Gold Coast Learning Centre

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Gold Coast Learning Centre , Surfers Paradise

Studiați limba engleză, TESOL, Afaceri, Management, Contabilitate, Marketing, Resurse umane și Sănătate la locul de muncă

Gold Coast Learning Centre (GCLC) oferă programe de învățare inovatoare, facilități excepționale și resurse de calitate, la doar câteva minute de mers pe jos de plaja din Surfers Paradise.

Studenții internaționali și interni pot combina educația de calitate cu stilul de viață relaxat, cultura plajă și distracția, atmosfera prietenoasă din Coasta de Aur din Queensland, una dintre cele mai importante destinații turistice din Australia.

Gold Coast Learning Centre adoptă tehnologii și programe care fac învățarea interesantă, distractivă și plină de satisfacții, obținând în același timp rezultate educaționale reale.

Studenții interni și deținătorii de vize pentru studenți pot studia toate cursurile pe care le oferim, de la pregătirea generală în engleză și IELTS până la calificări în afaceri, management, marketing, contabilitate, resurse umane, WHS și TESOL.


Studiați limba engleză în Australia pe faimoasa coastă de aur din Queensland: cursuri inovatoare, facilități excelente și stil de viață remarcabil

Studiați limba engleză în Australia la Gold Coast Learning Centre din Surfers Paradise și bucurați-vă de un standard de primă clasă de stil de viață și o educație de calitate.

Având o reputație larg răspândită pentru diversitatea culturală internațională, costurile de viață accesibile și costurile educaționale foarte rezonabile, Surfers Paradise pe Gold Coast este o destinație excelentă pentru studenți.


Despre Gold Coast Learning Centre

Studiați limba engleză, TESOL, Afaceri, Contabilitate, Management, Marketing, Sănătate și siguranță la locul de muncă și Resurse umane în Surfers Paradise

Înființată în 2010, Gold Coast Learning Centre (GCLC) din Surfers Paradise oferă facilități excelente, programe de învățământ de calitate și personal dedicat, prietenos și entuziast.


Soare, Surf, Studiu de nisip: locul perfect de studiu

Situat la doar o scurtă plimbare de plajă, Gold Coast Learning Centre este înconjurat de magazine și restaurante, cinematografe, viața de noapte plină de viață și stilul de viață relaxat și atmosfera amuzantă și amuzantă din Coasta de Aur.


Facilități excelente, la doar o scurtă plimbare de plajă

Gold Coast Learning Centre oferă facilități cu aer condiționat, cu săli de clasă bine echipate, laborator de calculatoare, internet Wi-Fi de mare viteză, spații spațioase pentru studenți și multe altele.

Asigurați-vă că studiul este eficient și plăcut cu GCLC.

 • Campus complet cu aer condiționat, la doar o scurtă plimbare de plajă
 • Computer Lab cu 18 computere cu ecran plat
 • Acces gratuit la internet wifi pentru studenți
 • Serviciul de setare a internetului wireless este disponibil
 • Curtea dublă și populară pentru studenți în aer liber și zona BBQ
 • Spațioasă și confortabilă zonă de studenți interiori și bucătărie, cu o serie de reviste și ziare pentru a încuraja practica.


Programe de învățământ de calitate și personal dedicat

Gold Coast Learning Centre este dedicat pentru a ajuta studenții noștri să reușească în studiile lor și să se bucure de timpul lor liber cu cele mai bune activități Surfers Paradise și Gold Coast au de oferit.

Supravegherea atentă de la personalul experimentat și dedicat vă asigură că puteți progresa cât de repede doriți.

Foarte calificați și prietenoși, cadrele didactice cu experiență și personalul din Gold Coast Learning Centre sunt întotdeauna dispuși să-și petreacă timpul pentru a-și ajuta studenții să obțină succes în studiile lor.

Mulți dintre angajații noștri au experiență de predare a limbii engleze în alte țări și înțeleg preocupările studenților internaționali.

Temele suplimentare, foile de lucru și sfaturile pot fi aranjate cu ușurință pentru elevii care lucrează greu.

Servicii de asistență pentru studenți la GCLC

Gold Coast Learning Centre oferă o gamă largă de servicii de asistență pentru studenți, pentru a le oferi studenților resursele de care au nevoie pentru a obține cele mai multe din experiența lor cu noi.

Echipa activă, prietenoasă și dedicată a Serviciilor de asistență pentru studenți este întotdeauna disponibilă pentru a vă ajuta ca punct de contact oficial pentru studenții interni și internaționali.

Oferim asistență la nivel înalt pentru a vă ajuta să reușiți și sunt întotdeauna la dispoziție pentru a vă ajuta în orice problemă care ar putea apărea în timpul șederii dvs. la noi.

Serviciile disponibile pentru a vă ajuta să vă bucurați de studiile dvs. includ:

 • Cercetări de curs, înscrieri și planuri de studiu
 • Asistență pentru planul de plată
 • Organizarea plasamentelor de tip Homestay
 • Organizarea transferurilor de la aeroport
 • Apartamente și cazare
 • Servicii de consiliere
 • Tururi ale colegiului și orașului pentru noii studenți internaționali
 • Reluați asistența și căutați asistență pentru căutarea de locuri de muncă
 • Activități studențești și excursii
 • Ceremonii de absolvire

Responsabilul dvs. pentru contactul cu studenții are acces la detalii actualizate cu privire la întreaga gamă de servicii disponibile studenților la Gold Coast Learning Centre .

Locații

Surfers Paradise

Address
Orchid Avenue,18-22
4217 Surfers Paradise, Queensland, Australia
Număr de telefon
+61 (0) 7 5531 6788