Baxter Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Baxter

Baxter Institute este o organizație de instruire înregistrată RTO 7030, situată în inima Melbourne. Suntem mândri de reputația noastră de lider în formarea profesională, cu dotări moderne, echipamente și personal profesional care demonstrează un nivel de expertiză adecvat domeniilor lor.

Toată pregătirea este axată pe pregătirea studenților pentru muncă. Acest lucru este realizat prin combinarea experienței vaste de formare pe care Baxter le aduce departamentelor sale de formare cu o gamă impresionantă de medii de formare din industrie, care să permită studenților să dobândească experiență valoroasă în industrie.

Studenții Baxter Institute includ australieni domestici, precum și un mix divers de studenți internaționali din multe regiuni și culturi, inclusiv Asia, America Latină, Europa și subcontinentul. Metodele de formare ale Baxter Institute sunt îmbunătățite prin promovarea diversității culturale, a înțelegerii reciproce și a prieteniei internaționale în cadrul populației studențești.

Certificatul și diplomele Baxter Institute sunt acreditate guvernamentale și se află în registrul CRICOS, permițând studenților internaționali și internaționali să studieze cu liniște sufletească.

Excelența și profesionalismul pregătirii Baxter Institute , coroborate cu planuri de plată flexibile, date de început flexibile și orare flexibile, vor asigura că există un curs potrivit pentru mulți studenți cu nevoi individuale. Acest lucru va face, de asemenea, mai ușor de studiat pentru studenții care aleg să aibă un loc de muncă part-time. Toți acești factori sunt destinați să producă cele mai bune rezultate educaționale pentru studenții noștri.

Curriculumul Baxter Institute este axat în principal pe aplicarea practică. Scopul întregii formări este de a sprijini studenții să se alăture forței de muncă cât mai curând posibil. La Baxter Institute vă oferim cele mai mari oportunități pentru o carieră de succes.120580_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg

De ce să studiezi la Baxter?

La Baxter, ne străduim pentru excelență într-un mod îngrijitor și concentrat. Susținem studenții noștri pentru a-și atinge obiectivele și pentru a absolvi competențele tehnice, de afaceri, antreprenoriale și sociale, solicitate de afaceri și comunitate de:

  • Concentrându-ne curriculum-ul pe stăpânirea conceptelor cheie și aplicarea practică
  • Oferind un sprijin extins al elevilor prin facilitățile noastre educaționale excelente și serviciile pentru studenți
  • Asigurarea asistenței speciale în tratarea problemelor legate de diferențele lingvistice și culturale
  • Oferind posibilitatea de a extinde studiul cu alți furnizori locali și internaționali
  • Funcționează datele și calendarul flexibil al începerii cursului
  • Având facilități grozave în campusurile noastre din Melbourne CBD

În plus, ca organizație de formare înregistrată, suntem membri ai OSTAS (Schema de asigurare a formării studenților de peste mări) pentru a asigura o garanție de formare pentru taxele de student.

Locații

Melbourne

Address
470 Bourke St - Baxter Institute
3000 Melbourne, Victoria, Australia