Della International College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Della International College Pty Ltd. este o organizație de instruire înregistrată și îndeplinește standardele administrative, de livrare, personal, facilități, marketing, financiar, asigurarea calității și evaluarea convenite de guvernele federale, de stat și teritoriu din Australia. Autoritatea de înregistrare a guvernului de stat ne monitorizează și ne supune unui audit extern periodic pentru a verifica respectarea acestor standarde.

Personalul didactic al Della International College este foarte calificat și are calificări didactice recunoscute și expertiză atât în predare, cât și în industrie. Angajăm doar profesori complet calificați și cu experiență. Toți profesorii noștri au o pasiune pentru predare. Personalul nostru posedă diversitate și o bogăție de experiență, care este o caracteristică distinctă în sine. Elevii se pot aștepta la un mediu plin de grijă, de susținere, stimulat de experiențele personalului nostru.

Cursurile noastre axate pe carieră sunt strâns legate de afacerile din lumea reală și răspund industriilor cu creștere puternică și se bazează pe promovarea și susținerea economiei și sporirea oportunităților de angajare.

Locații

Melbourne

Address
Beckett Street,150-154 A
3000 Melbourne, Victoria, Australia

Raza de soare

Address
Anderson Road,149
3020 Raza de soare, Victoria, Australia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: