, cu jumătate de normă și la distanță, Gold Coast Learning Centre poate îmbunătăți perspectivele de carieră cu o înțelegere avansată a industriei serviciilor financiare.

Cursanții calificați și cu experiență vă vor ajuta să dezvoltați o înțelegere avansată a managementului și prognozării bugetului, a raportării financiare, a declarațiilor privind impozitul pe venit și să furnizați consultanță de gestiune contabilă.... [-]

Australia Surfers Paradise
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
26 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Gold Coast Learning Centre

Diploma de Leadership și Management la Gold Coast Learning Centre este un curs flexibil, practic și eficient, conceput pentru a vă dezvolta și îmbunătăți abilitățile de l ... [+]

Diploma de Leadership și Management la Gold Coast Learning Centre este un curs flexibil, practic și eficient, conceput pentru a vă dezvolta și îmbunătăți abilitățile de leadership și management.

Această calificare acreditată de către guvern combină o bază solidă de cunoștințe cu abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă oferi conducerea și îndrumarea altora și pentru a planifica, efectua și evalua munca dvs. și munca unei echipe.

Diploma de Leadership și Management dezvoltă abilitățile necesare pentru a aplica cunoștințe, abilități practice de conducere și management și experiență într-o serie de contexte ale întreprinderilor și industriei, inclusiv:... [-]

Australia Surfers Paradise
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
52 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Gold Coast Learning Centre

Diploma de Management al Resurselor Umane la GCLC vă ajută să vă dezvoltați abilitățile și să accelerați un rol principal în resursele umane. Acest curs oferă cunoștințel ... [+]

Diploma de Management al Resurselor Umane la GCLC vă ajută să vă dezvoltați abilitățile și să accelerați un rol principal în resursele umane.

Acest curs oferă cunoștințele și abilitățile manageriale de care aveți nevoie pentru a maximiza performanța angajaților în serviciul obiectivelor strategice ale angajatorului și pentru a vă asigura că funcțiile de Resurse Umane sunt desfășurate în mod eficient.

Este o introducere cuprinzătoare a managementului resurselor umane, luând o abordare strategică a managementului angajaților pentru a ajuta organizația dumneavoastră să obțină un avantaj competitiv. Dezvoltă abilități și cunoștințe esențiale, inclusiv:... [-]

Australia Surfers Paradise
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
40 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Gold Coast Learning Centre

Diploma de Marketing și Comunicare de la Gold Coast Learning Centre oferă o pregătire avansată, practică și angajatoare în toate domeniile industriei de marketing, inclus ... [+]

Diploma de Marketing și Comunicare de la Gold Coast Learning Centre oferă o pregătire avansată, practică și angajatoare în toate domeniile industriei de marketing, inclusiv marketingul internațional și e-marketing.

Înființați-vă într-o industrie dinamică, creativă și în continuă dezvoltare cu această calificare de marketing și comunicare la nivel înalt și dezvoltați abilitățile și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a reuși, inclusiv:

Interpretarea tendințelor pieței pentru identificarea și evaluarea oportunităților de marketingProiectarea și dezvoltarea unui plan integrat de marketing și comunicareEchipe de conducere pentru a desfășura campanii de marketing eficientePlanificarea cercetărilor de piață și a campaniilor de implementare și monitorizareGestionarea bugetelor și planurilor financiareElaborarea unui plan media și ajustarea mixului de marketing... [-]
Australia Surfers Paradise
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
52 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Welcome to Gold Coast Learning Centre