Australian College of Technology & Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Colegiul Australian de Tehnologie și de afaceri Pty Ltd.

Australian Colegiul de Tehnologie și de afaceri Pty Ltd (ACTB) este o organizație de formare înregistrată furnizarea de cursuri acreditate la nivel național pentru studenții interne și a întreprinderilor corporative în Australia.

ACTB este CRICOS înregistrat și salută studenți din întreaga lume.

programe pentru studenți

ACTB este mandra de a fi furnizarea de cursuri în domeniile selectate de penurie de calificare în Australia. Noi organiza cursuri interesante pentru studenții care contribuie la dezvoltarea abilităților practice și a cunoștințelor teoretice în domeniile lor respective.

ACTB oferă Certificat și Diplomă în următoarele domenii de studiu:

  • Englez
  • afaceri
  • administrare
  • Management de proiect
  • Educaţie Internaţională

Exclusiv Bolt la cursuri

Suntem specializati in programe de training personalizate concepute care oferă coaching-ul intensiv pentru profesioniști născuți în străinătate și studenții care doresc să avanseze cariera lor sau de a îmbunătăți perspectivele de imigrare în Australia.

  • IELTS Test Pregătirea
  • Profesionale de afaceri engleză
  • Engleza tehnica pentru IT / Sanatate / Contabilitate / Inginerie

Australian Colegiul de Tehnologie și de afaceri este situat în districtul de afaceri central din Brisbane, în colorat, cultural divers, istoric Valea Fortitude. Colegiul este situat pe faimoasa strada Brunswick, la 150 de metri distanță de stația de tren Fortitude Valley și la 200 de metri distanță de orașul celebru China și alte mall-uri, cluburi, restaurante, baruri karaoke, teatre și cinematografe.

Noi vă urez bun venit la Colegiul australian de Tehnologie și site-ul de afaceri. Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem la colegiu într-adevăr în curând.

Locații

Brisbane

Address
100 Brunswick Street Fortitude Valley,
Brisbane, Queensland 4006, Australia

Brisbane, Queensland, Australia