Ad Astra Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ad Astra Institute ; un institut de educație modern și vibrant în industria ospitalității din Australia. Cu legături directe cu industria, Ad Astra Institute oferă studenților noștri oportunitatea unică de a învăța de la profesioniștii din industrie, cu un accent puternic pe rezultatele studenților.

Ad Astra Institute bucură de o reputație în industria ospitalității pentru excelență și inovație în proiectarea și furnizarea de programe educaționale de calitate. În calitate de student la Ad Astra Institute , veți experimenta personalul didactic remarcabil, care este foarte motivat să asigure că toți studenții sunt pregătiți pentru muncă și susțin reputația absolvenților noștri ca fiind înalt calificați și căutați în industrie.

Studenții Ad Astra Institute se bucură de facilități deosebite și au ocazia de a învăța și de a dezvolta abilități într-un mediu stimulativ, modern și sigur.

Angajamentul nostru de a asigura o experiență remarcabilă de studiu la Ad Astra Institute pentru studenții noștri internaționali cuprinde, de asemenea, disponibilitatea unei game largi de servicii de asistență pentru studenți. Aceste servicii includ asistență pentru abilitățile de învățare a limbilor și a limbilor străine, cazare, activități recreative, servicii de sănătate și îndrumare personală pentru a asigura că experiența studenților este una plăcută.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm în comunitatea noastră diversă și vibrantă de la Ad Astra Institute .

Personal didactic specializat

Studenții noștri vor învăța de la facultatea noastră de predare extraordinară, care sunt experți în domeniul lor. Cu ani de experiență practică în lanțuri mari de hoteluri și restaurante de prestigiu din întreaga lume, formatorii noștri sunt foarte motivați pentru a asigura că toți studenții sunt pregătiți la locul de muncă, cu înaltă calificare și căutați în industrie.

Facilități de clasă mondială

Elevii noștri se bucură de facilități deosebite în inima Melbourne, cu posibilitatea de a învăța și de a dezvolta abilități într-un mediu stimulativ, modern și sigur. Aceste facilități de ultimă oră și mărimea clasei mici permit studenților să-și maximizeze timpul cu instructori de specialitate și să profite la maxim de program.

Competențe bazate pe învățare

Oferim studenților noștri cunoștințe practice prin faptul că le predăm abilităților din lumea reală. O combinație a teoriei și a mâinilor cu privire la învățare asigură elevilor noștri echiparea pentru o carieră reală a lumii atunci când părăsesc Ad Astra.

Asistență cu studii postuniversitare

Ad Astra se axează pe îmbunătățirea valorii de piață a studenților noștri pentru a le ajuta să găsească locuri de muncă în industria ospitalității. Prin relația noastră cu Merlin Shift, elevii Ad Astra au acces exclusiv la o aplicație de potrivire a locurilor de muncă, care poate oferi intrare în industria ospitalității australiene.

Pathways de învățare superioare

Cursurile noastre oferă stabilite de multă Pathways la oportunități de învățare mai mari. Oferind studenților noștri competențe și calificări recunoscute pe plan internațional, studenții noștri pot trece la alte cursuri și pot dobândi abilitățile de a lucra în industria lor, în timp ce întreprind alte studii.

Capacitățile de suport pentru studenți

Ad Astra se angajează să asigure o experiență generală excepțională pentru toți studenții internaționali. Oferind o gamă largă de servicii de asistență pentru studenți, inclusiv asistență pentru abilitățile de învățare a limbilor și a limbilor străine, cazare, activități recreative, servicii de sănătate și îndrumare personală, asigurăm studenților noștri o experiență plăcută.

Melbourne - cel mai viu oraș din lume

Melbourne nu este doar capitala alimentară a Australiei, ci a fost votată și "cel mai viu oraș din lume" timp de șase ani. Cu evenimente de clasă mondială, numeroase activități și diverse oportunități de angajare, Melbourne este locul perfect pentru a vă dezvolta cariera.

Cazare în Homestay

Ad Astra Institute oferă studenților acces la o locuință homestay prin rețeaua de locuințe australiene (AHN).

Gazdele AHN oferă mai mult de camere de închiriat; ele oferă un sistem de sprijin și un interes autentic în primirea unui student în Australia.

Experiența fermei

Ad Astra Institute oferă studenților noștri un acces exclusiv la programul nostru de vacanță educațional din Mt Gambier. Aceasta este o locație iconică australiană unde coasta se întâlnește cu țara și este renumită pentru produsul său unic. Elevii vor întâlni o experiență unică, de a învăța de unde provin produse de calitate și cum este cultivată

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Certificate » Vedea Diplome »

Programe

Această școală oferă și:

Certificat

Certificat III în Culinărie comercială

Campus Cu normă întreagă 12 luni January 2019 Australia Melbourne

Această calificare reflectă rolul bucătarilor comerciali care folosesc o gamă largă de abilități de gătit bine dezvoltate și cunoștințe solide despre operațiunile de bucătărie pentru a pregăti articolele de mâncare și de meniu. Folosind discreția și judecata, ele lucrează cu o anumită independență și sub o supraveghere limitată, folosind planuri, politici și proceduri pentru a ghida activitățile de lucru. [+]

Această calificare reflectă rolul bucătarilor comerciali care folosesc o gamă largă de abilități de gătit bine dezvoltate și cunoștințe solide despre operațiunile de bucătărie pentru a pregăti articolele de mâncare și de meniu.

Folosind discreția și judecata, ele lucrează cu o anumită independență și sub o supraveghere limitată, folosind planuri, politici și proceduri pentru a ghida activitățile de lucru.

Cerințe de intrare (studenți internaționali)

Solicitanții vor trebui să demonstreze că îndeplinesc unul dintre următoarele criterii de intrare:

Competență în limba engleză echivalentă cu IELTS 5.5;18 ani sau mai mult;Satisfaceți criteriile autentice de intrare temporară (GTE) ale Departamentului Australian de Imigrare (DIBP) pentru o viză de student (subclasa 500);Finalizarea învățământului a 11-a (secundar secundar) din Australia sau echivalentul în străinătate; SAUDemonstrați printr-un interviu de admitere, fie personal, fie prin telefon, că au abilitățile și capacitatea de a reuși în curs.... [-]

Certificat IV în Culinărie comercială

Campus Cu normă întreagă 18 luni January 2019 Australia Melbourne

Această calificare reflectă rolul bucătarilor comerciali care au un rol de conducere de supraveghere sau de echipă în bucătărie. Ei operează independent sau cu îndrumare limitată de la ceilalți și folosesc discreția pentru a rezolva probleme neobișnuite. [+]

Această calificare reflectă rolul bucătarilor comerciali care au un rol de conducere de supraveghere sau de echipă în bucătărie.

Ei operează independent sau cu îndrumare limitată de la ceilalți și folosesc discreția pentru a rezolva probleme neobișnuite.

Cerințe de intrare (studenți internaționali)

Solicitanții vor trebui să demonstreze că îndeplinesc unul dintre următoarele criterii de intrare:

Competență în limba engleză echivalentă cu IELTS 5.5;18 ani sau mai mult;Satisfaceți criteriile autentice de intrare temporară (GTE) ale Departamentului Australian de Imigrare (DIBP) pentru o viză de student (subclasa 500);Finalizarea învățământului a 11-a (secundar secundar) din Australia sau echivalentul în străinătate; SAUCompetențe dovedite dobândite prin experiența de lucru; SAUAngajați într-o poziție relevantă, cu posibilitatea de a dobândi abilități; SAUDemonstrați printr-un interviu de admitere, fie personal, fie prin telefon, că au abilitățile și capacitatea de a reuși în curs.... [-]

Certificatul III din Patiserie

Campus Cu normă întreagă 12 luni January 2019 Australia Melbourne

Această calificare reflectă rolul bucătarilor de bucătărie care folosesc o gamă largă de abilități de patiserie bine dezvoltate și cunoașterea solidă a operațiilor din bucătărie pentru a produce produse de patiserie. Folosind discreția și judecata, ele lucrează cu o anumită independență și sub o supraveghere limitată, folosind planuri, politici și proceduri pentru a ghida activitățile de lucru. Această calificare oferă o Pathway a lucra în diverse organizații unde se prepară și servesc produse de patiserie, inclusiv patiserii, restaurante, hoteluri, operațiuni de catering, cluburi, pub-uri, cafenele și cafenele. [+]

Această calificare reflectă rolul bucătarilor de bucătărie care folosesc o gamă largă de abilități de patiserie bine dezvoltate și cunoașterea solidă a operațiilor din bucătărie pentru a produce produse de patiserie. Folosind discreția și judecata, ele lucrează cu o anumită independență și sub o supraveghere limitată, folosind planuri, politici și proceduri pentru a ghida activitățile de lucru.

Această calificare oferă o Pathway a lucra în diverse organizații unde se prepară și servesc produse de patiserie, inclusiv patiserii, restaurante, hoteluri, operațiuni de catering, cluburi, pub-uri, cafenele și cafenele.

Folosind discreția și judecata, ele lucrează cu o anumită independență și sub o supraveghere limitată, folosind planuri, politici și proceduri pentru a ghida activitățile de lucru.... [-]


Diploma

Diploma de Management al Ospitalitatii

Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Australia Melbourne

Această calificare reflectă rolul operatorilor de nivel înalt calificați care utilizează o gamă largă de competențe în domeniul ospitalității, combinate cu abilități manageriale și cunoștințe solide ale industriei pentru coordonarea operațiunilor de ospitalitate. Ei operează independent, au responsabilitatea pentru ceilalți și fac o serie de decizii operaționale de afaceri. [+]

Această calificare reflectă rolul operatorilor de nivel înalt calificați care utilizează o gamă largă de competențe în domeniul ospitalității, combinate cu abilități manageriale și cunoștințe solide ale industriei pentru coordonarea operațiunilor de ospitalitate.

Ei operează independent, au responsabilitatea pentru ceilalți și fac o serie de decizii operaționale de afaceri.

Cerințe de intrare (studenți internaționali)

Solicitanții vor trebui să demonstreze că îndeplinesc unul dintre următoarele criterii de intrare:

Competență în limba engleză echivalentă cu IELTS 5.5;18 ani sau mai mult;Satisfaceți criteriile autentice de intrare temporară (GTE) ale Departamentului Australian de Imigrare (DIBP) pentru o viză de student (subclasa 500);Finalizarea învățământului a 11-a (secundar secundar) din Australia sau echivalentul în străinătate; SAUCompetențe dovedite dobândite prin experiența de lucru; SAUAngajați într-o poziție relevantă, cu posibilitatea de a dobândi abilități; SAUDemonstrați printr-un interviu de admitere, fie personal, fie prin telefon, că au abilitățile și capacitatea de a reuși în curs.... [-]