Curtin College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Curtin College

Curtin College este Pathway dvs. pentru o diplomă de licență la Curtin University, cea mai mare universitate din Australia de Vest. Dacă nu vă calificați pentru intrarea directă la Universitatea Curtin, o diplomă a Curtin College vă va ajuta să obțineți intrarea.

Suntem în campusul Universității Curtin din Perth, așa că veți experimenta viața universității din prima zi. Ca student al Curtin College , veți putea participa la evenimente ale Universității, alăturați-vă cluburilor și vă puteți bucura de alte facilități din campusul Curtin.

Începând cu anul 2000, Curtin College a ajutat peste 10.000 de studenți să își realizeze visele de licență la Universitatea Curtin.

Universitatea Curtin este clasat în partea de sus la suta din universitati la nivel mondial în Academic Ranking a Universităților Mondiale 2018 și a crescut la 20 de locuri la 230 de mii în lume în World University Ranking QS 2020.

Curtin College este situat în Clădirea 205 din campusul Bentley al Universității Curtin.

De ce Curtin College ?

 • Studenții care studiază unitățile din primul an vor obține o calificare de diplomă, precum și intrarea în al doilea an de licență aleasă la Universitatea Curtin. Diploma Curtin College (Etapa 2) = Anul 1 al diplomei de licență Curtin.
 • Sunt disponibile opțiuni rapide, sistemul trimestrial oferind 3 prize pe an pentru unele cursuri.
 • Dimensiuni mici de clase (în jur de 25 de studenți), astfel încât să puteți conta pe ajutor și asistență suplimentară atunci când aveți nevoie.
 • Diversitate culturală - aproximativ 1.200 de studenți din 40 de țări, la cea mai mare universitate din Australia de Vest.
 • Sunteți deja pe campus, pe traseu. Suntem aici pentru a vă sprijini până la capăt.

Pentru cine este Curtin College ?

Curtin College este destinat studenților care:

 • doresc să obțină o diplomă de licență la Universitatea Curtin;
 • nu respectă cerințele minime de intrare la Universitatea Curtin;
 • au terminat anul 12, dar nu au obținut o certificare de absolvire a liceului;
 • au vârsta matură și au nevoie de o Pathway alternativă la universitate.

Viziune

Transformarea vieții prin învățarea centrată pe Curtin.

„Viziunea noastră este de a oferi acces la o gamă extinsă de oportunități de învățare care răspund nevoilor studenților noștri într-un mediu de învățare global provocator. Colegiul realizează acest lucru prin oferirea unui mediu axat pe studenți, de susținere și încorporează standarde etice ridicate.

La Curtin College , veți găsi o comunitate pasionată de personal dedicat să facă experiența dvs. de student satisfăcătoare și plăcută. Scopul nostru este să vă oferim calificările și abilitățile care vă vor pregăti pentru succesul în disciplina aleasă la Universitatea Curtin ”.

- Andrew Crevald | Directorul Colegiului

Misiune

Curtin College oferă rezultate de învățare și predare pentru studenții care progresează la Universitatea Curtin.

Fapte

Din 2000, Curtin College a ajutat peste 10.000 de studenți să progreseze în anul 2 la Universitatea Curtin.

Fiind cea mai inovatoare universitate a Australiei de Vest, acreditările puternice ale lui Curtin se reflectă, de asemenea, în calificările ridicate, inclusiv în prestigiosul clasament QS World University:

 • Universitatea Curtin este clasată în topul la sută al universităților din întreaga lume în clasamentul academic al universităților mondiale 2018 și a ajuns la 230 la nivel mondial în clasamentul QS World University 2020.
 • Curtin este clasat ca una dintre cele mai internaționale universități din lume, cu a treia cea mai mare populație de studenți internaționali din orice universitate australiană. Curtin s-a clasat pe locul 26 în lista Times Higher Education superior a celor mai mari 200 de universități internaționale din 2016.
 • Curtin University este singura universitate australiană occidentală clasată în top 50 sub 50 de ani. Fiind cea mai inovatoare universitate din Australia de Vest, credințele puternice ale lui Curtin se reflectă și în calificările înalte ale clasamentelor QS World University:
  • Clasat pe locul 22 în lume pentru universitățile cu vârsta mai mică de 50, în QS World University Rankings 2018 - universitatea numai de Vest australian pentru a face lista.
  • A primit un rating global de excelență de cinci stele (din cinci stele) în calificările QS Stars University 2018.

126729_pexels-photo-1595391.jpeg

Vulpe / Pexel

Acreditare

Curtin College este înregistrat ca furnizor de învățământ superior în cadrul Agenției de Standarde și Calitate pentru Educație Terțiară (TEQSA). TESQA reglementează și asigură calitatea sectorului de învățământ superior din Australia (inclusiv universitățile). În calitate de furnizor de învățământ superior, Curtin College trebuie să respecte aceste standarde.

Rețeaua australiană de calificări (AQF) este politica națională pentru calificările reglementate în educația și formarea australiană. Acesta încorporează calificările de la fiecare sector de educație și formare profesională într-un cadru național unic și complet de calificări. AQF a fost introdus pentru prima dată în 1995 pentru a stabili sistemul național de calificări din Australia care cuprinde învățământul superior, educația profesională și formarea profesională și școli.

Calitatea de membru al Asociației Industriei

Curtin College este membru al Consiliului australian pentru educație și formare privată (ACPET). ACPET este o asociație națională a industriei pentru furnizorii independenți de educație și instruire, pentru studenții australieni și internaționali.

Colegiul este, de asemenea, membru al Western Australian Private Education Education and Training Association (WAPETIA) este o asociație de școli și colegii dedicate tuturor conduitei etice și corecte și furnizării de educație de calitate în Australia de Vest.

Comunitatea noastra

Curtin College se angajează să cultive o comunitate respectuoasă, diversă și incluzivă.

Credem că toată lumea din comunitatea noastră are dreptul să aibă un mediu de învățare și de lucru sigur, sigur și confortabil.

Nu tolerăm hărțuirea sau agresiunea sexuală. Studenții sau personalul care se află în încălcarea Codului de conduită vor fi consiliați, avertizați sau disciplinați. Aceasta poate include disciplina formală (cum ar fi concedierea sau excluderea).

Ca parte a angajamentului nostru pentru siguranța comunității noastre, creăm un spațiu pentru ca personalul și studenții să poarte conversații fără teamă de umilire sau victimizare. Aceste conversații vor fi păstrate în încredere datorită naturii lor personale și sensibile.

Ne-am angajat să acordăm prioritate siguranței dvs.

 • Dacă ne dezvăluiți un incident sau o preocupare pentru noi, vă vom îndruma către asistența adecvată, la timp.
 • Vom dedica resurse pentru prevenire, formare și educare în mod continuu.
 • Vom monitoriza și revizui asistența, informațiile, campaniile și / sau programele pentru a ne asigura că sunt relevante.
 • Vom căuta să îmbunătățim continuu acest program, pe baza feedback-ului oferit de studenții și personalul nostru.
 • Vă oferim acest spațiu online, pentru a vă asigura că puteți accesa cu ușurință informații despre angajamentul nostru față de Respect @ Curtin College

128309_pexels-photo-1438072.jpeg

Buro Millennial / Pexels

Locații

Perth

Address
Building 205, Curtin Bentley Campus, Kent Street, Bentley
6102 Perth, Australia de Vest, Australia