Andorra Aviation Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Andora Academia de Aviație este situată în Principatul Andorra. Inspirat de un grup de entuziaști de aviație, acordul de a crea acest program unic grad de aviație cu Guvernul Andorrei și Universitatea din Andorra a fost semnat în iunie 2015.

Andora Academia de Aviație oferă un program pilot de formare (curs de 18 luni Fast Track) și 3 ani de licență de gradul de curs de aviație recunoscut în toată Europa și în cele 47 de state în total (Sistemul 180 ECTS european de credite de transfer conform procesului Bologna).

Andora Academia de Aviație și partenerii săi oferă cursuri de formare pilot aprobate de atât SUA, cât și în Europa: Administrația Federală a Aviației (FAA), în conformitate cu 14 CFR partea 141, precum și formarea de aviație generală în conformitate cu 14 CFR partea 61 și AESA ATO.0033 (în așteptare).

Academia oferă un mediu universitar și de zbor de formare profesională care să promoveze standardele unei companii aeriene cele mai bune din clasă în ceea ce privește siguranța, calitatea, standardizarea și performanță. În plus, se dezvoltă abilități manageriale pentru a consolida gândire critică, de luare a deciziilor în medii complexe, leadership si comunicare.

Bazate pe cele mai recente cercetări universitare în pilot și formarea complexă a mediului, am dezvoltat o metodă de predare numit "formare conștient", pentru a permite studenților să facă față unor situații complexe și neașteptate și pentru a promova "mintea de cartografiere" la elevi. pilot de formare este, prin natura sa, costisitoare. Pentru a reduce costurile de formare păstrând în același timp standarde ridicate, ne-am înființat acorduri cu care sunt "aviație generală" parteneri prietenos în SUA. Florida, în special nu suferă de aceeași vreme nefavorabile adesea prezente în alte locații. Toate aceste avantaje contribuie la ori mai rapid de finalizare, pentru a standardiza calitatea instruirii, pe baza cerințelor europene AESA.

Va punem la dispozitie un program all-inclusive (fără costuri ascunse), care este adaptat la nevoile specifice ale fiecărui elev. Șeful de formare direct părinților contacte după încheierea fiecărei faze.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi cursuri » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Pilot De Formare De Cale Rapidă (18 Luni)

Campus Cu normă întreagă 18 luni September 2018 Andorra Andorra la Vella

Acest program este conceput pentru a satisface cerințele pentru o poziție echipajului de comandă cu companie aeriană europeană și să lucreze ca pilot pe american înregistrat de aeronave. [+]

Prezentare

Acest program este conceput pentru a satisface cerințele pentru o poziție echipajului de comandă cu companie aeriană europeană și să lucreze ca pilot pe american înregistrat de aeronave.

La absolvire, veți fi calificat cu cel puțin:

AESA CPL licență de pilot comercial și instrument de evaluare Teoria AESA ATPL AESA MCC Airbus A320 de curs (Multi Crew cooperare) testare FCL 1,055 English Proficiency FAA calificări de rating comerciale și de instrumente.

Programul poate fi completat în 18 luni. Acesta oferă o flexibilitate în timpul antrenamentului, permițând studenților care dețin deja o PPL EASA să se alăture programului și de a primi un discount.... [-]


Contactează

Andorra Aviation Academy

Adresă, linia 1 Plaça de la Germandat, 7 AD600 Sant Julià de Lòria Principat d’Andorra
AD600 Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra
website http://www.andorra-aviation.com/
Telefon +376 736 309