GBN Training Centre

Introducere

Citește Descrierea Oficială

DESPRE CENTRUL DE FORMARE A RELAȚIILOR DE REȚEA DE AFACERI GULF (GBNTC)

Infiintata in 1993, Gulf Business Network Group (GBN) sa transformat intr-una dintre cele mai mari retele de business din regiunea Golfului, oferind consultanta profesionala cu valoare adaugata si servicii tehnice specializate in domeniile in continua expansiune in domeniul tratarii apei, automatizarii instalatiilor si mediului .

Centrul de instruire pentru rețeaua de afaceri din Gulf (GBNTC), o filială a GBN înființată în 2006, oferă cursuri de înaltă calitate și programe de certificare în domeniile managementului afacerilor, tehnologiei informației, studiilor de durabilitate, mediului și instalațiilor, ingineriei și științelor vieții. GBNTC oferă, de asemenea, programe de formare profesională de înaltă calitate și unice pentru profesioniștii care doresc să învețe noi competențe legate de o anumită activitate comercială sau vocație.

Toate programele și cursurile de formare oferite de GBNTC sunt personalizate în special pe baza nevoilor specifice ale delegațiilor și organizațiilor interesate. Aranjăm aceste cursuri de formare în colaborare cu cursurile de formare Arabia. Programele noastre urmăresc să ajute acele organizații care doresc angajații să-și îmbunătățească abilitățile și cunoștințele în mai multe domenii de studiu. De asemenea, GBNTC va deschide programe de formare și certificate care sunt adecvate pentru bugetul de pregătire al majorității organizațiilor și pentru nivelul de calificare al angajaților lor.

Cursurile noastre se bucură de popularitate în rândul oamenilor de afaceri de vârf și a liderilor de idei, profesioniști, consultanți și chiar academicieni cu trecerea timpului. În prezent, puteți alege dintr-o varietate de cursuri, în următoarele domenii de studiu:

 • Administrare afaceri
 • Tehnologia de informație
 • Mediu inconjurator
 • Studii de sustenabilitate
 • Formare profesională
 • Științele vieții
 • Focul, siguranța și pregătirea hazmat

În efortul nostru de a spori nivelul de calificare al profesioniștilor din domeniul afacerilor regionale, vom adăuga din când în când și noi programe și certificate. Pentru moment, putem spune cu mândrie că o echipă de profesioniști cu înaltă calificare și certificați, fiecare expert în domeniu, oferă aceste cursuri participanților care vin din diferite țări din regiunea Golfului. Cel mai important, absolvenții noștri sunt angajați în unele dintre cele mai mari organizații din CCG și din alte părți ale lumii.

Nu în ultimul rând; se dezvoltă repede în resurse de formare premier, în special pentru regiunea MENA. Dezvoltăm o relație de lungă durată cu clienții noștri pentru a rămâne la curent cu tehnologiile emergente și pentru a ne menține programele actualizate. Ne-am angajat să oferim o experiență unică de învățare care vă permite să satisfaceți nevoile organizației dvs. și să o luați la noi înălțimi de succes.

VIZIUNE ȘI MISIUNE

Înființată în 1993, Gulf Business Network Group (GBN) sa transformat într-una dintre cele mai mari rețele de afaceri din regiune. Gulf Business Network Training Center (GBNTC), o filială a GBN, înființată în 2006, este specializată în cursuri personalizate de instruire în domeniul certificării, bazate pe nevoile specifice ale organizațiilor. GBNTC va furniza aceste cursuri de instruire pentru persoanele fizice din organizațiile care doresc să-și îmbunătățească angajații în diferite domenii de specialitate de studiu. GBNTC este locul unde companiile sunt interesate să-și antreneze angajații și să le certifice în domenii speciale de studiu de la institute bine cunoscute și de top în domeniul științelor, consultanților și prezentatorilor. Ne-am angajat să oferim o experiență unică de învățare care este special creată pentru nevoile organizației dvs.

Misiunea noastră este de a împuternici oamenii cu cunoștințe în care să învețe și să exceleze în domeniile lor de studiu.

Viziunea noastră este să devenim cel mai important centru de formare din regiune, care va contribui la construirea unei societăți, a unei comunități și a forței de muncă mai bune, oferind o pregătire de înaltă calitate.

Valorile noastre:

 • Respect: Oferim un mediu de învățare care cuprinde și promovează diversitatea între idei și oameni.
 • Excelență: oferim excelență și calitate participanților la program.
 • Creativitate: promovăm idei noi și încurajăm creativitatea în sălile de clasă, ceea ce duce la o învățare mai eficientă.
 • Integritate: tratați toți delegații noștri sincer, corect și etic.
 • Serviciu: Veți primi cel mai înalt nivel de servicii clienți premier.
 • Învățarea pe tot parcursul vieții: credem că oferim un astfel de mediu delegaților noștri care cultivă învățarea pe tot parcursul vieții.

De ce GBNTC?

Dezvoltăm o relație de lungă durată cu clienții noștri pentru a menține programele noastre actualizate și relevante pentru nevoile clienților, cerințele industriei și cerințele pieței. Indiferent dacă aveți mii de angajați sau doar două, cunoaștem instruirea de care aveți nevoie și știți cum să oferiți cel mai bine acelei instruiri angajaților dumneavoastră. Prin parteneriatul cu universități de top Ivy și cu experți în industria de top; ne angajăm să oferim o experiență unică de învățare care este special concepută pentru nevoile organizației dvs. Principalul serviciu oferit de GBNTC este de a facilita și de a organiza cursuri personalizate de instruire personalizate de la institute bine cunoscute, care vor permite persoanelor fizice să obțină certificate în fiecare domeniu de studiu, care va oferi organizațiilor avantajul câștigător care le va permite să meargă instantaneu în competiția de afaceri competitivă.

Locații

Al Khobar

Address
P.O. Box 77509,
Alfannar building #7, Qurtaba neighborhood on King Fahd Rd

31952 Al Khobar, Provincia de Est, Arabia Saudită