Citește Descrierea Oficială

Colegiul Australian de Tehnologia Informației (ACIT) și Institutul de Film și Televiziune (IFTV) este o organizație de instruire înregistrată de guvernul australian, cu o experiență dovedită de educație de calitate.

Curriculumul nostru este comparat cu standardele internaționale și este completat de o experiență de lucru și un program de plasare a absolvenților.

ACIT

Programele noastre de stagiu sunt concepute pentru a oferi studenților încredere și experiență în lumea reală. Drept urmare, absolvenții noștri obțin recunoașterea la nivel mondial ca profesioniști din industrie.

Tot ACIT

Colegiul se află într-o locație superbă, cu săli de clasă bine echipate și oferă un program inovator de tehnologie și multimedia, precum și alte pachete VET recunoscute la nivel național.

Sute de studenți au studiat la ACIT

Cu peste 20 de ani de excelență în educație, parteneriate academice de vârf și programe de stagiu, ACIT

De ce să ne alegeți?

ACIT

Peste 20 de ani de excelență ... în educația tehnică și media

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television excelează la încorporarea tendințelor actuale ale industriei în programe academice.

Vă aducem peste două decenii de succes în domeniul tehnologiei și educației media. Această moștenire este o ușă deschisă pentru o carieră remarcabilă în Digital Media și Tehnologia Informației și Comunicațiilor.

Cursuri aprobate de industrie

Alăturați-vă nouă și partenerilor noștri de tehnologie, pe măsură ce vă duceți propria călătorie. Experimentați cele mai autentice, actualizate instrucțiuni hands-on disponibile. Beneficiați de experiența de dezvoltare a cursurilor de zeci de ani și dedicarea instructorilor noștri angajați și îngrijitori. Achiziționați expertiza de la giganții tehnologici care modelează lumea noastră - Microsoft, Cisco Systems, Juniper Networks și VMware.

Ca ACIT

Pathways educaționale scalabile

Programele ACIT vă permit să vă continuați studiile până la diplomele de licență și masterat prin aranjamente de transfer de credit cu unele dintre cele mai bune universități din Australia.

O calificare de la ACIT

Respectarea diverselor nevoi ale tuturor studenților

Societatea australiană este mai diversă decât oricând. Forța de predare la Colegiul Australian de Tehnologia Informației (ACIT) și Institutul de Film și Televiziune (IFTV) s-au orientat în mijlocul unei populații internaționale de studenți care se extinde pentru a răspunde nevoilor lor diverse.

Spre toți studenții colegiului, ACIT

Facultate

Campusul nostru este situat în cel mai frumos oraș din Australia, Gold Coast, oferind un mediu vibrant și sigur în care să înveți și să crești. Elevii beneficiază de dimensiunile clasei noastre mai mici, accesul la cadrele didactice cu înaltă calificare și îngrijire și o gamă largă de servicii de suport.

Fiți stimulați de diversitatea gândirii și a culturii pe măsură ce studiați cu studenți din mai multe țări. Combinați-le cu frumusețea naturală a regiunii noastre și bucurați-vă de un mediu de învățare vibrant și dinamic.

Plasarea postuniversitară

Profitați de programul nostru internațional de ocupare a posturilor universitare pentru a câștiga experiență internațională în ocuparea forței de muncă cu normă întreagă.

Colegiul oferă servicii specializate, programe de stagiu și plasare, precum și resurse oficiale de formare pentru certificare prin intermediul unor parteneri importanți din industrie.

Pe măsură ce ne uităm spre viitorul nostru digital, vedem o gamă interesantă de oportunități pentru tehnologi, inovatori și designeri. Alături de sutele care au trecut înainte de a avea o carieră de succes și plină de satisfacții.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Certificat

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Certificatul IV în programul de tehnologie a rețelelor informatice este destinat oricui încearcă să înceapă sau să avanseze o carieră în administrarea sistemelor IT și a ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Certificatul IV în programul de tehnologie a rețelelor informatice este destinat oricui încearcă să înceapă sau să avanseze o carieră în administrarea sistemelor IT și a rețelelor. Programul predă abilități esențiale de sprijinire a rețelelor și serverului, precum și abilitățile de management de proiect necesare pentru punerea în aplicare a acestor tehnologii. Elevii ar trebui să învețe cum să construiască și să mențină servere de calculatoare și rețele. Acest curs este disponibil pentru studenții din Brisbane, Gold Coast și online.

Programul permite absolvenților să obțină acreditări recunoscute pe plan internațional prin furnizarea de formare pentru acestea în cadrul curriculum-ului. Certificările din industrie sunt Microsoft Associate Solutions Certified Solutions Associate (MCSA) Windows 8 Client și Server 2012 și Cisco Certified Networking Associate (CCNA). Instruirea pregătește elevii să ia examenele respective de certificare.... [-]

Australia Brisbane Australia Online
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
36 săptămâni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Acest curs oferă abilitățile și cunoștințele necesare pentru ca un individ să fie competent să proiecteze, să dezvolte și să utilizeze tehnologii media digitale ca specia ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Acest curs oferă abilitățile și cunoștințele necesare pentru ca un individ să fie competent să proiecteze, să dezvolte și să utilizeze tehnologii media digitale ca specialist asistent al tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC) care lucrează independent sau ca parte a unei echipe mai mari de dezvoltare. Cursul se referă în mod specific la integrarea optimizării motorului de căutare, a elementelor social media și a principiilor de marketing social media într-un design al site-ului web.

Curriculum

Secțiunea 1: Concepte de proiectare

Creative Photoshop Concepts6 SăptămâniSEO / Google Analytics 6 săptămâniDreamweaver 6 săptămâniSocial Media Marketing cu Facebook și Twitter 6 săptămâni... [-]
Australia Brisbane
Ianuarie 2020
La zi
36 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diploma

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Acest program preda competențele profesionale esențiale necesare pentru proiectarea și implementarea rețelelor IP într-un mediu de afaceri, furnizor de servicii și medii ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Acest program preda competențele profesionale esențiale necesare pentru proiectarea și implementarea rețelelor IP într-un mediu de afaceri, furnizor de servicii și medii de transport. Acest curs este predat online studenților locali și față-în-față pentru studenții din regiunile Brisbane și Gold Coast.

Elevii ar trebui să învețe cum să planifice și să implementeze rețele IP complexe și tehnologii într-un mediu de operare, furnizor de servicii și telecomunicații. Programul preda competențele tehnice, manageriale și de planificare care sprijină aceste activități. Programul conține 2 proiecte majore. Fiecare disciplină este structurată ca o cursă profesională de sine stătătoare care acoperă un anumit subiect în detaliu.... [-]

Australia Brisbane Australia Online
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
38 săptămâni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Diplomă Avansată

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Acest program preda competențele profesionale esențiale necesare pentru proiectarea și implementarea rețelelor IP într-un mediu de afaceri, furnizor de servicii și medii ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Acest program preda competențele profesionale esențiale necesare pentru proiectarea și implementarea rețelelor IP într-un mediu de afaceri, furnizor de servicii și medii de transport.

În plus, elevii ar trebui să învețe cum să planifice și să implementeze rețele IP rezistente, medii virtualizate, sisteme de comunicații unificate și să poată realiza un design la nivel înalt pentru centrele de date moderne. Programul învață abilitățile tehnice și de planificare care susțin aceste activități. Programul conține 3 proiecte majore. Fiecare disciplină este structurată ca o cursă profesională de sine stătătoare care acoperă un anumit subiect în detaliu.... [-]

Australia Brisbane Australia Online
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză