Acknowledge Creativity

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Companiile australian încep să descopere că abilitățile creative pot aduce o gândire proaspătă în orice organizație.

Prea multe instituții oferă cursuri de creație care ignoră abilitățile precum pitching-ul, negocierea și sensibilitatea la prețuri bazate pe piață, care este esențială pentru desfășurarea cu succes a propriei afaceri.

Din 2014, Recunoașteți creativitatea A evoluat pentru a servi creșterii cererilor de gândire de proiectare și instrumente de inovare de la studenții de afaceri. În acest moment, am observat, de asemenea, că multe creații (artiști, designeri și scriitori) caută abilități comerciale, cum ar fi leadership, pitching și prețuri.

Mai mult decât găsirea unei nișă, am găsit spirite înrudite care se luptaseră cu unde și cum să învețe aceste abilități "de altă parte". Primele noastre ateliere au implicat atât o audiență creatoare, cât și una de afaceri, și am minunat cât de mult trebuiau să se predea reciproc.

Obiectivul nostru a fost acela de a construi un loc perfect pentru a dezvolta mentalități creative, antreprenoriale și tehnice; Un loc unde participanții ar putea învăța abilitățile pe care le-ar putea lua în locurile lor de muncă și pot face schimbări pozitive.

Credem...

Dacă nu-ți faci amintiri, pierzi timpul. Dacă nu stați în picioare pentru ceea ce credeți, vă prefaceți. Dacă nu puneți întrebări, nu învățați.

Valorile

Valorile noastre sunt simple, dar puternice. Dacă nu îți faci amintiri, pierzi timpul. Dacă nu stați în picioare pentru ceea ce credeți, vă prefaceți. Dacă nu vă întrebați cum vă puteți ajuta, nu vă pasă.

Visul de astăzi se poate transforma în startul de mâine, cu ochii pe bursă, dacă acesta este scopul tău. Diploma de Întreprindere Creativă pregătește participanții să se adapteze, să inventeze, să inoveze și să se dezvolte în economia de învățare de astăzi. Studenții noștri sunt artistici, inventivi și inspirați să abordeze noi situații, probleme și provocări cu abilități de a se specializa într-o anumită disciplină creativă sau de a-și aplica învățarea într-un mediu de afaceri mai larg.

Deblocați fuziunea perfectă a imaginației, creației și atitudinii de afaceri și descoperiți lumea oportunităților creative care așteaptă să recunoască Creativitatea.

Locații

Melbourne

Address
Melbourne Campus: 168 Exhibition Street
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australia

Sydney

Address
Sydney Campus: 60 Hickson Road
NSW 2000 Sydney, Noua Țara Galilor de Sud, Australia