BCA National Training Group

Introducere

Citește Descrierea Oficială

istorie

Fondată în 1998, Grupul Național de Formare BCA este o organizație de formare înregistrată câștigătoare multi-premiată care pune în primul rând obiectivele elevilor. Cu instructori din industrie, sprijin personal, programe de lucru și livrare flexibilă, îi ajutăm pe absolvenții de liceu să-și facă primul pas în carieră, iar cursanții adulți să obțină locuri de muncă, să-și promoveze sau să-și schimbe cariera.

Oferim calificări recunoscute la nivel național în domeniul afacerilor, al serviciilor comunitare, al sprijinului pentru educație, al finanțelor, al managementului, al pregătirii și evaluării, precum și în expertiza în furnizarea programelor Aboriginal & Torres Strait Islander.

BCA National se angajează într-o viziune că "cunoștințele creează un viitor pentru indivizi, comunități și organizații".

Avem campusuri în Sydney și Darwin, tren în toate capitalele și în marile centre regionale, și avem o experiență substanțială în furnizarea de formare în comunitățile îndepărtate și rurale din Australia.

Compania se mândrește cu lucrul cu studenții pentru a oferi rezultate reale ale carierei, atingând în același timp cele mai înalte niveluri de finalizare ale Australiei.

Înregistrat cu ASQA - ID-ul național RTO: 91758

Oferind cursuri de pregătire premiate la o întâlnire diversă a corpului studenților în sălile de clasă din Australia, BCA National a primit aprobarea CRICOS în 2016 pentru a găzdui studenți internaționali în campusurile recent renovate din Sydney și Darwin.

Înregistrat cu ASQA - CRICOS Provider Code: 03419D

Misiune

BCA lucrează la nivel național cu mediul de afaceri, industrie, guvern și sectorul nonprofit pentru a identifica și a furniza programe de formare care pregătesc și împuternicesc personalul pentru provocările emergente de a lucra într-un mediu global. BCA National urmărește să pregătească cursanții să fie competitivi la nivel mondial în domeniul lor de studiu ales.

Viziune

BCA National va fi furnizorul privat de formare la alegere la nivel național în orice program de învățare pe care compania îl oferă. Recunoașterea mărcii sale va fi numărul unu pentru calitatea și accesibilitatea în segmentele de piață relevante.

Locații

Darwin

Address
Darwin Office
37 Gregory Street
(Parap LPO, PO Box 91,Parap NT 0820)

NT 0820 Darwin, Teritoriul nordic, Australia

Sydney

Address
York St Campus
Level 1, 65 York Street

NSW 2000 Sydney, Noua Țara Galilor de Sud, Australia