Citește Descrierea Oficială

Infiintata in anul 1897 de către al Șaptelea Bisericii Adventiste de Ziua, Avondale a crescut într-un important furnizor de educație terțiară, care combină elemente ale credinței creștine cu un înalt standard continuu de realizare academice într-un mediu care întâmpină oameni din toate categoriile sociale.

Colegiul Avondale oferă o gamă largă de licență acreditate, postuniversitare și cursuri profesionale la campusuri Lacul Macquarie și Sydney. Scopul este de a dota studenții cu abilitățile și experiența necesare pentru a excela la carierele lor viitoare. Acest lucru se realizează prin combinarea situațiilor de teorie și viața reală, oferind studenților cu mai multe oportunități practice de-a lungul cursurilor lor. Unul dintre avantajele pe care le stabilește Avondale în afară este mai mici dimensiuni de clasă. Lectorii se pot familiariza cu ușurință cu fiecare elev care să le permită să adapteze fiecare lecție într-un mod care să beneficieze cel mai bine clasa ca un întreg.

absolvenții Avondale au fost în mod constant angajate peste media națională și sunt foarte considerate a fi gata la locul de muncă, o dovadă a experienței de învățare divergente.

De asemenea, este obiectiv Avondale de a dezvolta întreaga persoană-mentală, fizică, socială și spirituală. Echipele de personal și studenți organizează mai multe evenimente pe campus, care permit colegilor colegii lor să rămână activi și implicați. Există ceva pentru toată lumea; Avondale încurajează fiecare elev să fie implicat în sport, activități sociale și viața spirituală.

Vei avea opțiunea de a locui în cămine convenabil situat pe ambele campusuri. On-campus de viață oferă un mediu propice în cazul în care călătoria dumneavoastră academică și socială este partajată cu prietenii din toate părțile lumii. personalul și studenții Avondale lui formează împreună o comunitate puternică, care există rareori în universități mai mari. De asemenea, aceasta înseamnă că vă puteți bucura de confortul de a fi la doar câteva minute de mers pe jos de la o cameră la cursuri, cafenea, sală de gimnastică, facilități sportive sau activități organizate.

Avondale se îmbunătățește continuu prin tehnici de predare inovative și de cercetare de varf, rămânând în același timp angajat la valorile sale fundamentale. Excelenta, spiritualitate, hrăni, de serviciu și de echilibru sunt pietrele de temelie ale dezvoltării Avondale lui. Ar trebui să alegeți Avondale, este o garanție că veți putea participa la o instituție de învățământ superior de conducere într-o comunitate afirmând credința cu mari oportunități de creștere spirituală, fizică și mentală, servicii și perspective excelente de angajare.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Diplomă de Absolvire

Avondale College of Higher Education

Diploma De Absolvent de conducere și de curs de Management oferă o oportunitate pentru cei aflați în poziții de conducere și de management pentru a continua studiul lor î ... [+]

Diploma De Absolvent de conducere și de curs de Management oferă o oportunitate pentru cei aflați în poziții de conducere și de management pentru a continua studiul lor în acest domeniu, în contextul unui cadru creștin. Cursul are un accent deosebit pe organizații non-profit.

DURATA

Un an full-time sau part-time echivalent. studenții part-time progres în mod tipic la rata de trei sau patru unitati pe an.

puncte de credit

Opt unități în valoare totală de 48 de puncte de credit

Mod de livrare

O abordare de învățare mixtă, utilizând platforma de învățare on-line Moodle, este adoptat pentru livrarea de cele mai multe unități, care cuprinde off-campus componente de învățare și o sesiune rezidențială la Colegiul Avondale de învățământ superior (Lake Macquarie Campus), sau alt centru desemnat, în luna iulie a fiecărui an. Sesiunea de rezidențiale oferă studenților posibilitatea de a fi implicat în semnificativ elev-lector și interacțiunea elev-elev. ... [-]

Australia Cooranbong Wahroonga
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 an
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

Every Day Will Count at Avondale

Experience It - Avondale - Designed For Life