Citește Descrierea Oficială

Academia de Interactive Entertainment (AIE) este cea mai premiata animație 3D, design de joc și FX vizuale educator Australia. Creat ca o organizație non-profit să crească în sectorul digital de creativ, AIE pionier in dezvoltarea de calificări de specialitate de joc și continuă să inoveze prin parteneriate industriale și de predare dinamice.

Cursuri de AIE sunt practice, cariera concentrat și livrate de către profesori cu experiență din industria într-un mediu serios distracție și creativ-exigente studio. Absolvenți AIE și au câștigat numeroase premii de-a lungul anilor, inclusiv fiind numit 2007 australian furnizor de formare mici a anului.

AIE Carta Obiectivele principale ale Academiei care nu-pentru-profit de Interactive Entertainment sunt:

Asigura accesul public acreditat, Industrie cursuri și programe comerciale adecvate pentru industria de divertisment interactiv, inclusiv cursuri de animație 3D, Programarea calculatoarelor, Muzica si Film sponsorizat și plin; Ofere cursuri Incubator monitorizate de către furnizorii din industria corespunzătoare și cursuri personalizate pentru a satisface cererea industriei; Să încurajeze dezvoltarea unei industrii regionale puternice și încurajează extinderea oportunităților de angajare în industria; Întreprinde activități de cercetare și dezvoltare în asociere cu furnizorii industriei și dezvoltatori comerciale; Foster și să promoveze dezvoltarea de rețele industriale si afilieri, atât la nivel național și internațional, precum și să promoveze crearea unei Developers Conference de asociere și jocuri pe calculator; Ajuta absolvenți ai Academiei a găsi de lucru în industrie și angajatorilor de a recruta personal instruit si calificat; Formează alianțe cu alte instituții, atât în ​​Australia și la nivel internațional, de a promova și dezvolta formare pentru acest sector; Foster și să promoveze dezvoltarea de noi afaceri și mici prin oferirea oportunitati de networking, mentorat, și spațiile pentru birouri, cu o gama de servicii de sprijin și Asista și oferă spații de cazare rezidențiale pentru studenți, participanți Industrie, chiriași, clienții și / sau angajații și proprietarii de întreprinderi noi și mici.

SYDNEY CAMPUS

Campusul Sydney este situat în inima industriei de jocuri Sydney, înconjurat de atât dezvoltatorii stabilite și studiouri independente. Sydney este de asemenea, acasa, la cel mai mare studio din Australia efecte vizuale, Animal Logic, care angaja in mod obisnuit de AIE foarte căutat absolvenți. Elevii care studiază la campusul Sydney sunt destul de norocos pentru a fi înconjurat de o comunitate de jocuri înfloritoare și de film și sunt prevăzute cu multe oportunități, inclusiv evenimente de networking, de film și jocuri festivaluri, plus evenimente din industrie.

MELBOURNE CAMPUS

Melbourne se află în fruntea dezvoltării de jocuri în Australia. De la deschiderea aici, în anul 2004, AIE și-a cimentat locul său în jocurile locale și industria de producție vizuală fi locul unde studiourile merge atunci când caută pentru artiști talentați și programatori.

AIE absolvenți de muncă la toate nivelurile în întreaga marile studiouri din Melbourne, precum și multe altele internaționale și au lucrat pe un număr foarte mare de jocuri, inclusiv blockbuster Grand Theft Auto IV (GTA IV, Rockstar Games) și în partea de sus de vânzare iPhone apps de control al zborului și Sims 3.

CANBERRA CAMPUS

Campusul AIE Canberra este situat într-Watson, o suburbie cu frunze doar la nord de centrul orașului. AIE Canberra, primul campus AIE, a fost înființată în 1996, ca răspuns la o cerere de jocuri 3D artiști și programatori. Profesorii noștri din industrie cu experiență au ghidat elevii prin cursurile noastre de locuri de muncă la fiecare joc majore și studio de animație 3D în Australia, precum și o serie de companii de renume international.

Canberra este acasa, la unele dintre cele mai apreciate dezvoltatori și inovatoare din lume de jocuri, simulare și software de vizualizare, împreună cu studiourile de producție de ultimă oră. Avem legături strânse cu upercut Jocuri Studiourile și sunt co-amplasate cu Dreamgate Studios.

Parteneriatul nostru cu Institutul de Tehnologie Canberra (CIT), în Bachelor desigur Jocuri si lumi virtuale de masterat permite studenților să acceseze o serie de resurse, inclusiv biblioteci extinse, cazare studenților și alte servicii de sprijin.

ADELAIDE CAMPUS

AIE Adelaide este cel mai nou campusul nostru și oferă cele mai recente în dezvoltarea de jocuri, programare de joc, animație 3D și educație efecte vizuale în noua, de stat a instalațiilor de artă. Campusul este situat în inima de CBD Adelaide lui, pe 32 Grenfell Street (lângă oraș Cross Food Court). Vecinii campus majore de film și Game Studios, cum ar fi Rising Sun Pictures, Six Foot Kid și Mighty Britanie. Este o stradă distanță de vibrant Rundle Mall, care este acasa, la unele dintre cele mai bune Adelaide magazine, cafenele, arcade și atracții.

SEATTLE CAMPUS

Nostru campus Seattle, WA este situat în inima orașului, la Seattle Center - chiar lângă Needle Space iconic. Un hub pe termen lung pentru industria de jocuri video, Seattle este acasa, la studiouri precum Valve, Bungie, și Nintendo of America, împreună cu nenumărate studiourile de jocuri independente emergente. Optiuni convenabile de transport public, o mulțime de activități distractive, și restaurante excelente fac Seattle Center o locație excelentă pentru studenții noștri.

Seattle este un oraș înfloritoare plină de lucruri de făcut! În timp ce la Seattle Center, a verifica afară de Space Needle, Experience Music Project Muzeul, sau Pacific Science Center. Se ajunge foarte ușor Pike Place Market, Muzeul de Arta Seattle, și frumoasa Seattle Biblioteca Publică. Ramifica doar un pic mai departe, și de a explora districtul International, Woodland Park Zoo, Muzeul de Istorie și Industrie, sau Muzeul de zbor!

LAFAYETTE CAMPUS

Nostru campus Lafayette, LA este situat în regiunea Acadiana, inima Cajun și creolă franceză Louisiana. Campusul nostru este găzduit în Louisiana copleșitoare Technologies Enterprise (LITE) construirea adiacent la Universitatea din Louisiana de la Lafayette. LITE este un centru de vizualizare captivantă 3D și resurse de calcul de înaltă performanță, ce gazduieste clienții în sectoarele industrie, guvern și universitare comerciale. Parteneriatul AIE cu Mașina Opportunity (OM) și Autoritatea de Dezvoltare Economică Lafayette (LEDA) ne oferă posibilitatea de a da mai multă viață pentru industria media digital în creștere în Lafayette.

Cu cultura diversă, bucătăria sa de renume mondial și istorie vibrant, Lafayette este cu adevărat un oraș unic, care oferă oportunități nelimitate pentru ca elevii să se cufunda în. Cu atractii locale, cum ar fi Vermilionville, Acadian Village, Lafayette Muzeul de Istorie Naturala, Acadiana Centrul de Arte, Muzeul de Artă Universitatea și fabrica Avery Island Tabasco, Lafayette și Acadiana oferta ceva pentru toată lumea! Numit "gustoasă Town în partea de sud" de Sud Living Magazine, Lafayette are unul-de-un-un fel bucătărie cu restaurante, cum ar fi albastru Dog Café, a Jolie, franceză presă și Prejean, oferind Cajun și mâncăruri creolă stil, care va trimite gust muguri la o plimbare fior!

Lafayette este acasa, la unele dintre cele mai bune festivaluri de muzică din lume, cum ar fi Festivalul Internationale de Louisiane, Spectacole Acadiens, Festivalul de Muzica latino și alte evenimente, cum ar fi Downtown Alive, ritmuri pe Prânzul râul și Bach. Festivaluri joacă un rol-cheie în cultură și diversitatea zonei cu diferite festivaluri au loc în zona de aproape fiecare week-end!

CAMPUS ONLINE

AIE a Campus Online izbucnit spontan în existență la sfârșitul anului 2012 ca un efort dedicat pentru a dezvolta și a aduce Cursuri online AIE, care au fost difuzate începând din 2005, la o audiență la nivel mondial. Campus Online este compus din oameni prietenoși și ieșire care fac toate eforturile pentru a injecta experiența AIE în toate comunicările și bineînțeles de livrare. Toate din profesorii nostri sunt conduse, pasionat și cu experiență educatori.

Echipa noastră de Administrare are experiență în corespondență on-line și de comunicare, precum și ne străduim pentru a obține elevilor sortate în cursul alegerea lor cat de bine posibil. Ne asigura că acestea sunt echipate cu toate documentele solicitate prin e-mail și software-ul care este postat pentru fiecare elev înscris.

Campus Online ofera o serie de cursuri specializate în dezvoltarea de jocuri, design de joc, animație 3D și programare. Cursurile sunt predate în clase virtuale, prin intermediul Adobe Connect și există opțiuni flexibile pentru cei care sunt prea ocupat pentru a păstra la un program de studiu. Pur și simplu să ne ce obiectivele de studiu sunt și vom lucra pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră ca cel mai bine putem.

Dacă sunteți un profesor de liceu și sunt interesați de noi organizarea de cursuri furnizat pentru școala dumneavoastră, putem opera cursul pentru tine, sau te putem antrena pentru a oferi cursul de clasă.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Certificat

Academy of Interactive Entertainment

Fundatii de animație 3D este conceput pentru a introduce studenților la numeroasele oportunități de carieră disponibile pentru artiști 3D, animatori și designeri. Acest c ... [+]

Fundatii de animație 3D este conceput pentru a introduce studenților la numeroasele oportunități de carieră disponibile pentru artiști 3D, animatori și designeri. Acest curs oferă studenților o înțelegere a potențialului creativ al software-ului de animație 3D folosite în industria de jocuri, film și efecte vizuale.

Cursul acoperă fundamentele de animație 3D, inclusiv:

Modelare 3D Texturare animaţie iluminat Tencuială Design de caractere Design de mediu film de producție scurt

Cursul se încheie într-o unitate de producție în care elevii vor lucra împreună pentru a produce un film animat scurt. Elevii încep prin planificarea lor de animație cu conceptul de artă și storyboard, modelarea si animarea proiectele lor pe tot parcursul procesului de producție și de a termina prin editarea de sunet, muzică și FX speciale în produsul final.... [-]

Australia Sydney Melbourne Canberra Adelaide Australia Online Statele Unite ale Americii Lafayette Seattle USA Online Campbellsville Perth  + 8 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
Part time
10 - 20 săptămâni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Academy of Interactive Entertainment

Cursul Fundamentele Dezvoltare Jocul vă va permite să creați jocuri 3D folosind puternicul motor de joc Unity 3D. Elevii vor fi introduse la instrumente și tehnici standa ... [+]

O Fundațiile de Dezvoltare Joc Desigur, vă va permite să creați jocuri 3D folosind puternicul motor de joc Unity 3D. Elevii vor fi introduse la instrumente și tehnici standard din industrie pentru dezvoltarea de jocuri. Cursul cuprinde:

Folosi C # pentru a dezvolta jocuri în unitate 3D Aflați mai multe despre mecanica de joc și cum să le pună în aplicare Creați jocuri mai repede pe măsură ce învățați crearea rapidă de prototipuri Exploreaza componentele Unity3D și scripting pentru a genera niveluri, efecte speciale, interfața cu utilizatorul și logica de joc Active de import pentru jocuri opera de arta Gestiona proiecte utilizând instrumente de control al versiunii și colaborare finalizarea cu succes a acordat cu Certificat III în Information, Digital Media și tehnologie ... [-]
Australia Sydney Melbourne Canberra Adelaide Australia Online Statele Unite ale Americii Lafayette Seattle USA Online Campbellsville Perth  + 8 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
Part time
10 - 20 săptămâni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

Diplomă Avansată

Academy of Interactive Entertainment

Diploma avansat de ecran și mass-media este o de doi ani, full-time curs, care este conceput pentru a vă intra în lumea filmului, TV sau efecte vizuale. Este un curs prac ... [+]

Diploma avansat de ecran și mass-media este o de doi ani, full-time curs, care este conceput pentru a vă intra în lumea filmului, TV sau efecte vizuale. Este un curs practic conceput pentru a oferi cea mai bună pregătire tehnică, folosind cele mai noi, tehnologii de stat-of-the-art.

Acest curs a fost scris în colaborare cu conducere studiouri de film și efecte vizuale, permițându-vă pentru a finaliza proiecte de film impresionant care prezenta abilitățile dumneavoastră și de a crea un profesionist spectacol-role pentru a impresiona potențialii angajatori.

Continutul cursului Un an

Elevii dezvolta abilitățile lor în modelarea 3D, texturare, UVW desfacerea, tachelaj, animație, iluminat, folosind camere, făcând și compunere. Elevii vor concept, modelul și anima caracter, nivele de joc de proiectare, a crea creaturi de mare detaliu, să construiască medii realiste și ambarcatiunile de un film animat scurt.... [-]

Australia Melbourne Sydney Statele Unite ale Americii USA Online Perth Adelaide Canberra Seattle Lafayette Australia Online Campbellsville  + 8 Mai mult
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Academy of Interactive Entertainment

Programatorii joc conduce procesul de dezvoltare joc; crearea cadrului, funcționalitatea și interacțiunea în joc. Considerate ca ingredient esențial în procesul de dezvol ... [+]

Programatorii joc conduce procesul de dezvoltare joc; crearea cadrului, funcționalitatea și interacțiunea în joc. Considerate ca ingredient esențial în procesul de dezvoltare, programatorii de jocuri sunt foarte apreciate și continuu în cerere.

Diploma avansat de dezvoltare joc profesionist specializat în joc de programare, a fost dezvoltat ca răspuns la nevoile industriei și rulează timp de doi ani, full-time.

Continutul cursului Un an

Primul an de Diploma avansată este un an fundație, destinat să ofere studenților cu abilități avansate de programare de joc. Cursul durează studenți prin limbaje si tehnologii utilizate puternic în industria jocurilor de noroc, inclusiv C, C ++, C #, OpenGL, bibliotecile de joc și controalele versiune, precum și în curs de dezvoltare matematica, rezolvarea de probleme, și de competență practică de programare. Deși cursul are o abordare de jocuri, acesta este de asemenea potrivit pentru oricine dorește să învețe în timp real abilități de dezvoltare de aplicații care sunt foarte căutate în toate domeniile de programare și simulare.... [-]

Australia Sydney Melbourne Canberra Statele Unite ale Americii Seattle Lafayette USA Online Adelaide Australia Online Campbellsville Perth  + 8 Mai mult
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Academy of Interactive Entertainment

Designeri joc sunt vizionarii și evangheliștii pentru un proiect de dezvoltare joc. Ei prospera pe idei noi și sunt mereu gândesc cum utilizatorii vor interacționa și buc ... [+]

Designeri joc sunt vizionarii și evangheliștii pentru un proiect de dezvoltare joc. Ei prospera pe idei noi și sunt mereu gândesc cum utilizatorii vor interacționa și bucurați-vă de experiența pe care le-au creat. Un designer de joc mare are o combinație de cunoștințe tehnice, îndemânare artistică și cel mai important, capacitatea de a comunica și de a înțelege oamenii.

Designeri joc cheltuiesc sume semnificative de timp de scris documente detaliate care precizează mecanica de joc, medii, personaje jucabile și rivalul jocului. Acest detaliu se extinde dreptul de până la modul în care un anumit element se comporte, să fie animat și sunet.

Fluxul de proiectare joc de Diploma avansată de joc Dezvoltare Profesională este un doi ani, full-time curs scris de designeri joc cu experiență, în consultare cu studiourile locale și internaționale, pentru a produce absolvenți inovatoare care vor conduce următoarea generație de dezvoltare joc.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online Seattle Australia Melbourne Sydney Canberra Adelaide Perth Australia Online Lafayette Campbellsville  + 8 Mai mult
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Academy of Interactive Entertainment

Programatorii joc conduce procesul de dezvoltare joc; crearea cadrului, funcționalitatea și interacțiunea în joc. Considerate ca ingredient esențial în procesul de dezvol ... [+]

Programatorii joc conduce procesul de dezvoltare joc; crearea cadrului, funcționalitatea și interacțiunea în joc. Considerate ca ingredient esențial în procesul de dezvoltare, programatorii de jocuri sunt foarte apreciate și continuu în cerere.

Diploma avansat de dezvoltare joc profesionist specializat în joc de programare, a fost dezvoltat ca răspuns la nevoile industriei și rulează timp de doi ani, full-time.

Continutul cursului Un an

Primul an de Diploma avansată este un an fundație, destinat să ofere studenților cu abilități avansate de programare de joc. Cursul durează studenți prin limbaje si tehnologii utilizate puternic în industria jocurilor de noroc, inclusiv C, C ++, C #, OpenGL, bibliotecile de joc și controalele versiune, precum și în curs de dezvoltare matematica, rezolvarea de probleme, și de competență practică de programare. Deși cursul are o abordare de jocuri, acesta este de asemenea potrivit pentru oricine dorește să învețe în timp real abilități de dezvoltare de aplicații care sunt foarte căutate în toate domeniile de programare și simulare.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online Australia Sydney Canberra Melbourne Adelaide Perth Seattle Lafayette Australia Online Campbellsville  + 8 Mai mult
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
2 găsește juris doctor
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Diplomă de Absolvire

Academy of Interactive Entertainment

Diploma de Licențiat în Management (Learning) este un curs de un an, care este un mare kick-start pentru absolvenții care doresc să învețe cum să creeze propriile lor sta ... [+]

Diploma de Licențiat în Management (Learning) este un curs de un an, care este un mare kick-start pentru absolvenții care doresc să învețe cum să creeze propriile lor start-up de afaceri mass-media digitale. Cursul este conceput pentru a introduce pe elevi să abilitățile antreprenoriale asociate necesare și oportunitățile în expansiune rapidă de jocuri independente, animație și conținut digital industrie.

Cariere

Acest curs este destinat să ofere studenților abilități de a gestiona și de propriile lor afaceri media creative. Roluri de locuri de muncă și titluri variază în diferite sectoare ale industriei. titluri de locuri de muncă posibile și rolurile relevante pentru această calificare includ:... [-]

Australia Sydney Melbourne Canberra Adelaide Australia Online Statele Unite ale Americii Lafayette Seattle USA Online Campbellsville Perth  + 8 Mai mult
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

AIE Screen Showreel

Study Online