Read the Official Description

Bine ați venit la Einstein College of Australia care este convenabil situat în inima orașului Melbourne. Scopul nostru este de a furniza programe educaționale de calitate, servicii și de a oferi studenților experiențe de învățare semnificative. Ca atare, ne angajăm să ne asigurăm că metodele noastre de predare și învățare sunt inovatoare, provocatoare și angajate.

Colegiul Einstein oferă o varietate largă de cursuri acreditate la nivel național, atât studenților locali, cât și celor internaționale, printre care se numără engleza, afacerea, îngrijirea vârstnicilor și serviciile comunitare. Programele noastre sunt concepute și livrate pentru a pregăti studenții noștri cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a-și aplica învățarea în situații noi, pentru a coopera și pentru a susține învățarea pe tot parcursul vieții.

Melbourne este considerat unul dintre orașele cele mai vii din lume în categoriile educației, culturii, mediului, sănătății, stabilității și infrastructurii. Este un oraș care are multe de oferit oricui este interesat de calitate și diversitate. Melburnienii iubesc căile de plimbare ale orașului, cafenele, restaurante și parcuri spațioase, care de obicei sunt puncte de întâlnire pentru localnici și turiști.

Obiective

"PRIVIND OPORTUNITĂȚI PRIN EDUCAȚIE"

Einstein College of Australia se mândrește cu oferirea de oportunități educaționale și de învățare pentru studenți . "

Obiectivul nostru la Einstein College of Australia este de a oferi oportunități prin educație; prin urmare, prin oferirea unei serii de cursuri bine structurate, ne propunem să deschidem Pathways care să conducă studenții la studii aprofundate sau la perspective sporite de muncă.

Obiectivele noastre principale sunt:

  • Pentru a oferi o educație de înaltă calitate fiecărui elev printr-un cadru de clasă.
  • Evocarea spiritului educațional în rândul studenților prin care se pot strădui noi oportunități.
  • Pentru a încuraja diversitatea și acceptarea prin intermediul obiectivelor comune și a rezultatelor învățării.
  • Pentru a se asigura că fiecare student atinge nivelul maxim de competență.
  • Să sprijine dezvoltarea și progresul în toate domeniile.
  • Pentru a oferi soluții inovatoare pentru oportunitățile de angajare provocatoare.
  • Încurajați atât învățarea în grup, cât și învățarea individuală.

Misiune

Einstein College of Australia este dedicat echipării persoanelor care învață cu calificările necesare și care le permite să își atingă obiectivele educaționale și profesionale.

Acreditare

Einstein College of Australia este o organizație de instruire înregistrată. Conform Regulamentului Național privind Educația și Formarea Profesională din 2011, trebuie să asigurăm pregătirea și evaluarea calității pentru toți studenții noștri. Suntem înmatriculați și reglementați de către Autoritatea Australiană a Calității în Domeniul Calității (ASQA) și CRICOS (furnizor de instituții și cursuri pentru studenți străini), prin urmare, Einstein College of Australia este aprobat să furnizeze cursuri studenților străini.

Einstein College of Australia este acreditat de Autoritatea Australiană pentru Calitatea în Învățământul Profesional (ASQA), care este organismul de reglementare pentru educația și formarea profesională în conformitate cu Legea privind reglementarea educației și formării profesionale naționale 2011.

Einstein College of Australia este acreditat de către departamentul AUSTRALIAN pentru ocuparea forței de muncă în educație și relațiile la locul de muncă DEEWR și este înregistrat în conformitate cu partea 4.5.1 din Legea privind reforma educației și formării profesionale din 2006 ca "furnizor pentru studenții străini" pe "Registrul comunității instituțiilor și cursurilor pentru Studenții străini "(CRICOS).

Ca membru al ACPET (Consiliul australian pentru educație și formare privată), ne asigurăm că serviciile noastre profesionale și de formare oferă o gamă variată și diversă, precum și cursuri bine direcționate, furnizate în mod corespunzător, care sunt accesibile pe scară largă și de înaltă calitate.

Einstein College of Australia este, de asemenea, membru al serviciului de protecție a școlarizării (TPS). Serviciul de protecție a școlarizării (TPS) este o inițiativă a guvernului australian de a ajuta studenții internaționali ai căror furnizori de educație nu sunt în măsură să-și îndeplinească pe deplin cursurile de studiu. TPS asigură că studenții internaționali pot:

  • finaliza studiile într-un alt curs sau cu alt furnizor de educație sau
  • primiți o rambursare a taxelor de școlarizare necheltuite

Facilităţi

Echipa noastră de la Einstein College of Australia este prietenoasă și profesională, cu experiență în formarea și elaborarea de metode de predare inovatoare și interesante, care vă vor asigura că vă sunt oferite cele mai bune calități și îndrumări pe tot parcursul cursului.

Rezultatele de învățare Einstein College of Australia descriu cunoștințele și abilitățile pe care studenții le-au dobândit și sunt capabile să le aplice și să le demonstreze la finalizarea cursului lor. Cursurile noastre sunt concepute astfel încât studenții să-și dezvolte cunoștințele și înțelegerea disciplinei corespunzătoare nivelului lor de studiu.

Einstein College of Australia are o gamă largă de facilități și resurse pentru a vă putea studia, relaxa și bucura, inclusiv o bibliotecă studențească, o sală comună, un laborator informatic cu acces gratuit la internet și gratuit WIFI dacă aveți un laptop sau un smartphone.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Einstein College of Australia

Acest curs are scopul de a îmbunătăți fiecare aspect al limbii engleze și de a vă dezvolta abilitățile de vorbire, de ascultare, citire și scriere și cunoștințe. ... [+]

Descrierea cursului

Acest curs are scopul de a îmbunătăți fiecare aspect al limbii engleze și de a vă dezvolta abilitățile de vorbire, de ascultare, citire și scriere și cunoștințe. Acesta acoperă o gamă largă de subiecte care vă vor ajuta să vă satisfaceți nevoile de comunicare de bază în viața de zi cu zi, astfel încât să puteți dobândi abilități sociale necesare pentru a satisface nevoile de comunicare și culturale în timp ce călătoriți și participați la contexte comunitare din Australia și alte țări vorbitor de limbă engleză . Acesta subliniază utilizarea practică a limbii engleze.

Nivel

Elementar - avansat

Mod de studiu și evaluare

Acest curs este livrat într-un mediu de clasă cu evaluări formative (teste săptămânale) și sumative (testul la nivelul cursului de mijloc și al testării la sfârșitul cursului)... [-]

Australia Melbourne
Înscriere Deschisă
La zi
1 - 52 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Einstein College of Australia

Acest curs pune accentul pe instrucțiunile privind abilitățile necesare pentru a se desfășura într-un context academic vorbitor de limbă engleză în domeniile principale c ... [+]

Descrierea cursului

Acest curs pune accentul pe instrucțiunile privind abilitățile necesare pentru a se desfășura într-un context academic vorbitor de limbă engleză în domeniile principale care se întâlnesc în general într-o instituție de învățământ și formare universitară sau profesională. Se axează pe vocabular, gramatică și cele patru abilități (citire, scriere, vorbire, inclusiv pronunție și ascultare). Aceasta include vorbirea în tutoriale, prezentarea, ascultarea de prelegeri, citirea textelor academice și scrierea de eseuri și rapoarte. Acest curs vizează să vă ajute să vă atingeți obiectivele de studiu ulterioare. Acest curs poate fi, de asemenea, destinat să ridice nivelurile de engleză ale studenților, astfel încât aceștia să poată intra într-un colegiu universitar sau profesional.... [-]

Australia Melbourne
Înscriere Deschisă
La zi
5 - 20 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diploma

Einstein College of Australia

Această calificare reflectă rolul indivizilor cu experiență substanțială într-o serie de setări care încearcă să își dezvolte în continuare competențele într-o gamă largă ... [+]

Această calificare reflectă rolul indivizilor cu experiență substanțială într-o serie de setări care încearcă să își dezvolte în continuare competențele într-o gamă largă de funcții de afaceri. Această calificare este, de asemenea, potrivită nevoilor persoanelor cu experiență profesională puțină sau deloc, dar care posedă aptitudini teoretice de afaceri și cunoștințe teoretice pe care ar dori să le dezvolte pentru a crea noi oportunități educaționale și de angajare.

Pathways

Pathways calificarea

Pathways preferate pentru candidații care iau în considerare această calificare includ:

BSB40207 Certificat IV în afaceri sau altă calificare relevantă... [-]

Australia Melbourne
January 2020
La zi
52 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Einstein College of Australia

Această calificare reflectă rolurile profesionale de contabilitate în domeniul serviciilor financiare și al altor industrii. Persoanele din aceste roluri aplică soluții l ... [+]

Această calificare reflectă rolurile profesionale de contabilitate în domeniul serviciilor financiare și al altor industrii. Persoanele din aceste roluri aplică soluții la o serie de probleme adesea complexe și analizează și evaluează informații dintr-o varietate de surse. Ei aplică inițiativă pentru a-și planifica, coordona și evalua propria muncă și îndrumare altora în cadrul orientărilor definite.

Licențiere / Informații de reglementare

Această calificare include unități care cuprind un curs aprobat de către Consiliul pentru practicieni fiscali (TPB) în legislația australiană privind impozitele și dreptul comercial. Persoanele care solicită înregistrarea la TPB ar trebui să verifice cerințele actuale de înregistrare cu Consiliul.... [-]

Australia Melbourne
January 2020
La zi
52 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diplomă Avansată

Einstein College of Australia

Această calificare reflectă rolul indivizilor cu experiență semnificativă fie în domenii specializate, fie în domenii largi de competențe și cunoștințe, care încearcă să ... [+]

Această calificare reflectă rolul indivizilor cu experiență semnificativă fie în domenii specializate, fie în domenii largi de competențe și cunoștințe, care încearcă să dezvolte în continuare expertiza într-o serie de funcții de afaceri. Calificarea este potrivită nevoilor persoanelor care posedă aptitudini și cunoștințe teoretice de afaceri semnificative pe care ar dori să le dezvolte pentru a crea noi oportunități de educație sau de angajare.

Pathways

Pathways calificarea

Candidații pot intra în calificare printr-un număr de puncte de intrare care demonstrează potențialul de a urma o formare profesională la nivel de diplomă avansată, incluzând:... [-]

Australia Melbourne
January 2020
La zi
52 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Einstein College of Australia

Această calificare este concepută astfel încât să reflecte rolul persoanelor care lucrează în contabilitate și care doresc identificarea profesională. La acest nivel, se ... [+]

Această calificare este concepută astfel încât să reflecte rolul persoanelor care lucrează în contabilitate și care doresc identificarea profesională. La acest nivel, se așteaptă ca indivizii să aplice abilități teoretice și tehnice într-o serie de situații și să manifeste inițiativă și judecată în planificarea activităților. Aceștia au autonomie în efectuarea operațiunilor complexe și pot fi responsabili pentru planificarea, coordonarea și evaluarea activității altora în cadrul parametrilor largi, dar în general bine definiți.

Licențiere / Informații de reglementare

Această calificare include unități care cuprind un curs aprobat de către Consiliul pentru practicieni fiscali (TPB) în legislația australiană privind impozitele și dreptul comercial. Persoanele care solicită înregistrarea la TPB ar trebui să verifice cerințele actuale de înregistrare cu Consiliul.... [-]

Australia Melbourne
January 2020
La zi
64 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Ground Floor, 313-315 Flinders Lane
3000 Melbourne, Victoria, Australia
Website