Curtin College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Curtin College oferă cursuri de diplomă care duc la al doilea an de licențe selectate la Universitatea Curtin. Aceste cursuri de diplomă sunt echivalente cu primul an al diplomei și urmează programa universitară și structura unităților, astfel încât la finalizarea cursului, studenții pot obține accesul garantat în al doilea an de licență ales.

Situați în campus, studenții Curtin College au, de asemenea, acces la facilitățile Universității Curtin și pot experimenta viața universității din prima zi. Cu un mediu de învățare de susținere și dimensiuni mici de clasă, ne asigurăm că elevii au primit ajutor și sprijin suplimentar atunci când au nevoie.

www.curtincollege.edu.au

Ce face Curtin College cea mai bună alegere?

 1. Pe campus - A fi în campus înseamnă că există o mică diferență între a fi un colegiu sau un student universitar cu acces la facilitățile universității.
 2. Intrarea garantată în al doilea an la Universitatea Curtin - La finalizarea Diplomei (Etapa 2), studenții obțin acces direct la cel de-al doilea an al diplomelor de licență Curtin selectate.
 3. Programe gratuite de asistență - Fără costuri suplimentare, studenții pot accesa o serie de clase de asistență pentru a-i ajuta în studiile lor.
 4. Abilități de angajare - Abilități de angajabilitate încorporate în cadrul cursurilor, astfel încât studenții să își poată atinge potențialul și să „obțină acel loc de muncă”.
 5. Opțiuni rapide - cu un sistem trimestrial, unele cursuri au aporturi în februarie, iunie și octombrie.

Începeți la Curtin College dacă aveți ...

 • doresc să obțină o diplomă de licență la Universitatea Curtin
 • nu respectă cerințele minime de intrare la Universitatea Curtin
 • au terminat anul 12 sau anul 11 cu succes

Universitatea Curtin este clasată pe primele 1% universități din întreaga lume din mai multe motive. Aici sunt câteva.

 • Curtin a fost plasat în topul 1% al universităților din întreaga clasă QS World University 2021.
 • Curtin este pe locul 2 în lume pentru Ingineria Minerală și Minieră în clasamentul QS World University 2020 în funcție de subiect.
 • Curtin a urcat 17 locuri la un rang de 217 mii în lume și rămâne al 9 - lea în Australia , în Universitatea 2019-2020 Academic Ranking de performanță (URAP).
 • A primit un rating global de excelență de 5 stele (din cinci) în clasamentul internațional QS Stars 2019.
 • S-a acordat o clasare de 5 stele (din cinci) pentru salariile începând de absolvenți în Ghidul universităților bune 2020.
 • Absolvenții Curtin câștigă cu 14,9% peste media națională a absolvenților de Arhitectură și Construcții. (Clasamentul economic global pentru viabilitate Londra, august 2016)
 • Curtin ocupă top 100 în topul arhitecturii / mediului construit, ingineriei civile și structurale, asistenței medicale, educației și sportului în clasamentul mondial QS 2020 pe subiect.

Acreditare

Curtin College este înregistrat ca furnizor de învățământ superior în cadrul Agenției de Standarde și Calitate pentru Educație Terțiară (TEQSA). TESQA reglementează și asigură calitatea sectorului de învățământ superior din Australia (inclusiv universitățile). În calitate de furnizor de învățământ superior, Curtin College trebuie să respecte aceste standarde.

Cadrul de calificări australian (AQF) este politica națională pentru calificările reglementate în educația și formarea australiană. Acesta încorporează calificările de la fiecare sector de educație și formare profesională într-un cadru național unic și complet de calificări. AQF a fost introdus pentru prima dată în 1995 pentru a stabili sistemul național de calificări din Australia care cuprinde învățământul superior, educația profesională și formarea și școlile.

Calitatea de membru al Asociației Industriei

Curtin College este membru al Consiliului australian pentru educație și formare privată (ACPET). ACPET este o asociație națională a industriei pentru furnizorii independenți de educație și instruire, pentru studenții australieni și internaționali.

Colegiul este, de asemenea, membru al Western Australian Private Education Education and Training Association (WAPETIA) este o asociație de școli și colegii dedicate tuturor conduitei etice și corecte și furnizării de educație de calitate în Australia de Vest.

126729_pexels-photo-1595391.jpeg

Vulpe / Pexel

128309_pexels-photo-1438072.jpeg

Buro Millennial / Pexels

Locații

Perth

Address
Building 205, Curtin Bentley Campus, Kent Street, Bentley
6102 Perth, Australia de Vest, Australia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră