Eynesbury

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Eynesbury @ dintr-o ochire

Ce

Eynesbury este o instituție specializată, care oferă o gamă largă de programe de limba engleza pre-universitar si, oferind cai de la Universitatea din Adelaide si la Universitatea din Australia de Sud.

De ce

O gamă largă de programe și căi de a obține intrarea în Universitatea din Adelaide, Universitatea din Australia de Sud și alte universități din Australia. Deține un record impresionant pe termen lung a studenților de a intra în universitate. City-centru de studiu locație în orașul australian de capital cel mai accesibil. excelent studiu Locul de amplasare: stat-of-the-art campus. clase mici, de predare personalizată și o atenție individuală.

Unde

Eynesbury are două campusuri ambele situate în centrul orașului Adelaide.

Cand

Programele Eynesbury rula pe tot parcursul anului.

Care

studenții australian și internaționale din întreaga lume.

Cum

Se aplică prin intermediul unui reprezentant Eynesbury în țara dumneavoastră. Aplica on-line prin intermediul acestui site. Face o programare să vină și să ne vadă. Încă nu sunt sigur - de ce nu ne e-mail întrebările dumneavoastră: eynesbury@navitas.com

Bine ati venit la Eynesbury!

La Eynesbury salutăm oportunitatea de a ajuta la fiecare elev atinge scopurile sale personale și să realizeze pe deplin potențialul lor în călătoria de viață lungă de educație.

Împreună, Eynesbury oferă o gamă largă de programe și căi educaționale la studii secundare și terțiare la Universitatea din Adelaide si la Universitatea din Australia de Sud.

Fondată în 1989, Eynesbury are record de seamă de realizări academice și este extrem de experiență în dezvoltarea și livrarea de programe adaptate pentru studenții internaționali.

Eynesbury oferă, de asemenea, o gamă completă de servicii de suport, inclusiv consiliere academică și profesională, putere de rezistentă și cazare la reședințe internaționale studențești. Personalul oferă încurajarea personală, cursurile individuale și asistența necesară de majoritatea studenților internaționali, atunci când prima care trăiesc departe de casă.

Eynesbury se angajează să o abordare diversă și flexibilă în furnizarea de educație de calitate și opțiuni de cale. Astept cu nerabdare la perspectiva de a contribui la călătoria pe tot parcursul vieții educației în Adelaide, Australia de Sud.

Dl Peter Millen, Eynesbury Colegiul Director

Locații

Adelaide

Eynesbury College, Franklin Street Address

Address
Eynesbury College
15-19 Franklin Street

5000 Adelaide, Sudul Australiei, Australia
Număr de telefon
+61 8 8216 9000

Adelaide

Eynesbury College, Coglin Street Address

Address
Eynesbury College
16-20 Coglin Street

5000 Adelaide, Sudul Australiei, Australia
Număr de telefon
+61 8 8216 9000