Crown College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Crown College International oferă cursuri profesionale specializate în furnizarea de calificări în ospitalitate, culinară, patiserie și este recunoscută ca una dintre cele mai mari și mai de succes organizații de formare înregistrate din Victoria. Standardele profesionale de prezentare, servicii și abilități de ospitalitate sunt principalul accent în formarea Crown College .

Crown College este un centru de instruire modern, luminos și complet echipat din Crown Metropol, unul dintre hotelurile premiate Crown Resorts. Crown College este o unitate de instruire special concepută și dedicată care oferă un mediu relaxat și prietenos pentru toată lumea, de la zone de break-out cu Wi-Fi gratuit până la bucătăria studenților.

Formatorii noștri pasionați și calificați au ani de experiență oferind învățare de calitate și sunt specialiști în culinară, patiserie, ospitalitate și leadership. Aceasta înseamnă că veți învăța de la educatori entuziaști care au abilități relevante în educație, precum și domeniul lor de specializare. Formatorii dvs. fac parte dintr-o echipă care se concentrează pe cele mai bune practici metodologii de învățare și stiluri de predare care sunt interesante și flexibile.

Locații

Southbank

Address
8 Haig St, Southbank VIC 3006, Australia
3006 Southbank, Victoria, Australia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: