Școli de Afaceri în Andorra

Cel Mai Bun Școli & Universități în Andorra 2019

Pe această pagină puteți căuta pentru universități, colegii și școli de afaceri din Andorra. Veți găsi cu ușurință toate informațiile despre universitățile clasat de top din Andorra. Faceți clic pe "Citește mai mult " pentru o descriere detaliată a universității și o imagine de ansamblu a programelor de studiu oferite.

Găsi universități din Andorra și naviga prin programele lor pentru a găsi cele care vi se potrivesc cel mai bine. Obține toate informatiile despre diferitele opțiuni de studiu în Andorra și compara taxele de școlarizare și lungimea de studiu. Puteți economisi timp și universitățile de contact în Andorra direct: completați "informatii gratuite Cerere de " forma, care vă va pune în contact cu biroul de admitere.

Începe căutarea pentru educatia ta viitoarea imediat!

2 Rezultate din Andorra

Andorra Aviation Academy

Cursuri Andorra Andorra la Vella

Andorra Aviation Academy is located in Principality of Andorra. Inspired by a group of aviation enthusiasts, the agreement to set up this unique aviation degree program with the Andorran Government and University of Andorra was signed in June 2015.


VATEL Andorra

Andorra Andorra la Vella Franţa Paris Spania Madrid

El equipo docente de Vatel está compuesto por profesionales en activo de la industria hotelera y turística, sólo así podemos garantizar que nuestros alumnos desarrollan sus conocimientos y capacidades conforme a las necesidades que hoy tiene el sector. Las tres piezas clave de nuestro modelo educativo : especialización, la adaptación al mercado, y el desarrollo de conocimientos y capacidades en un entorno global.