Andorra Aviation Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Andorra Aviation Academy este situată în Principatul Andorra. Inspirat de un grup de pasionați de aviație, acordul de înființare a acestui program unic de diplomă de aviație cu guvernul Andorra și Universitatea din Andorra a fost semnat în iunie 2015.

Andorra Aviation Academy oferă un program pilot de formare (curs de 18 luni Fast Track) și în curs de desfășurare la Universitatea din Andorra, un curs de licență de 3 ani de licență de aviație recunoscut în întreaga Europă și în 47 de țări (180 ECTS European Credits Transfer System Procesul Bologna).

Andorra Aviation Academy și partenerii săi oferă cursuri de formare pilot aprobate și supravegheate de EASA. Academia oferă o universitate profesională și un mediu de pregătire a zborurilor care promovează cele mai bune standarde din domeniul companiilor aeriene din punct de vedere al siguranței, calității, standardizării și performanței. În plus, dezvoltă abilități manageriale pentru a consolida gândirea critică, procesul de luare a deciziilor în medii complexe, leadership și comunicare.

Bazându-ne pe cea mai recentă cercetare universitară în domeniul formării profesionale pilot și complexe, am dezvoltat o metodă de predare numită "instruire minuțioasă" pentru a permite studenților să facă față situațiilor complexe și neașteptate și să promoveze "cartografierea minții" la studenți. Antrenamentul pilot este, prin însăși natura sa, costisitor. Pentru a reduce costurile de formare profesională, păstrând în același timp standarde înalte, am stabilit acorduri cu parteneri amiabili "de aviație generală" în Franța. Auch (32000, Franța), în special, nu suferă de aceleași condiții meteorologice nefavorabile, adesea prezente în alte locații. Toate aceste avantaje contribuie la o perioadă de finalizare mai rapidă, la standardizarea calității formării pe baza cerințelor EASA europene.

Oferim un program all-inclusive (fără costuri ascunse) adaptate nevoilor specifice ale fiecărui student, într-o societate multi-culturală sigură și bine conservată.

Locații

Andorra la Vella

Andorra Aviation Academy

Address
Plaça de la Germandat, 7
AD600 Sant Julià de Lòria
Principat d’Andorra

AD600 Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra
Număr de telefon
+376 736 309

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră