Front Cooking School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

"Dacă ai fi deschis vreodată o școală de gătit în Melbourne, unde mai bine decât Lygon Street -" Little Italy "din Melbourne!"

Școala de pregătire din față are două cartiere în Carlton: pe strada Lygon și pe strada Brunswick. Facilitățile sunt de primă clasă, iar instructorii noștri sunt experți în domeniu.

Imaginați-vă într-o bucătărie cum să coaceți croissante calde, fulgi, creând produse de patiserie dulci și sărate perfecte, iar serile decorau cu grijă prăjituri pentru evenimente speciale. Dacă acest stil de coacere de specialitate este pentru tine, atunci Certificatul III de Bucătărie de la Bucătărie este un curs potrivit. Această calificare vă permite să lucrați în diverse organizații unde produsele de patiserie sunt pregătite și servite. Locuri ca cafenele, operațiuni de catering, cluburi, cafenele, hoteluri, patiserii, pub-uri și restaurante, ca bucătar de patiserie.

Acum, în bucătărie, în care visurile culinare se împlinesc, iar viitoarea carieră se așteaptă să se desfășoare. Finalizând certificatul III în Cumpărarea Comercială, veți beneficia de experiența practică în bucătărie și de a dobândi aptitudinile alimentare fundamentale care vă pot face pregătiți pentru lucru. Săriți în lumea dinamică a ospitalității și experimentați tot ce vă poate oferi. Această calificare oferă o cale de a deveni bucătar sau comisar bucătar într-o gamă largă de unități de cazare, inclusiv bistrouri, cafenele, spitale, hoteluri și restaurante.

Dacă ați dorit întotdeauna să conduceți un restaurant și să experimentați bucuria de a vă servi mâncărurile semnate clienților mulțumiți, veți ști că implică o educație mai intensă. Certificatul IV te va antrena pentru a gestiona finanțele afacerii, pentru a-ți dezvolta abilitățile de a coordona operațiunile de ospitalitate și de a conduce o echipă. Această calificare oferă o cale de a lucra în calitate de bucătar-șef în organizații precum cafenele, cluburi, hoteluri, pub-uri și restaurante sau pentru a vă conduce propria afacere mică.

Ce se întâmplă dacă ești un lider născut și vrei să fii frontul casei - maître? D? Diploma noastră de Ospitalitate vă antrenează să vă ocupați de lumea de ospitalitate rapidă și interesantă. Veți dobândi o gamă largă de competențe în domeniul ospitalității, incluzând formarea și dezvoltarea unei echipe care să ofere servicii de top în industria alimentară și băuturi, combinate cu abilități de management cum ar fi personalul de lucru și pregătirea și monitorizarea bugetelor. Veți avea capacitatea de a prelua rolul unui angajat senior de înaltă calificare capabil să ia decizii operaționale de afaceri. Această calificare permite multiplicarea și specializarea în serviciile de cazare, gătit, alimente și băuturi și jocuri. Conducătorii puternici din prima linie se află într-o cerere fierbinte în ospitalitatea din întreaga lume.

Diploma avansată de management al ospitalității va crește pasiunea dvs. de a face parte din această industrie vibrantă și vă va ajuta să vă ridicați prin rânduri pentru a vă lua locul de Senior Manager. Veți dezvolta un spectru complet de competențe în domeniile planificării afacerii, managementului financiar, resurselor umane, conducerii și marketingului, pentru a vă permite să operați cu succes într-o gamă largă de sectoare, printre care baruri, locații de jocuri, stațiuni, restaurante sau alte Ocupat medii ospitalitate.

Alăturați-vă pe calea spre succes la Școala Front Cook și bucurați-vă de un viitor strălucitor într-o carieră în care vă așteaptă aptitudinile.

Locații

Melbourne

Address
Head Office/Melbourne Campus: 168 Exhibition Street
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australia

Sydney

Address
Sydney Campus: 60 Hickson Road
NSW 2000 Sydney, Noua Țara Galilor de Sud, Australia

Perth

Address
Perth Campus: 1/647 Wellington Street
WA 6000 Perth, Australia de Vest, Australia