BCA National Training Group

Introducere

Citește Descrierea Oficială

istorie

Fondată în 1998, Grupul Național de Formare BCA este o organizație de formare înregistrată câștigătoare multi-premiată care pune în primul rând obiectivele elevilor. Cu instructori din industrie, sprijin personal, programe de lucru și livrare flexibilă, îi ajutăm pe absolvenții de liceu să-și facă primul pas în carieră, iar cursanții adulți să obțină locuri de muncă, să-și promoveze sau să-și schimbe cariera.

Oferim calificări recunoscute la nivel național în domeniul afacerilor, al serviciilor comunitare, al sprijinului pentru educație, al finanțelor, al managementului, al pregătirii și evaluării, precum și în expertiza în furnizarea programelor Aboriginal & Torres Strait Islander.

BCA National se angajează într-o viziune că "cunoștințele creează un viitor pentru indivizi, comunități și organizații".

Avem campusuri în Sydney și Darwin, tren în toate capitalele și în marile centre regionale, și avem o experiență substanțială în furnizarea de formare în comunitățile îndepărtate și rurale din Australia.

Compania se mândrește cu lucrul cu studenții pentru a oferi rezultate reale ale carierei, atingând în același timp cele mai înalte niveluri de finalizare ale Australiei.

Înregistrat cu ASQA - ID-ul național RTO: 91758

Oferind cursuri de pregătire premiate la o întâlnire diversă a corpului studenților în sălile de clasă din Australia, BCA National a primit aprobarea CRICOS în 2016 pentru a găzdui studenți internaționali în campusurile recent renovate din Sydney și Darwin.

Înregistrat cu ASQA - CRICOS Provider Code: 03419D

Misiune

BCA lucrează la nivel național cu mediul de afaceri, industrie, guvern și sectorul nonprofit pentru a identifica și a furniza programe de formare care pregătesc și împuternicesc personalul pentru provocările emergente de a lucra într-un mediu global. BCA National urmărește să pregătească cursanții să fie competitivi la nivel mondial în domeniul lor de studiu ales.

Viziune

BCA National va fi furnizorul privat de formare la alegere la nivel național în orice program de învățare pe care compania îl oferă. Recunoașterea mărcii sale va fi numărul unu pentru calitatea și accesibilitatea în segmentele de piață relevante.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Diplome Avansate » Vedea Diplome » Vedea Health Certificates »

Programe

Această școală oferă și:

Diploma

Diploma de servicii comunitare

Campus Cu normă întreagă 4 semestre January 2019 Australia Darwin

[+]

Diploma noastră de servicii comunitare recunoscută la nivel național (Managementul cazurilor) vă va pregăti pentru roluri în ceea ce privește locul de muncă, sprijinul pentru familie, munca în domeniul drogurilor și alcoolului, sănătatea mintală, lipsa de adăpost și violența domestică.

Aflați cum să implementați strategiile de dezvoltare comunitară, să vă îmbunătățiți abilitățile de gestionare a cazurilor, să analizați impactul factorilor sociologici asupra clienților în activitatea comunității și să reflectați și să vă îmbunătățiți practica profesională.

Încercăm să oferim plasarea în industrie pentru a vă susține studiile, astfel încât să puteți aplica învățarea într-un loc de muncă "în viața reală" și să câștigați 200 de ore (minim) de plasare a forței de muncă în industrie.... [-]


Diploma of Leadership and Management

Online şi campus combinate Cu normă întreagă 4 semestre January 2019 Australia Darwin

[+]

Programul de mentorat

Pentru mai multe informații, descărcați ghidul complet al cursului sau contactați-ne.

Intrări internaționale

BCA National are patru prize pe an:

Datele de admisie pentru anul 2018 sunt 29 ianuarie, 23 aprilie, 16 iulie, 8 octombrie.

Fiecare aport marchează începutul unui nou termen. Un termen este de 10 săptămâni de studiu, urmat de o pauză de 2 săptămâni între termeni, cu o pauză suplimentară de 4 săptămâni în perioada de sărbătoare de Crăciun și de Anul Nou.

În timpul perioadei, fiecare curs se reunește cel puțin 20 de ore pe săptămână de formare. [-]

Diploma of Sport Development

Campus Cu normă întreagă 12 luni January 2019 Australia Darwin Sydney + 1 mai mult

[+]

La o privire:

Mod de studiu: strategii tradiționale de învățare combinate cu cursuri practice, programe de vizitare în afara locului de studiu pentru cluburi sportive de elită, organizații și îndrumare din partea profesioniștilor din industrie

[-]

Diplomă de educație timpurie și îngrijire

Campus Cu normă întreagă 6 semestre January 2019 Australia Darwin Sydney + 1 mai mult

Diploma de educație și îngrijire a copiilor de vârstă mică este o calificare ideală pentru lucrătorii din serviciile copiilor care au responsabilitatea de a planifica și gestiona programe în jurul serviciilor copiilor, respectând în același timp cerințele Regulamentului național privind educația și îngrijirea. [+]

Coordonator de grup Lider de grup Educație timpurie Responsabil de dezvoltare a copilului și coordonator de echipă (servicii pentru copii). [-]

Diplomă Avansată

Advanced Diploma of Leadership and Management

Online şi campus combinate Cu normă întreagă 4 semestre January 2019 Australia Darwin

[+]

Pentru alții, poate fi o cale de a gestiona o sucursală sau o unitate în cadrul unei organizații mari.

Acesta este un program indispensabil pentru cineva care creează o mică afacere sau care lucrează la gestionarea afacerilor.

.

Rezultatele carierei

Manager de departament

[-]

Contactează

Adresă, linia 1 Darwin Office 37 Gregory Street (Parap LPO, PO Box 91,Parap NT 0820)
NT 0820 Darwin, Northern Territory, Australia

Adresă, linia 1 York St Campus Level 1, 65 York Street
NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australia