College Australia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Înființată în iunie 2005, College Australia fost creat pentru furnizarea de formare și servicii de înaltă calitate pentru sectorul educației profesionale, pe lângă soluțiile de formare corporativă.


Fiecare dintre cursurile noastre reprezintă o piatră de temelie în cariera dvs., sporind abilitățile, cunoștințele și încrederea dvs. pentru a vă activa viitorul. De la certificatele la diplomele de licență, oferim acum o multitudine de calificări în domeniile Vânzări, Ospitalitate, Retail, Horticultură, Sănătate și Sprijin.


De ce să ne alegeți

  • O gamă de cursuri pentru toți
  • Inregistrare online usoara, plata
  • Flexibil
  • Cursuri de specialitate


Oferim o serie de cursuri relevante pentru lumea reală, pentru rezultate reale de locuri de muncă.

Calificările noastre variază de la cursuri la nivel de conducere, cu opțiuni de studiu adaptate fiecărui elev. Acest lucru asigură că avem opțiuni pentru a dota oricine cu abilitățile de care au nevoie pentru a avansa în cariera aleasă.


Unde suntem


Biroul Brisbane

Administrare

Biroul de la Brisbane găzduiește echipele noastre de administrație și de suport pentru studenți. De la biroul nostru din Brisbane, coordonăm de asemenea formarea externă, precum și formarea desfășurată în școli și locuri de muncă. Dacă aveți nevoie de ajutor cu ceva în timpul studiilor, echipa de la biroul de la Brisbane va fi capabilă să răspundă oricăror întrebări pe care le aveți și vă va îndruma în direcția unei asistențe suplimentare dacă este necesar.


Gold Coast Campus

Studenți internaționali și de conducere

Campusul Gold Coast este acasa, atat pentru colegii noastre internationale, cat si pentru colegii de lider. Oferă o gamă de facilități și resurse disponibile studenților. Întregul campus este dotat cu săli de clasă cu aer condiționat și Wi-Fi gratuit în întreaga clădire.

Elevii au acces la laboratorul de computer, zonele de studiu private și salonul nostru de studenți în timpul orelor de program. Lounge-ul studenților este un spațiu pentru studenți pentru a se relaxa, a se întâlni cu alții și a avea acces la informații despre activitățile sociale. Acesta include un loc de întâlnire pentru studenți, împreună cu facilități de bucătărie, pentru refrigerare și reîncălzire.

Locații

Southport

Address
Suite 4G, 126 Scarborough St
4215 Southport, Queensland, Australia