Citește Descrierea Oficială

DESPRE CENTRUL DE FORMARE A RELAȚIILOR DE REȚEA DE AFACERI GULF (GBNTC)

Infiintata in 1993, Gulf Business Network Group (GBN) sa transformat intr-una dintre cele mai mari retele de business din regiunea Golfului, oferind consultanta profesionala cu valoare adaugata si servicii tehnice specializate in domeniile in continua expansiune in domeniul tratarii apei, automatizarii instalatiilor si mediului .

Centrul de instruire pentru rețeaua de afaceri din Gulf (GBNTC), o filială a GBN înființată în 2006, oferă cursuri de înaltă calitate și programe de certificare în domeniile managementului afacerilor, tehnologiei informației, studiilor de durabilitate, mediului și instalațiilor, ingineriei și științelor vieții. GBNTC oferă, de asemenea, programe de formare profesională de înaltă calitate și unice pentru profesioniștii care doresc să învețe noi competențe legate de o anumită activitate comercială sau vocație.

Toate programele și cursurile de formare oferite de GBNTC sunt personalizate în special pe baza nevoilor specifice ale delegațiilor și organizațiilor interesate. Aranjăm aceste cursuri de formare în colaborare cu cursurile de formare Arabia. Programele noastre urmăresc să ajute acele organizații care doresc angajații să-și îmbunătățească abilitățile și cunoștințele în mai multe domenii de studiu. De asemenea, GBNTC va deschide programe de formare și certificate care sunt adecvate pentru bugetul de pregătire al majorității organizațiilor și pentru nivelul de calificare al angajaților lor.

Cursurile noastre se bucură de popularitate în rândul oamenilor de afaceri de vârf și a liderilor de idei, profesioniști, consultanți și chiar academicieni cu trecerea timpului. În prezent, puteți alege dintr-o varietate de cursuri, în următoarele domenii de studiu:

 • Administrare afaceri
 • Tehnologia de informație
 • Mediu inconjurator
 • Studii de sustenabilitate
 • Formare profesională
 • Științele vieții
 • Focul, siguranța și pregătirea hazmat

În efortul nostru de a spori nivelul de calificare al profesioniștilor din domeniul afacerilor regionale, vom adăuga din când în când și noi programe și certificate. Pentru moment, putem spune cu mândrie că o echipă de profesioniști cu înaltă calificare și certificați, fiecare expert în domeniu, oferă aceste cursuri participanților care vin din diferite țări din regiunea Golfului. Cel mai important, absolvenții noștri sunt angajați în unele dintre cele mai mari organizații din CCG și din alte părți ale lumii.

Nu în ultimul rând; se dezvoltă repede în resurse de formare premier, în special pentru regiunea MENA. Dezvoltăm o relație de lungă durată cu clienții noștri pentru a rămâne la curent cu tehnologiile emergente și pentru a ne menține programele actualizate. Ne-am angajat să oferim o experiență unică de învățare care vă permite să satisfaceți nevoile organizației dvs. și să o luați la noi înălțimi de succes.

VIZIUNE ȘI MISIUNE

Înființată în 1993, Gulf Business Network Group (GBN) sa transformat într-una dintre cele mai mari rețele de afaceri din regiune. Gulf Business Network Training Center (GBNTC), o filială a GBN, înființată în 2006, este specializată în cursuri personalizate de instruire în domeniul certificării, bazate pe nevoile specifice ale organizațiilor. GBNTC va furniza aceste cursuri de instruire pentru persoanele fizice din organizațiile care doresc să-și îmbunătățească angajații în diferite domenii de specialitate de studiu. GBNTC este locul unde companiile sunt interesate să-și antreneze angajații și să le certifice în domenii speciale de studiu de la institute bine cunoscute și de top în domeniul științelor, consultanților și prezentatorilor. Ne-am angajat să oferim o experiență unică de învățare care este special creată pentru nevoile organizației dvs.

Misiunea noastră este de a împuternici oamenii cu cunoștințe în care să învețe și să exceleze în domeniile lor de studiu.

Viziunea noastră este să devenim cel mai important centru de formare din regiune, care va contribui la construirea unei societăți, a unei comunități și a forței de muncă mai bune, oferind o pregătire de înaltă calitate.

Valorile noastre:

 • Respect: Oferim un mediu de învățare care cuprinde și promovează diversitatea între idei și oameni.
 • Excelență: oferim excelență și calitate participanților la program.
 • Creativitate: promovăm idei noi și încurajăm creativitatea în sălile de clasă, ceea ce duce la o învățare mai eficientă.
 • Integritate: tratați toți delegații noștri sincer, corect și etic.
 • Serviciu: Veți primi cel mai înalt nivel de servicii clienți premier.
 • Învățarea pe tot parcursul vieții: credem că oferim un astfel de mediu delegaților noștri care cultivă învățarea pe tot parcursul vieții.

De ce GBNTC?

Dezvoltăm o relație de lungă durată cu clienții noștri pentru a menține programele noastre actualizate și relevante pentru nevoile clienților, cerințele industriei și cerințele pieței. Indiferent dacă aveți mii de angajați sau doar două, cunoaștem instruirea de care aveți nevoie și știți cum să oferiți cel mai bine acelei instruiri angajaților dumneavoastră. Prin parteneriatul cu universități de top Ivy și cu experți în industria de top; ne angajăm să oferim o experiență unică de învățare care este special concepută pentru nevoile organizației dvs. Principalul serviciu oferit de GBNTC este de a facilita și de a organiza cursuri personalizate de instruire personalizate de la institute bine cunoscute, care vor permite persoanelor fizice să obțină certificate în fiecare domeniu de studiu, care va oferi organizațiilor avantajul câștigător care le va permite să meargă instantaneu în competiția de afaceri competitivă.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

GBN Training Centre

Rolul managementului resurselor umane a evoluat pentru a ajuta organizațiile să-și atingă obiectivele strategice și să-și îmbunătățească afacerile. Acest program se conce ... [+]

ADVANCE PROGRAM DE MANAGEMENT AL RESURSELOR UMANE

Rolul managementului resurselor umane a evoluat pentru a ajuta organizațiile să-și atingă obiectivele strategice și să-și îmbunătățească afacerile. Acest program se concentrează pe abilitățile centrale, distins prin principalele afilieri ale resurselor umane, care sunt esențiale pentru personalul de cadre din prezent sau viitor, directori, șefi, supervizori și personal care doresc să-și dezvolte viabilitatea, lucrând în mod specific cu resursele umane într-o gamă largă de asociații . Acest program a fost conceput pentru a echipa participanții cu setul de competențe și cadrul necesar pentru o concentrare mai specializată și mai avansată. Prin utilizarea citirilor, prelegeri, prezentări de grup și studiile de caz din lumea reală, participanții vor dobândi o mai bună înțelegere și apreciere a conceptelor și aspectelor legate de managementul resurselor umane. În plus, aceștia vor putea conduce fără efort eforturi pentru a construi un angajament puternic al angajaților în cadrul organizației și pentru a ajuta liderii să evite deraierea și strategizarea măsurilor preventive pentru a menține organizația să înflorească și să concureze eficient. Acest program va oferi participanților o pregătire fundamentală pentru acest mediu în rapidă schimbare.... [-]

Arabia Saudită Al Khobar
Septembrie 2019
Engleză
La zi
44 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GBN Training Centre

Resursele umane ocupă un rol central în dezvoltarea și menținerea fiecărei organizații. Prin intermediul funcției de resurse umane angajații sunt angajați, orientați, ins ... [+]

INTRODUCERE ÎN PROGRAMUL HR

Resursele umane ocupă un rol central în dezvoltarea și menținerea fiecărei organizații. Prin intermediul funcției de resurse umane angajații sunt angajați, orientați, instruiți,

Aceste module de programe de instruire oferă 10 sesiuni extrem de interactive care vor introduce participanții la elementele centrale ale resurselor umane din cadrul organizațiilor și le vor instrui pe larg în ceea ce privește implementarea acestor elemente în afacerea lor. Utilizarea extensivă a exercițiilor interactive și a misiunilor de instruire sunt destinate fiecărei sesiuni.

Impactul personal

La încheierea acestui training, participanții vor putea:... [-]

Arabia Saudită Al Khobar
Septembrie 2019
Engleză
La zi
21 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GBN Training Centre

Dezvoltarea personală acumulează activități care ajută la îmbunătățirea vieții unui individ, inclusiv a carierei, a relațiilor, a productivității și a altor obiective per ... [+]

PROGRAM DE DEZVOLTARE PERSONALĂ

Dezvoltarea personală acumulează activități care ajută la îmbunătățirea vieții unui individ, inclusiv a carierei, a relațiilor, a productivității și a altor obiective personale. Se referă, de asemenea, la toate programele, tehnicile, instrumentele și sistemele de evaluare care sunt capabile să sprijine dezvoltarea umană la nivel individual într-o organizație. Acest program a fost conceput pentru a ajuta participanții să își dezvolte personalitățile astfel încât să poată lucra eficient cu rolurile lor într-o organizație și să depășească provocările și problemele care creează obstacole în succesul lor. Participanții vor învăța instrumente practice pe care le pot utiliza în situații de viață reală și pot dezvolta o personalitate care îi va inspira pe ceilalți să creeze o atmosferă pozitivă în cadrul organizației. Ei vor fi de asemenea învățați cum să modeleze succesul și să mențină o îmbunătățire continuă continuă.... [-]

Arabia Saudită Al Khobar
Septembrie 2019
Engleză
La zi
31 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GBN Training Centre

Cerințele impuse liderilor de astăzi sunt intense. Indiferent cât de impecabile sunt abilitățile tehnice - fie în funcție proprie, fie în afaceri, în general, aceștia sun ... [+]

PROGRAM DE LEADERSHIP

Cerințele impuse liderilor de astăzi sunt intense. Indiferent cât de impecabile sunt abilitățile tehnice - fie în funcție proprie, fie în afaceri, în general, aceștia sunt rugați în mod constant să facă mai multe din echipele lor. Chiar și în etapele relativ timpurii ale unei cariere executive, există o presiune nu numai de a gestiona, ci și de a conduce. Liderii de astăzi de succes sunt dispuși să-și adapteze și să îmbunătățească performanța echipei prin accentuarea propriilor abilități de dezvoltare a echipei de conducere. Acest program va ajuta participanții să dezvolte calitățile unui lider bun care sunt esențiale pentru cariera și succesul organizațional, mai ales într-un climat economic dificil. Experiența derivată din acest program va fi aplicabilă în mediul real și participanții vor putea să o relaționeze, prin munca lor zilnică într-o organizație.... [-]

Arabia Saudită Al Khobar
Septembrie 2019
Engleză
La zi
28 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GBN Training Centre

Tranziția într-un rol general de management necesită o perspectivă mai largă. Pe măsură ce vă conduceți afacerea prin funcții și operațiuni zilnice, procesul de luare a d ... [+]

PROGRAMUL DE MANAGEMENT

Tranziția într-un rol general de management necesită o perspectivă mai largă. Pe măsură ce vă conduceți afacerea prin funcții și operațiuni zilnice, procesul de luare a deciziilor trebuie să fie informat printr-o viziune strategică asupra tuturor funcțiilor de bază ale afacerii. Programul de Management vă va oferi o înțelegere fundamentală a strategiei, a finanțelor, a managementului oamenilor și a schimbărilor organizaționale și modul în care aceste funcții se integrează pentru succesul organizațional. Veți obține cunoștințe cheie din partea experților din fiecare domeniu și veți îmbunătăți procesul de luare a deciziilor pentru a utiliza o abordare integrată pentru gestionarea afacerii dvs.... [-]

Arabia Saudită Al Khobar
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GBN Training Centre

Cunoașterea managementului lanțului de aprovizionare este foarte importantă. Managementul lanțului de aprovizionare este de fapt integrarea activităților care achizițione ... [+]

PROGRAMUL DE MANAGEMENT AL VERIFICARILOR

Cunoașterea managementului lanțului de aprovizionare este foarte importantă. Managementul lanțului de aprovizionare este de fapt integrarea activităților care achiziționează materiale și servicii, le transformă în bunuri intermediare și produse finale și le livrează printr-un sistem de distribuție. Managementul lanțului de aprovizionare (SCM) este, prin urmare, un element esențial al eficienței operaționale și al profesioniștilor în afaceri care doresc să aibă un impact semnificativ asupra eficienței, eficacității sau profitabilității organizațiilor lor. Ei ar trebui să ia în considerare învățarea despre managementul lanțului de aprovizionare și valoarea acestuia pentru companiile care operează într-o piață globală competitivă. Acest program este destinat să ofere participanților înțelegerea solidă prin introducerea acestora în diverse aspecte importante care evidențiază logistica și managementul lanțului de aprovizionare.... [-]

Arabia Saudită Al Khobar
Septembrie 2019
Engleză
La zi
28 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GBN Training Centre

Știința managementului de proiect devine tot mai complexă. Întreprinderile de astăzi se bazează din ce în ce mai mult pe managerii profesioniști de proiect sau pe program ... [+]

PROIECT MANAGEMENT PROGRAM

Știința managementului de proiect devine tot mai complexă. Întreprinderile de astăzi se bazează din ce în ce mai mult pe managerii profesioniști de proiect sau pe programe pentru a conduce proiecte complexe care sunt esențiale pentru sănătatea și succesul financiar al firmei. Sa observat că gestionarea eficientă a proiectelor presupune construirea și gestionarea echipelor, controlul costurilor, elaborarea de termene, gestionarea riscurilor, respectarea termenelor limită și rezolvarea problemelor pentru a aduce proiectele la timp și la buget. Acest program va educa participanții oferindu-le tehnici dovedite de la companii de vârf care oferă informații esențiale și instrumente practice pentru gestionarea proiectelor, portofoliilor și sistemelor complexe. Participanții vor înțelege natura diversă a proiectelor, vor fi expuși unei suite de instrumente de management al proiectelor profesionale și vor avea capacitatea de a-și aplica învățarea în organizarea actuală. Acest program este potrivit pentru manageri de proiect cu experiență care trebuie să depășească fundamentele și pot câștiga credite PDU pentru certificarea PM sau pregătirea pentru examen PMP... [-]

Arabia Saudită Al Khobar
Septembrie 2019
Engleză
La zi
18 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GBN Training Centre

Guvernele țărilor din Orientul Mijlociu sunt în curs de reducere a dependenței de veniturile din domeniul petrolului și dornică de stimulare a turismului. Potrivit Organi ... [+]

HOSPITALITATE ȘI PROGRAMUL TURISM

Guvernele țărilor din Orientul Mijlociu sunt în curs de reducere a dependenței de veniturile din domeniul petrolului și dornică de stimulare a turismului. Potrivit Organizației Mondiale a Turismului din cadrul Organizației Națiunilor Unite (UNWTO), Orientul Mijlociu a înregistrat o creștere a sectorului turistic cu 52 de milioane de vizitatori în 2013. De asemenea, sa prognozat că în 2020 vor ajunge 101 milioane de sosiri în Orientul Mijlociu. industria se dezvoltă în întreaga lume, organizațiile și destinațiile din domeniul ospitalității trebuie să continue să implementeze eficient strategia lor în domeniul turismului, precum și să investească fonduri în mod corespunzător pentru a îmbunătăți infrastructura și calitatea serviciilor. În plus, managementul talentelor, utilizarea veniturilor, marketingul, brandingul și satisfacția clienților sunt alte domenii principale care necesită o atenție adecvată. Programul își propune să ofere participanților atât cunoștințe, cât și instrumente pentru a răspunde eficient problemelor și pentru a-și îndeplini cu succes rolul în industria ospitalității și turismului. Acest program va permite participanților să învețe mai multe despre deciziile cheie cu care se confruntă managerii de ospitalitate, precum și despre evaluarea unor abordări alternative la management.... [-]

Arabia Saudită Al Khobar
Septembrie 2019
Engleză
La zi
29 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GBN Training Centre

Pentru a reuși și a prospera într-o piață extrem de competitivă, companiile trebuie să elaboreze planuri de marketing care să le alinieze cu clienții lor și să le diferen ... [+]

PROGRAMUL DE VÂNZARE ȘI MARKETING

Pentru a reuși și a prospera într-o piață extrem de competitivă, companiile trebuie să elaboreze planuri de marketing care să le alinieze cu clienții lor și să le diferențieze de concurenții lor. Este mai ușor ca oricând să ajungă la clienți vizați, însă mulți dintre cei care comercializează nu dispun de capacitatea de a crea mărci convingătoare și practici inovatoare cu rezultate semnificative. Pentru a realiza promisiunea profiturilor, liderii de marketing trebuie să-și revendice participația într-o piață competitivă plină de mărci, să păstreze o evidență a obiectivelor lor de afaceri și să dea beneficii semnificative consumatorilor săi.... [-]

Arabia Saudită Al Khobar
Septembrie 2019
Engleză
La zi
24 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GBN Training Centre

Tehnologia avansează și progresează la o viteză record. Tehnologia informației este o forță care afectează organizații de toate dimensiunile. Companiile trebuie să se con ... [+]

IT PROGRAM

Tehnologia avansează și progresează la o viteză record. Tehnologia informației este o forță care afectează organizații de toate dimensiunile. Companiile trebuie să se confrunte cu aceste medii de schimbare rapidă și să se pregătească să facă față provocărilor aduse de forțe. Acest program va pregăti profesioniștii pentru a dezvolta o mentalitate strategică, pentru a-și regla tehnicile, pentru a înțelege funcțiile de bază ale afacerii și, în cele din urmă, pentru a conduce performanțele sporite ale afacerii prin utilizarea tehnologiei. Participanții vor învăța importanța utilizării tehnologiei în afaceri pentru avantajul strategic și productivitatea îmbunătățită. Participanții își vor dezvolta abilitățile și sentimentul de afaceri și vor gestiona eficient echipele, proiectele și procesele pentru a oferi o valoare superioară.... [-]

Arabia Saudită Al Khobar
Septembrie 2019
Engleză
La zi
54 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză