Read the Official Description

Andora Academia de Aviație este situată în Principatul Andorra. Inspirat de un grup de entuziaști de aviație, acordul de a crea acest program unic grad de aviație cu Guvernul Andorrei și Universitatea din Andorra a fost semnat în iunie 2015.

Andora Academia de Aviație oferă un program pilot de formare (curs de 18 luni Fast Track) și 3 ani de licență de gradul de curs de aviație recunoscut în toată Europa și în cele 47 de state în total (Sistemul 180 ECTS european de credite de transfer conform procesului Bologna).

Andora Academia de Aviație și partenerii săi oferă cursuri de formare pilot aprobate de atât SUA, cât și în Europa: Administrația Federală a Aviației (FAA), în conformitate cu 14 CFR partea 141, precum și formarea de aviație generală în conformitate cu 14 CFR partea 61 și AESA ATO.0033 (în așteptare).

Academia oferă un mediu universitar și de zbor de formare profesională care să promoveze standardele unei companii aeriene cele mai bune din clasă în ceea ce privește siguranța, calitatea, standardizarea și performanță. În plus, se dezvoltă abilități manageriale pentru a consolida gândire critică, de luare a deciziilor în medii complexe, leadership si comunicare.

Bazate pe cele mai recente cercetări universitare în pilot și formarea complexă a mediului, am dezvoltat o metodă de predare numit "formare conștient", pentru a permite studenților să facă față unor situații complexe și neașteptate și pentru a promova "mintea de cartografiere" la elevi. pilot de formare este, prin natura sa, costisitoare. Pentru a reduce costurile de formare păstrând în același timp standarde ridicate, ne-am înființat acorduri cu care sunt "aviație generală" parteneri prietenos în SUA. Florida, în special nu suferă de aceeași vreme nefavorabile adesea prezente în alte locații. Toate aceste avantaje contribuie la ori mai rapid de finalizare, pentru a standardiza calitatea instruirii, pe baza cerințelor europene AESA.

Va punem la dispozitie un program all-inclusive (fără costuri ascunse), care este adaptat la nevoile specifice ale fiecărui elev. Șeful de formare direct părinților contacte după încheierea fiecărei faze.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Andorra Aviation Academy

Expeditorul de aeronave este un avion licențiat, certificat de o Administrație a Aviației Civile. El / ea are responsabilitate comună cu căpitanul pentru siguranța și con ... [+]

Expeditorul de aeronave este un avion licențiat, certificat de o Administrație a Aviației Civile. El / ea are responsabilitate comună cu căpitanul pentru siguranța și controlul operațional al zborurilor sub îndrumarea sa. Pentru a realiza cele mai bune practici economice, serviciul pasagerilor și controlul operațional, dispecerul de zbor analizează și evaluează informațiile meteorologice pentru a determina potențialele pericole pentru siguranța zborului și pentru a selecta ruta de zbor cea mai de dorit și mai economică, calculează cantitatea de combustibil necesară pentru finalizarea în siguranță de zbor în funcție de tipul de aeronavă, distanța de zbor, întreținerea, limitările, condițiile meteorologice și cerințele minime de combustibil prescrise de regulamentele aviatice.... [-]

Andorra Andorra la Vella
Andorra Aviation Academy

Acest program este conceput pentru a îndeplini cerințele pentru o echipă de zbor cu o linie aeriană europeană și pentru a lucra ca pilot pentru aeronavele înregistrate în ... [+]

Acest program este conceput pentru a îndeplini cerințele pentru o echipă de zbor cu o linie aeriană europeană și pentru a lucra ca pilot pentru aeronavele înregistrate în America.

După absolvire, veți fi calificat cu cel puțin:

EASA CPL pilot de licență comercială și instrument de evaluare

EASA teoria ATPL

Cursul EASA MCC Airbus A320 (Multi Crew Cooperation)

FCL 1.055 Test de competență în limba engleză

Certificatele de calificare comercială și de calificare a instrumentului FAA.

Programul poate fi finalizat în 18 luni. Oferă flexibilitate în timpul instruirii, permițând studenților care dețin deja un EASA PPL să se alăture programului și să primească o reducere.... [-]

Andorra Andorra la Vella
April 2019
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Andorra Aviation Academy
Address
Plaça de la Germandat, 7 AD600 Sant Julià de Lòria Principat d’Andorra
AD600 Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra
Website
Număr de telefon
+376 736 309