Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Colegiul Australian de Tehnologia Informației (ACIT) și Institutul de Film și Televiziune (IFTV) este o organizație de instruire înregistrată de guvernul australian, cu o experiență dovedită de educație de calitate.

Curriculumul nostru este comparat cu standardele internaționale și este completat de o experiență de lucru și un program de plasare a absolvenților.

ACIT

Programele noastre de stagiu sunt concepute pentru a oferi studenților încredere și experiență în lumea reală. Drept urmare, absolvenții noștri obțin recunoașterea la nivel mondial ca profesioniști din industrie.

Tot ACIT

Colegiul se află într-o locație superbă, cu săli de clasă bine echipate și oferă un program inovator de tehnologie și multimedia, precum și alte pachete VET recunoscute la nivel național.

Sute de studenți au studiat la ACIT

Cu peste 20 de ani de excelență în educație, parteneriate academice de vârf și programe de stagiu, ACIT

De ce să ne alegeți?

ACIT

Peste 20 de ani de excelență ... în educația tehnică și media

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television excelează la încorporarea tendințelor actuale ale industriei în programe academice.

Vă aducem peste două decenii de succes în domeniul tehnologiei și educației media. Această moștenire este o ușă deschisă pentru o carieră remarcabilă în Digital Media și Tehnologia Informației și Comunicațiilor.

Cursuri aprobate de industrie

Alăturați-vă nouă și partenerilor noștri de tehnologie, pe măsură ce vă duceți propria călătorie. Experimentați cele mai autentice, actualizate instrucțiuni hands-on disponibile. Beneficiați de experiența de dezvoltare a cursurilor de zeci de ani și dedicarea instructorilor noștri angajați și îngrijitori. Achiziționați expertiza de la giganții tehnologici care modelează lumea noastră - Microsoft, Cisco Systems, Juniper Networks și VMware.

Ca ACIT

Pathways educaționale scalabile

Programele ACIT vă permit să vă continuați studiile până la diplomele de licență și masterat prin aranjamente de transfer de credit cu unele dintre cele mai bune universități din Australia.

O calificare de la ACIT

Respectarea diverselor nevoi ale tuturor studenților

Societatea australiană este mai diversă decât oricând. Forța de predare la Colegiul Australian de Tehnologia Informației (ACIT) și Institutul de Film și Televiziune (IFTV) s-au orientat în mijlocul unei populații internaționale de studenți care se extinde pentru a răspunde nevoilor lor diverse.

Spre toți studenții colegiului, ACIT

Facultate

Campusul nostru este situat în cel mai frumos oraș din Australia, Gold Coast, oferind un mediu vibrant și sigur în care să înveți și să crești. Elevii beneficiază de dimensiunile clasei noastre mai mici, accesul la cadrele didactice cu înaltă calificare și îngrijire și o gamă largă de servicii de suport.

Fiți stimulați de diversitatea gândirii și a culturii pe măsură ce studiați cu studenți din mai multe țări. Combinați-le cu frumusețea naturală a regiunii noastre și bucurați-vă de un mediu de învățare vibrant și dinamic.

Plasarea postuniversitară

Profitați de programul nostru internațional de ocupare a posturilor universitare pentru a câștiga experiență internațională în ocuparea forței de muncă cu normă întreagă.

Colegiul oferă servicii specializate, programe de stagiu și plasare, precum și resurse oficiale de formare pentru certificare prin intermediul unor parteneri importanți din industrie.

Pe măsură ce ne uităm spre viitorul nostru digital, vedem o gamă interesantă de oportunități pentru tehnologi, inovatori și designeri. Alături de sutele care au trecut înainte de a avea o carieră de succes și plină de satisfacții.

Locații

Brisbane

Address
Level 2, 246 Varsity Parade,
Varsity Lakes, Queensland 4227

Brisbane, Queensland, Australia

Australia Online

Address
Australia Online, Australia