Leadership Community College KSA

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Introducere în LCC KSA

Community College Leadership (LCC), Cu Academia Oxford pentru Studii de limba engleză și de afaceri (înființată în 2005), este un lider în domeniul educației comunitate colegiu de calitate pentru elevii de liceu și profesioniștilor care lucrează.

Community College Leadership (LCC) este o facilitate mobilat modern, campusul de predare cu săli de clasă spațioase, centru de calculatoare informații, o bibliotecă și o modernă sală de curs auditoriu. Instalația este echipată cu laboratorul de deasupra capului audio vizuale și de calculator de predare pentru predare de management al afacerilor. Campus se află în interiorul Sultan Mall, care are un teren modern de produse alimentare, cafenele, magazine moderne de tip boutique și o parcare spațioasă.

LCC facultate de predare academice cuprinde atât personalul academic calificat naționale și străine, care au absolvit în grade de afaceri cu MBA, programe și doctorat grade de la KSA, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Canada, Europa, Asia și Australia.

Community College conducere (LCC) acceptă acum de înscriere pentru admiterea la diploma sa de programe de afaceri, care sunt aprobate de către Arabia Saudită Profesional și Tehnic Training Corporation și recunoscute pe plan internațional de companie din Marea Britanie Pearson. Pearson, cel mai mare organism de atribuire de examinare din Marea Britanie oferă calificări academice și profesionale, care sunt recunoscute la nivel global și de bancă marcate, și acordă Edexcel și calificări BTEC Pearson este în prezent companie din lume de învățare de conducere, cu 40.000 de angajați în mai mult de 70 de tari de lucru pentru a ajuta oamenii din toate vârstele să facă progrese educației măsurabile în viața lor prin învățare.

Locații

Jeddah

LCC - Leadership Community College

Address
PO Box 140666
Batarji st. Al Zahra Dist. - Sultan Mall, Jeddah, Saudi Arabia

Jeddah, Provincia Makkah, Arabia Saudită
Număr de telefon
+966 12 692 7225