Citește Descrierea Oficială

Andorra Aviation Academy este situată în Principatul Andorra. Inspirat de un grup de pasionați de aviație, acordul de înființare a acestui program unic de diplomă de aviație cu guvernul Andorra și Universitatea din Andorra a fost semnat în iunie 2015.

Andorra Aviation Academy oferă un program pilot de formare (curs de 18 luni Fast Track) și în curs de desfășurare la Universitatea din Andorra, un curs de licență de 3 ani de licență de aviație recunoscut în întreaga Europă și în 47 de țări (180 ECTS European Credits Transfer System Procesul Bologna).

Andorra Aviation Academy și partenerii săi oferă cursuri de formare pilot aprobate și supravegheate de EASA. Academia oferă o universitate profesională și un mediu de pregătire a zborurilor care promovează cele mai bune standarde din domeniul companiilor aeriene din punct de vedere al siguranței, calității, standardizării și performanței. În plus, dezvoltă abilități manageriale pentru a consolida gândirea critică, procesul de luare a deciziilor în medii complexe, leadership și comunicare.

Bazându-ne pe cea mai recentă cercetare universitară în domeniul formării profesionale pilot și complexe, am dezvoltat o metodă de predare numită "instruire minuțioasă" pentru a permite studenților să facă față situațiilor complexe și neașteptate și să promoveze "cartografierea minții" la studenți. Antrenamentul pilot este, prin însăși natura sa, costisitor. Pentru a reduce costurile de formare profesională, păstrând în același timp standarde înalte, am stabilit acorduri cu parteneri amiabili "de aviație generală" în Franța. Auch (32000, Franța), în special, nu suferă de aceleași condiții meteorologice nefavorabile, adesea prezente în alte locații. Toate aceste avantaje contribuie la o perioadă de finalizare mai rapidă, la standardizarea calității formării pe baza cerințelor EASA europene.

Oferim un program all-inclusive (fără costuri ascunse) adaptate nevoilor specifice ale fiecărui student, într-o societate multi-culturală sigură și bine conservată.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Andorra Aviation Academy

Expeditorul de aeronave este un avion licențiat, certificat de o Administrație a Aviației Civile. El / ea are responsabilitate comună cu căpitanul pentru siguranța și con ... [+]

Expeditorul de aeronave este un avion licențiat, certificat de o Administrație a Aviației Civile. El / ea are responsabilitate comună cu căpitanul pentru siguranța și controlul operațional al zborurilor sub îndrumarea sa. Pentru a realiza cele mai bune practici economice, serviciul pasagerilor și controlul operațional, dispecerul de zbor analizează și evaluează informațiile meteorologice pentru a determina potențialele pericole pentru siguranța zborului și pentru a selecta ruta de zbor cea mai de dorit și mai economică, calculează cantitatea de combustibil necesară pentru finalizarea în siguranță de zbor în funcție de tipul de aeronavă, distanța de zbor, întreținerea, limitările, condițiile meteorologice și cerințele minime de combustibil prescrise de regulamentele aviatice.... [-]

Andorra Andorra la Vella
Contactează şcoala
Engleză
2 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Andorra Aviation Academy

Acest program este conceput pentru a îndeplini cerințele pentru o echipă de zbor cu o linie aeriană europeană și pentru a lucra ca pilot pentru aeronavele înregistrate în ... [+]

Acest program este conceput pentru a îndeplini cerințele pentru o echipă de zbor cu o linie aeriană europeană și pentru a lucra ca pilot pentru aeronavele înregistrate în America.

După absolvire, veți fi calificat cu cel puțin:

EASA CPL pilot de licență comercială și instrument de evaluare

EASA teoria ATPL

Cursul EASA MCC Airbus A320 (Multi Crew Cooperation)

FCL 1.055 Test de competență în limba engleză

Certificatele de calificare comercială și de calificare a instrumentului FAA.

Programul poate fi finalizat în 18 luni. Oferă flexibilitate în timpul instruirii, permițând studenților care dețin deja un EASA PPL să se alăture programului și să primească o reducere.... [-]

Andorra Andorra la Vella
Contactează şcoala
Engleză
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Andorra Aviation Academy
Address
Plaça de la Germandat, 7 AD600 Sant Julià de Lòria Principat d’Andorra
AD600 Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra
Website
Număr de telefon
+376 736 309