Governance Institute Of Australia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Governance Institute Of Australia este una dintre cele mai vechi asociații industriale din Australia, fondată acum 110 ani. În calitate de lider independent australian în materie de guvernanță, Governance Institute Of Australia este un participant activ la procesul de reformă. Ne angajăm cu guvernul și grupurile din sectorul public pentru a contribui la expertiza noastră cu privire la reforma legislativă și de reglementare propusă și pentru a contribui la discuția națională cu privire la buna guvernare.

Unul dintre mandatele noastre cheie de advocacy este îmbunătățirea practicilor de guvernanță la nivel național și aceasta include îmbunătățirea standardului de raportare a guvernanței de către jurnaliștii din Australia. Contribuim cu propria noastră analiză și comentarii cu privire la problemele din industrie pentru a ajuta la conducerea discuției despre cele mai bune practici de guvernanță corporativă.

Locații

Sydney

Address
Hunter Street,5
2000 Sydney, Noua Țara Galilor de Sud, Australia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: