Explore English

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ați făcut primul pas al călătoriei dumneavoastră să traverseze frontierele internaționale pentru a studia limba engleză. Prin luarea de acest pas inovator, veți găsi te cufundat într-o lume interesantă de limbă cu alți studenți internaționali, care vor fi în curând prietenii tăi.

Ca unul dintre Exploratorilor noastre, veți fi primiți în comunitatea noastră de învățare, care oferă sălile de clasă de învățare interactivă și activități curriculare suplimentare distractive. La fiecare 5 săptămâni, întregul Centru merge în excursii pentru a explora deliciile din Melbourne și în regiunea înconjurătoare. La aceste excursii, veți avea un posibilitatea de a practica limba engleză într-o situație socială reală. Se pot face greșeli și practica din nou și din nou, fără judecată pentru că noi vă oferim expunere pentru a explora noua limbă într-un mediu distractiv și relaxat.

În clasă, veți găsi profesori de susținere și sensibile din punct de vedere cultural. Mulți dintre ei au călătorit în lume (posibil să fi fost chiar un profesor în țara ta!) Și, prin urmare, să aibă cunoștințe de adevărat ceea ce face studenții noștri se simt în siguranță în timp ce învață limba engleză.

Există o mulțime de activități în afara sălii de clasă și profesorii prea te vor scoate și despre ca parte a curriculum-ului, astfel încât să puteți explora alte moduri de a practica de citire, scriere, vorbire și ascultare în limba engleză.

în a noastră Zona de recreere de student, Vă puteți relaxa, ma uit la TV, juca tenis de masă sau fotbal de masă, utilizați computerul sau iPad și să bea cafea. Există un frigider și cuptor cu microunde și o mașină de cafea barista - acest lucru va fi zona ta deoarece dorim să vă simțiți acasă!

Scopul nostru este de a vă oferi o experiență de învățare de calitate. Așteaptă cu nerăbdare să vă văd în curând, exploratori!

DE CE EXPLORAȚI ENGLISH?

Facem studenți prioritatea noastră cursuri elective gratuit pentru toți studenții Orar flexibil Cadrele didactice cu experiență și dedicate Acordarea câștigătoare Organizația mediu distractiv

DESPRE Campusul nostru

Inima de CBD În centrul de Iconic Coffee Culture Melbourne Wifi gratuit pentru Studenți Toate sălile de clasă echipare cu tehnologie de ultima ora Student mare zona de agrement ofițer de activități dedicate welafre școlare pe site-ul

Locații

Melbourne

Explore English

Address
Level 5, 250 Collins St, Melbourne VIC 3000
Melbourne, Victoria, Australia