Citește Descrierea Oficială

Vibrant, multicultural și dinamic, Universitatea din Johannesburg (UJ) împărtășește ritmul și energia cosmopolit Johannesburg, orașul al cărui nume îl poartă. Cu mândrie din Africa de Sud, universitatea este în viață până la rădăcinile sale africane, și bine pregătit pentru rolul său în actualising potentialul că învățământul superior are pentru dezvoltarea continentului.

Povestea de succes fenomenal de la Universitatea este una care a surprins criticii și a câștigat peste sceptici. Fiind o instituție care se mândrește cu excelența accesibilă, după doar 11 ani UJ sa stabilit ca o instituție de excelență la nivel mondial și de statură de clasă mondială.

În primii cinci ani de existență, UJ dublat producția acreditat de cercetare și a crescut numărul de distinși președinților de cercetare din Africa de Sud de la nici unul la șapte. Această realizare remarcabilă a fost atins cu mult înainte de obiectivul stabilit pentru 2015. Rezultatul de cercetare 2010 a fost rezultatul dorinței UJ lui, în perioada inițială, pentru a stabili UJ ca o universitate bine-de cercetare axat.

UJ este primul și singurul universitate din Africa admise la consorțiul foarte respectat de 28 de universități de cercetare intensivă din lume, Universitas 21 - o aprobare important al statura internațională tot mai mare de UJ.

UJ are de clasă mondială, programe academice recunoscute la nivel internațional, pe baza curriculum informat de evoluțiile de ultimă oră, atât universitare și educație postuniversitară. Programele UJ lui, în termen de nouă facultăți, sunt concepute pentru a pregăti studenții pentru piața muncii și pentru cetățenie globală. Universitatea are patru campusuri, respectiv Campus Auckland Park Bunting Road; Campus Auckland Park Kingsway; Campus Doornfontein; și Campus Soweto.

Pe baza alegerile Elevii Orange Carpet primul an UJ lui - cei cu un scor egal cu APS și mai mare de 40 de puncte - programele emblematice includ: Contabilitate; Electrice si Electronice / Mecanica / civilă / Inginerie Minerit; LLB / BA legii / Legea BCom; Matematică / Matematică Aplicată; IT / Informatică; Fiziologie umană; Optometrie; Finanțe; Psihologie; și formarea profesorilor.

În scopul de a face obiectivele didactice, de cercetare și inovare UJ o realitate, UJ are, în ultimii opt ani, a investit în exces de R2 miliarde în modernizarea și extinderea instalațiilor de viață și de învățare pe toate campusuri sale și pentru a crea o în condiții de siguranță și , învățare de clasă mondială sigur și mediu de cercetare atât pentru personal și studenți.

UJ introdus, de asemenea dispozitive portabile (o tabletă sau laptop) în săli de clasă primul an în 2014, în încercarea de a conecta aceste minți tinere cu lumea de e-cunoaștere că acestea sunt în creștere în, și de a transforma capacitatea lor de a contribui și să concureze.

Absolvent rata de succes UJ lui devine 83,4%, iar producția globală anuală absolvent este în exces de 11.400 de studenți. Primul an Programul University Experiența (FYE), o inițiativă care oferă armare abilități academice, cu un accent pe studenți mentorat colegi, este unul dintre programele de sprijin care ajuta facilita tranziția de la școală la universitate. Aproape 1.300 de tutori pentru studenți, selectați din al treilea nivel de an și până, acționează ca o interfață între studenți și cadre didactice. UJ a introdus, de asemenea, consilieri academice din locuinte Universitatea și aprobat facilități off-campus de cazare. În Programul de excelență academică UJ, la 250 de consilieri studențești sunt de servire 2000 de studenți din primul an în 25 de locuințe.

Notabile, de asemenea, este faptul că UJ, cu mai mult de 49500 de studenți; 2300 studenții internaționali; 6.700 de absolventi si cadre didactice de renume, este o instituție cu o rată de absolvire admirabil. UJ este acasa, la 133 de cercetători au evaluat, dintre care șase sunt A-evaluat, și are șapte scaune Fundației National de Cercetare. În plus, se produce cel mai mare număr de contabili negre din toate universitățile acreditate rezidențiale din țară.

În timp ce UJ urmărește excelența la nivel mondial și statura, Universitatea are în vedere fiind receptiv la nivel național într-un mod care numai UJ poate. În acest sens, printre șase universități de conducere din Africa de Sud, doar UJ oferă cu succes acces la aproape 2.000 de studenți din primul an, care provin din cele mai sărace comunități, oferindu-le, în cazul în care este necesar, cu o finanțare de top-up NSFAS, burse și două mese sănătoase pe zi .

În următorii zece ani, UJ a stabilit șase obiective strategice, și anume:

Excelenta la nivel mondial în cercetare și inovare.
Excelenta la nivel mondial în predare și învățare.
O Fit Profil internațional pentru Excelență Globală și Statura.
O experienta remarcabila student.
Active Global Reputație Management, și
O instituție și People Fit pentru Excelență Globală și Statura.

Viziune

O universitate internațională de alegere, ancorat în Africa, modelarea dinamic pe viitor.

Misiune

Inspirând comunitatea sa de a transforma și de a servi umanitatea prin inovare și căutarea colaborativă a cunoștințelor.

valori

IMAGINAȚIE CONVERSAŢIE REGENERARE FUNDATIA ETIC

Modelarea viitorului

gândire independent
Dezvoltarea unei identități cosmopolit
Expozante ambiție și unitate
Adoptarea unor abordări antreprenoriale

Învățând împreună din diversitatea noastră

Luarea de decizii înțelepte în mod colectiv

Practicarea in mod semnificativ unul cu altul
Afiseaza respect reciproc
consultatively de conducere

În curs de dezvoltare durabilă prin contribuția creativă

Introspecting de reînnoire

Novator pentru binele comun
Ceea ce face schimbări pozitive
Profitând de oportunitățile trecut cu vederea

Prețui libertatea academică

Încercarea de echilibru în căutarea cunoașterii

Provocările cu care se confruntă cu curaj și încredere câștigând
Hotărând în mod responsabil de a fi corecte, coerente și transparente
Participarea și ajutând comunitatea (Ubuntu) *
  • Ubuntu este capacitatea de a -și exprima compasiunea, dreptatea, reciprocitate, demnitate, armonie și umanitatea în interesul construirii, menținerii și consolidării comunității. Ubuntu vorbește noastră inter-connectedness, umanitatea noastră comună și responsabilitatea fiecăruia care decurge din conexiunea noastră.
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Certificat

University of Johannesburg

Departamentul de management al calității și operațiunilor de la University of Johannesburg oferă cursuri de certificare persoanelor care doresc să își îmbunătățească cali ... [+]

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.

Data de încheiere: Academic începe în ianuarie și se încheie în decembrie. Termenul limită al programului este determinat de durata programului.

[-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
3 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Extindeți-vă orizonturile de marketing, participând la programul nostru foarte apreciat în Marketing și Centricitate pentru clienți, conceput pentru a răspunde nevoilor u ... [+]

Te găsești într-o poziție în care trebuie să faci marketing pentru unitatea sau organizația ta și chiar ai nevoie de cunoștințe de marketing mai bune? Poziția dvs. nu face prea mult drumul pentru a obține o calificare de marketing și studierea cu o grămadă de părinți școlari nu vă atrage cu adevărat. Cu toate acestea, trebuie să găsiți o modalitate de a deveni un marketer de succes.

Citiți mai departe .... pentru că drumul către succesul marketingului trece prin Certificatul în marketingCare ar trebui să participe?

Candidații care ar trebui să solicite includ:

Oameni care ocupă poziții de marketing, vânzări sau PR, care nu au pregătire în marketing.Oameni din unitățile de afaceri care au nevoie tot mai mult să își comercializeze unitatea de afaceri sau produsul / serviciile oferite.Persoanele care doresc să-și completeze baza de abilități tehnice sau tehnice cu expertiză în marketing.Scopul calificării... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Certificat de Studii Postuniversitare

University of Johannesburg

Scopul certificatului postuniversitar în învățământ în faza de seniori (SP) și învățare ulterioară și formare (FET) este predarea profesorilor începători calificați profe ... [+]

Scopul certificatului postuniversitar în învățământ în faza de seniori (SP) și învățare ulterioară și formare (FET) este predarea profesorilor începători calificați profesional pentru pregătirea școlară pentru faza superioară și educația ulterioară.

Acest lucru se realizează prin asigurarea profesorilor studenți cu o educație bine rotunjită, care îi echipează cu competență de predare specializată în cel puțin o disciplină școlară în faza de seniori și o disciplină școlară în faza FET a școlii, o înțelegere nuanțată a naturii integrate a teoriei și practică în educație și în contextul profesiei didactice din Africa de Sud.

Rezultatele programului... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

University of Johannesburg

... [+]

Pentru mai multe informații:

Universitatea din Johannesburg

[-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Program de cursuri scurte oferit de Facultatea de Inginerie și Mediul Construit ... [+]

Titlu Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.

Data de încheiere: Academic începe în ianuarie și se încheie în decembrie. Termenul limită al programului este determinat de durata programului.

[-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Cursuri scurte în management ... [+]

Titlu Clasa a 12-aExperiență în domeniile legate de administrația publică, economie sau afaceriSolicitanții vor fi supuși unui proces de selecție internSe recomandă SLP „Introducere în dezvoltarea economică locală”, ca un studiu prealabil Dr. Marius Venter mventer @ uj.ac.za Sisteme de Informații Aplicate (IT Project Management (Introducere)) 3 zile R8000 Grad 12. Experiență de muncă de 12 luni. Lucinda Zaayman lucindaz @ uj.ac.za Sisteme informatice aplicate (Managementul proiectelor IT (intermediar)) 40 de ore (peste un semestru) R15000 Grad 12. Experiență de muncă de 12 luni. Lucinda Zaayman lucindaz @ uj.ac.za Sisteme informatice aplicate (Managementul proiectelor IT (avans)) 10 zile (peste un an) R21500 Grad 12. Experiență de muncă de 12 luni. Lucinda Zaayman lucindaz @ uj.ac.za Sisteme informatice aplicate (Management IT) 40 de ore (peste un semestru) R12500 Grad 12. Experiență de muncă de 12 luni. Lucinda Zaayman lucindaz @ uj.ac.za Managementul afacerilor (curs scurt în managementul proiectelor) 5 zile N / A Gradul 12 cu avizul certificatului. Yvette Boys bmshortcourses@uj.ac.za Managementul afacerilor (curs scurt în managementul riscurilor) 5 zile N / A Gradul 12 cu avizul certificatului. Yvette Boys bmshortcourses@uj.ac.za Managementul afacerilor (certificat superior în administrarea afacerilor: Management general) 1 an R38660 Gradul 12 cu avizul certificatului. Refiloe Kose bmshortcourses@uj.ac.za Managementul afacerilor (certificat superior în managementul afacerilor: analiză de afaceri) 1 an R38660 Gradul 12 cu avizul certificatului. Refiloe Kose bmshortcourses@uj.ac.za Managementul afacerilor (certificat superior în managementul afacerilor: operațiuni și productivitate) 1 an R38660 Gradul 12 cu avizul certificatului. Refiloe Kose bmshortcourses@uj.ac.za Managementul afacerilor (certificat superior în managementul afacerilor: managementul... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Cursuri scurte în științe economice și financiare ... [+]

Cursuri scurte în științe economice și financiareTitlu Clasa a 12-aAcordarea diplomei plus scorul necesar pentru punctele de admitere (APS)APS - 18 (Matematică) sau 20 (alfabetizare matematică) Doamna M Vermaak / dl H Coovadia mvermaak @ uj.ac.za Economia concurenței 1 săptămână într-un semestru pe an R11350 BCom, BCom (Law), LLB sau echivalentul și un context în legislația și politica concurenței. Dr. Simon Roberts sroberts @ uj.ac.za Conceptele financiare avansate de proprietate 3 zile R5280 Conceptele financiare intermediare ale proprietății SLP Domnule Marno Booyens marnob @ uj.ac.za Analiza grupării industriale pentru dezvoltarea economică 3 - 5 zile de contact / 6 luni R10500 Gradul 12 și procesul de selecție internăSLP recomandat: Introducere în LEDÎnsoțitori minim: 18Costurile de transport / cazare / catering sunt excluse Dr. Marius Venter mventer @ uj.ac.za Analiză și prognoză ecometrică aplicată 1 săptămână R12000 BCom în economieExperiență în domeniul economiei, introducere în economie, statistică sau afaceriSolicitanții vor fi supuși unui proces de selecție internCunoștințe de bază de economie, statistică sau matematică Prof. Lumengo Bonga- Bonga lbonga @ uj.ac.za Parteneriate private-public aplicate pentru dezvoltare economică locală (LED) 3 - 5 zile de contact / 6 luni R10500 Gradul 12 și procesul de selecție internăSLP recomandat: Introducere în LEDÎnsoțitori minim: 18Costurile de transport / cazare / catering sunt excluse Dr. Marius Venter mventer @ uj.ac.za Managementul proiectelor aplicate pentru dezvoltare economică locală (LED) 3 - 5 zile de contact / 6 luni R10500 Gradul 12 și procesul de selecție internăSLP recomandat: Introducere în LEDÎnsoțitori minim: 18Costurile de transport / cazare... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Cursuri scurte în științe umaniste ... [+]

Titlu Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.

Data de încheiere: Academic începe în ianuarie și se încheie în decembrie. Termenul limită al programului este determinat de durata programului.

[-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Cursuri scurte în știință ... [+]

Cursuri scurte în științăTitlu

* Recunoașterea învățării anterioare trebuie recunoscută la un nivel de gradul 12

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.

Data de încheiere: Academic începe în ianuarie și se încheie în decembrie. Termenul limită al programului este determinat de durata programului.

[-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

CNC Nivelul De predare și de învățare: Manager FACULTATEA DE MANAGEMENT Universitatea din Johannesburg ... [+]

CNC Nivelul

De predare și de învățare:

Manager

FACULTATEA DE MANAGEMENT

Universitatea din Johannesburg

[-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diploma

University of Johannesburg

Scopul acestui program este de a dezvolta competențele aplicate și cognitive ale elevului în dobândirea, interpretarea, înțelegerea și aplicarea informațiilor de manageme ... [+]

Dezvoltarea competențelor aplicate și cognitive ale elevului în dobândirea, interpretarea, înțelegerea și aplicarea informațiilor de management și a sprijinului decizional. Elevul ar trebui să poată:

să gestioneze resursele operaționale din domeniul managementului operațiunilor,demonstrează înțelegerea detaliată a diferitelor obiective ale lanțului de aprovizionare necesare în circumstanțe operaționale diferitesă reflecte asupra deciziilor și aplicațiilor manageriale pentru a evalua efectul acestora în contextul holistic al funcțiilor de management operațional specializat din industrie, pentru a contextualiza învățarea lor în mediul de afaceri și pentru a aprecia îmbunătățiri și intervenții pe care le pot afecta în mediile lor de lucru.rezultate... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Cu o diplomă națională generală extinsă, puteți avea oportunități de management în diverse industrii, la nivel de management de primă și / sau mijlocie, manager de instru ... [+]

Oportunități de management în diverse industrii la nivel de management de primă și / sau mijlocie, manager de instruire, manager de resurse umane, manager de relații de muncă, manager de dezvoltare a produselor, director de sucursală, director general, facilitator de schimbări, consultant de management, antreprenor, inovator de afaceri

Cerințele de admitereAPS minim:25 cu matematica SAU28 cu alfabetizare matematicăEngleză: 4 (50%)Matematică: 3 (40%)Alfabetizare matematică: 6 (70%)

Respectarea cerințelor minime ale facultății pentru un anumit program nu garantează neapărat admiterea la acest program, deoarece pot fi aplicate criterii specifice de selecție și din cauza constrângerilor de spațiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul central al Diplomei Naționale de Biochimie este dezvoltarea absolvenților care pot demonstra cunoștințe și abilități concentrate în biochimie. ... [+]

CAMPUS DOORNFONTEIN

Scopul central al Diplomei Naționale de Biochimie este dezvoltarea absolvenților care pot demonstra cunoștințe și abilități concentrate în biochimie. Prin urmare, programul se concentrează central pe dotarea studenților cu o cunoaștere aprofundată și specializată a principiilor generale și a abilităților practice aplicabile industriei de biochimie. Ca parte a studiului de diplomă și în colaborare cu instituțiile / organismele / organizațiile relevante la locul de muncă, studenții sunt, de asemenea, expuși la lumea relevantă a muncii pentru a dobândi experiență în aplicarea cunoștințelor dobândite și a abilităților practice în contextul locului de muncă. Experiența de învățământ și locul de muncă permite studenților de succes să acceseze o serie de oportunități de carieră și de angajare legate de analiza specializării lor.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Calificarea va fi acordată unui elev care a furnizat dovezi satisfăcătoare evaluatorilor că competența declarată, așa cum este detaliată în rezultatele specificate, a fos ... [+]

Calificarea va fi acordată unui elev care a furnizat dovezi satisfăcătoare evaluatorilor că competența declarată, așa cum este detaliată în rezultatele specificate, a fost obținută, fie prin educație și instruire într-un program de învățare prestator recunoscut, fie prin expertiză care respectă rezultatele specificate.

rezultate

Rezultatele nivelului de ieșire:

Elevul calificat ar trebui să aibă abilitatea și cunoștințele de a efectua în mod eficient:

Efectuați lucrările normale de sondare a unei mine, cu calculele asociate și desenarea și desenarea ulterioară a planurilor care pot fi necesare.Efectuați și controlați eșantionarea necesară pentru evaluarea mineralelor.Monitorizați fluxul de minereu, pentru a detecta pierderile de minerale / minere prin calcularea factorilor de control adecvați ai fluxului de minereu.Comunică cu alții pentru a face parte din echipa de producție a unei mine.Rezolvați problemele matematice legate de sondajul de mină.Prezentați datele într-un format statistic în scopul raportării.Scrieți și prezentați rapoarte.Efectuați evaluări elementare ale rezervelor minerale.Rezolva probleme statistice referitoare la distribuțiile valorilor minerale.Cerințele de admitere și criteriile de selecțieUn certificat național de senior sau o calificare echivalentă a unui standard echivalent.Consultați Regulamentul facultății EB3 pentru cerințele minime de admitere pentru certificatul de seniori (până în 2008) și certificatul național de senior (din 2009).Subiect recomandat: Desen tehnic.Certificatul N3 sau N4, cu un permis de cel puțin 60% în matematica inginerească și științele ingineriei și un permis în două limbi.Studenții care au trecut programe de acces adecvate pot fi scutiți de cerințele minime.Învățarea experimentală... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul central al Diplomei Naționale de Fizică este de a dezvolta absolvenți care pot demonstra cunoștințe și abilități concentrate în fizică. ... [+]

CAMPUS DOORNFONTEIN

Scopul central al Diplomei Naționale de Fizică este de a dezvolta absolvenți care pot demonstra cunoștințe și abilități concentrate în fizică. Prin urmare, programul se concentrează central pe dotarea studenților cu o cunoaștere aprofundată și specializată a principiilor generale și a abilităților practice aplicabile industriei fizicii. Ca parte a studiului de diplomă și în colaborare cu instituțiile / organismele / organizațiile relevante la locul de muncă, studenții sunt, de asemenea, expuși la lumea relevantă a muncii pentru a dobândi experiență în aplicarea cunoștințelor dobândite și a abilităților practice în contextul locului de muncă. Experiența de învățământ și locul de muncă permite studenților de succes să acceseze o serie de oportunități de carieră și de angajare legate de analiza specializării lor.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul central al Diplomei Naționale de Matematică este de a dezvolta absolvenți care pot demonstra cunoștințe și abilități concentrate în matematică. ... [+]

CAMPUS DOORNFONTEIN

Scopul central al Diplomei Naționale de Matematică este de a dezvolta absolvenți care pot demonstra cunoștințe și abilități concentrate în matematică. Prin urmare, programul se concentrează central pe dotarea studenților cu o cunoaștere aprofundată și specializată a principiilor generale și a abilităților practice aplicabile industriei de matematică. Ca parte a studiului de diplomă și în colaborare cu instituțiile / organismele / organizațiile relevante la locul de muncă, studenții sunt, de asemenea, expuși la lumea relevantă a muncii pentru a dobândi experiență în aplicarea cunoștințelor dobândite și a abilităților practice în contextul locului de muncă. Experiența de învățământ și locul de muncă permite studenților de succes să acceseze o serie de oportunități de carieră și de angajare legate de analiza specializării lor.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul central al Diplomei Naționale în Zoologie este de a dezvolta absolvenți care pot demonstra cunoștințe și abilități concentrate în Zoologie. ... [+]

CAMPUS DOORNFONTEIN

Scopul central al Diplomei Naționale în Zoologie este de a dezvolta absolvenți care pot demonstra cunoștințe și abilități concentrate în Zoologie. Prin urmare, programul se concentrează central pe dotarea studenților cu o cunoaștere aprofundată și specializată a principiilor generale și a abilităților practice aplicabile industriei Zoologiei. Ca parte a studiului de diplomă și în colaborare cu instituțiile / organismele / organizațiile relevante la locul de muncă, studenții sunt, de asemenea, expuși la lumea relevantă a muncii pentru a dobândi experiență în aplicarea cunoștințelor dobândite și a abilităților practice în contextul locului de muncă. Experiența de învățământ și locul de muncă permite studenților de succes să acceseze o serie de oportunități de carieră și de angajare legate de analiza specializării lor.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul central al Diplomei Naționale în Biotehnologie este de a dezvolta absolvenți care pot demonstra cunoștințe și abilități concentrate în Biotehnologie. ... [+]

CAMPUS DOORNFONTEIN

Scopul central al Diplomei Naționale în Biotehnologie este de a dezvolta absolvenți care pot demonstra cunoștințe și abilități concentrate în Biotehnologie. Prin urmare, programul se concentrează central pe dotarea studenților cu o cunoaștere aprofundată și specializată a principiilor generale și a abilităților practice aplicabile industriei biotehnologiei. Ca parte a studiului de diplomă și în colaborare cu instituțiile / organismele / organizațiile relevante la locul de muncă, studenții sunt, de asemenea, expuși la lumea relevantă a muncii pentru a dobândi experiență în aplicarea cunoștințelor dobândite și a abilităților practice în contextul locului de muncă. Experiența de învățământ și locul de muncă permite studenților de succes să acceseze o serie de oportunități de carieră și de angajare legate de analiza specializării lor.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul central al Diplomei Naționale în Chimie Aplicată este de a dezvolta absolvenți care pot demonstra cunoștințe și abilități concentrate în Chimie Aplicată. ... [+]

Campusul Doorfontein

Scopul central al Diplomei Naționale în Chimie Aplicată este de a dezvolta absolvenți care pot demonstra cunoștințe și abilități concentrate în Chimie Aplicată. Prin urmare, programul se concentrează central pe dotarea studenților cu o cunoaștere aprofundată și specializată a principiilor generale și a abilităților practice aplicabile industriei chimiei aplicate. Ca parte a studiului de diplomă și în colaborare cu instituțiile / organismele / organizațiile relevante la locul de muncă, studenții sunt, de asemenea, expuși la lumea relevantă a muncii pentru a dobândi experiență în aplicarea cunoștințelor dobândite și a abilităților practice în contextul locului de muncă. Experiența de învățământ și locul de muncă permite studenților de succes să acceseze o serie de oportunități de carieră și de angajare legate de analiza specializării lor.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Un student care a absolvit această calificare va fi competent în furnizarea de suport profesional, tehnic și de dezvoltare în industria calculatoarelor. ... [+]

Un student care a absolvit această calificare va fi competent în furnizarea de suport profesional, tehnic și de dezvoltare în industria calculatoarelor.

rezultate

Rezultatele nivelului de ieșire:

Elevul calificat va avea capacitatea de:

Comunicarea, dezvoltarea, întreținerea și implementarea sistemelor software.Dezvoltarea, implementarea și întreținerea sistemelor hardware în mediul de calcul.Implementați și întrețineți hardware și sisteme de operare pentru rețea.Descrieți și implementați principiile teoretice care susțin mediul de calculCerințele de admitere și criteriile de selecțieUn certificat național de senior sau o calificare echivalentă a unui standard echivalent.Consultați Regulamentul facultății EB3 pentru cerințele minime de admitere pentru certificatul de seniori (până în 2008) și certificatul național de senior (din 2009).Certificatul N3, cu un permis minim de 60% în Matematică, Științe Fizice, Electronică Industrială și Electrotehnologie și un permis în două limbi.Studenții care au trecut programe de acces adecvate pot fi scutiți de cerințele minime.Învățarea experimentală... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Această calificare este destinată tehnicienilor de inginerie procesuală sau chimică care lucrează în industrii legate de proces. Studenții care au obținut această calific ... [+]

Această calificare este destinată tehnicienilor de inginerie procesuală sau chimică care lucrează în industrii legate de proces. Studenții care au obținut această calificare au competența de a aplica tehnologia proceselor existente la problemele de inginerie chimică în procesele chimice și operațiunile uzinei.

rezultate

Rezultatele nivelului de ieșire: Studentul calificat va avea capacitatea de:

Identificați, evaluați, formulați și rezolvați probleme tehnice și operaționale legate de proces.Proiectarea echipamentelor de proces, pentru a modifica secțiunile existente ale uzinei.Planificați și implementați producția de produse necesare.Planificați și implementați proiecte, folosind instrumente și abilități de gestionare a proiectelor.Comunicați eficient, atât oral, cât și în scris, cu o varietate de audiențe, folosind structura, stilul și suportul grafic adecvat.Implementați cunoștințe despre impactul siguranței, sănătății și mediului (SHE) al activităților de prelucrare a substanțelor chimice, prin identificarea impactului și a măsurilor utilizate pentru controlul acestor impacturi.Utilizați IT în aplicarea metodelor, abilităților și instrumentelor de inginerie.Cerințele de admitere și criteriile de selecțieUn certificat național de senior sau o calificare echivalentă a unui standard echivalent.Consultați Regulamentul facultății EB3 pentru cerințele minime de admitere pentru certificat (până în 2008) și certificatul național de senior (din 2009).Certificatul N3, cu un permis minim de 60% în Matematică și Științe Fizice și un permis în două limbi.Studenții care au trecut programe de acces adecvate pot fi scutiți de cerințele minime.Învățarea experimentală... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Învățătorul calificat ar fi competent din punct de vedere tehnic în gestionarea eficientă și sigură a procesului și a forței de muncă a tuturor activităților de producție ... [+]

Învățătorul calificat ar fi competent din punct de vedere tehnic în gestionarea eficientă și sigură a procesului și a forței de muncă a tuturor activităților de producție minieră la nivelurile de gestionare și supraveghere la primul nivel la mine.

rezultate

Elevul calificat ar trebui să aibă capacitatea tehnică și de gestionare pentru a conduce eficient toate tipurile de operații de producție minieră la nivel de juniori și mijlocii.

Cerințele de admitere și criteriile de selecțieUn certificat național de senior sau o calificare echivalentă a unui standard echivalent.Consultați Regulamentul facultății EB3 pentru cerințele minime de admitere pentru certificatul de seniori (până în 2008) și certificatul național de senior (din 2009).Studenții care au trecut programe de acces adecvate pot fi scutiți de cerințele minime.Se va da preferință solicitanților care au o oportunitate de pregătire practică pre-angajată de la o companie minieră de renume.... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Administrator sportiv, manager de facilități, antrenor profesional, antrenor de fitness, marketer sportiv, manager de sponsorizare sportivă, manager de evenimente și prac ... [+]

Carieră

Administrator sportiv, manager de facilități, antrenor profesional, antrenor de fitness, marketer sportiv, manager de sponsorizare sportivă, manager de evenimente și practicieni de marketing, cercetează, identifică, evaluează și controlează posibilele pericole pentru sănătatea mediului.

Cerințe de admitereAPS minim:18 Matematică SAU19 cu alfabetizare matematicăLimba de predare și învățare - engleză: 3 (40%)Matematică: 3 (40%)Alfabetizare matematică: 4 (50%)Subiect suplimentar 1: 3 (40%)Subiect suplimentar 2: 3 (40%)Subiect suplimentar 3: 3 (40%)Subiect suplimentar 4: 3 (40%)

Admiterea pentru solicitanții internaționali este supusă îndeplinirii cerințelor de conformitate, astfel cum este stipulat prin Legea privind imigrația nr. 13 din 2002, reglementările făcute acolo în conformitate cu politica universității.Respectarea cerințelor minime ale facultății pentru un anumit program nu garantează neapărat admiterea la acest program din cauza restricțiilor de spațiu. Toți solicitanții trebuie să completeze NBT (Testul de referință național) înainte de admitere. Rezultatul NBT va informa deciziile luate cu privire la plasarea solicitantului. Orientarea la viață nu este inclusă atunci când se calculează APS.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

La acest nivel, un student calificat va fi competent în operarea proceselor metalurgice de bază și rezolvarea problemelor, contribuind astfel la nevoile industriei metalu ... [+]

La acest nivel, un student calificat va fi competent în operarea proceselor metalurgice de bază și rezolvarea problemelor, contribuind astfel la nevoile industriei metalurgice și ale comunității miniere. Studentul calificat se va putea înregistra la ECSA ca tehnician.

rezultate

Rezultatele nivelului de ieșire:

Elevul calificat va avea capacitatea de:

Aplică principiile metalurgice instalațiilor și proceselor și operează echipamente de laborator și instalații metalurgice relevante.Colectați și prelucrați datele și evaluați informațiile cu privire la diferiți parametri ai plantei.Afișați responsabilitatea față de siguranță și sănătate și mediu.Implementați abilități de comunicare pentru a scrie rapoarte și a face prezentări orale, susținute de informații non-verbale eficiente.Aplică principii tehnice și administrative instalațiilor și proceselor metalurgice.Demonstrați capacitatea de a efectua sub presiune, folosind proprie inițiativă.Cerințele de admitere și criteriile de selecțieUn certificat național de senior sau o calificare echivalentă a unui standard echivalent.Consultați Regulamentul facultății EB3 pentru cerințele minime de admitere pentru certificatul de seniori (până în 2008) și certificatul național de senior (din 2009).Subiect recomandat: Desen tehnic.Certificatul N3, cu un permis de cel puțin 60% în Matematică și Științe Fizice și un permis în două limbi.Studenții care au trecut programe de acces adecvate pot fi scutiți de cerințele minime.... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Practicienii în domeniul sănătății mediului cercetează, identifică, evaluează și controlează posibilele pericole pentru sănătatea mediului. ... [+]

Notă: Înscrierea de noi studenți nu se va face pentru programul de diplomă dacă se primește aprobarea pentru a oferi licența în sănătate de mediu în 2017.

Carieră

Practicienii în domeniul sănătății mediului cercetează, identifică, evaluează și controlează posibilele pericole pentru sănătatea mediului.

Cerințe de admitereAPS minim: 23Limba de predare și învățare - engleză: 4 (50%)Matematică: 3 (40%)Alfabetizarea matematică: Nu este acceptatăȘtiințe fizice: 4 (50%)Științele vieții: 4 (50%)Subiect suplimentar 1: 4 (50%)Subiect suplimentar 2: 4 (50%)

Admiterea pentru solicitanții internaționali este supusă îndeplinirii cerințelor de conformitate, astfel cum este stipulat prin Legea privind imigrația nr. 13 din 2002, reglementările făcute acolo în conformitate cu politica universității.Respectarea cerințelor minime ale facultății pentru un anumit program nu garantează neapărat admiterea la acest program din cauza restricțiilor de spațiu. Toți solicitanții trebuie să completeze NBT (Testul de referință național) înainte de admitere. Rezultatul NBT va informa deciziile luate cu privire la plasarea solicitantului. Orientarea la viață nu este inclusă atunci când se calculează APS.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Aceasta este o calificare pe bază largă, destinată să pregătească diplomați pentru ocuparea forței de muncă de nivel de conducere de nivel mediu și de supraveghere în ind ... [+]

Aceasta este o calificare pe bază largă, destinată să pregătească diplomați pentru ocuparea forței de muncă de nivel de conducere de nivel mediu și de supraveghere în industria construcțiilor și pentru nivel tehnic și de asistență în profesia de inspector de cantitate. Studenții care au obținut această calificare vor fi competenți să sprijine supraveghetorii, managerii și inspectorii de cantitate.

rezultate

Rezultatele nivelului de ieșire:

Supravegherea proiectelor de construcții;Achiziționarea, administrarea și gestionarea proiectelor de construcții; șiPregătirea documentației contractului și administrarea contractelor de construcții.Cerințele de admitere și criteriile de selecțieUn certificat național de senior sau o calificare echivalentă a unui standard echivalent.Consultați Regulamentul facultății EB3 pentru cerințele minime de admitere pentru certificatul de seniori (până în 2008) și certificatul național de senior (din 2009).Pentru NTC4: Matematică D, Științe fizice D.Studenții care au trecut programe de acces adecvate pot fi scutiți de cerințele minime.Învățarea experimentală... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Un student care a obținut această calificare va fi competent să aplice cunoștințe teoretice, experiență practică și abilități în inginerie civilă ca tehnician în domeniul ... [+]

Un student care a obținut această calificare va fi competent să aplice cunoștințe teoretice, experiență practică și abilități în inginerie civilă ca tehnician în domeniul ingineriei civile, care face parte din echipa de inginerie, aplicând tehnici dovedite activității de inginerie, în standarde și coduri de la distanță supraveghere și sub supraveghere atentă dacă funcționează în afara standardelor și codurilor.

rezultate

Rezultatele nivelului de ieșire:

Elevul calificat trebuie să aibă:

capacitatea de a planifica sisteme de inginerie civilă, în conformitate cu codurile de practică relevante sub supraveghere de la distanță și sub supraveghere atentă dacă funcționează în afara standardelor și codurilor.capacitatea de a proiecta sisteme de inginerie civilă, în conformitate cu codurile de practică relevante, sub supraveghere de la distanță și sub supraveghere atentă dacă funcționează în afara standardelor și codurilor.capacitatea de a pregăti și administra documentația pentru sisteme de inginerie civilă, în conformitate cu codurile de practică relevante sub supraveghere de la distanță și sub supraveghere atentă dacă operează în afara standardelor și codurilor.capacitatea de a construi și întreține sisteme de inginerie civilă sub supraveghere.Cerințele de admitere și criteriile de selecțieUn certificat național de senior sau o calificare echivalentă a unui standard echivalent.Consultați Regulamentul facultății EB3 pentru cerințele minime de admitere pentru certificatul de seniori (până în 2008) și certificatul național de senior (din 2009).Certificat N4 cu un permis minim de 70% în Matematică și Științe Inginerie și un permis în două limbi.Certificat N5, cu minimum 60% în Matematică și Științe Inginerie.Studenții care au trecut programe de acces adecvate pot fi scutiți de cerințele... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Absolvenții care au obținut această calificare vor fi competenți în aplicarea tehnicilor și strategiilor de gestionare a operațiunilor, rezultând în eficacitate și produc ... [+]

Absolvenții care au obținut această calificare vor fi competenți în aplicarea tehnicilor și strategiilor de gestionare a operațiunilor, rezultând în eficacitate și productivitate în industrie. Studentul calificat se va putea înregistra la ECSA.

rezultate

Rezultatele nivelului de ieșire:

Elevul calificat va putea:

Execută tehnici de gestionare a operațiunilor în industrie.Aplicați principiile de management și leadership în industrie.Aplicați controlul costurilor.Aplicați principiile și procedurile relevante pentru efectuarea analizelor financiare.Cerințele de admitere și criteriile de selecțieUn certificat național de senior sau o calificare echivalentă a unui standard echivalent.Consultați Regulamentul facultății EB3 pentru cerințele minime de admitere pentru certificatul de seniori (până în 2008) și certificatul național de senior (din 2009).Subiect recomandat: Desen tehnic.Certificatul N3, cu un permis minim de 60% în Matematică și Științe Fizice și un permis în două limbi.Studenții care au trecut programe de acces adecvate pot fi scutiți de cerințele minime.Acordarea diplomei... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studenții care au obținut această calificare vor putea, în mod independent, precum și sub supraveghere, să integreze tehnici analitice și practice de inginerie și cunoști ... [+]

Studenții care au obținut această calificare vor putea, în mod independent, precum și sub supraveghere, să integreze tehnici analitice și practice de inginerie și cunoștințe de inginerie pentru a rezolva probleme de inginerie bine definite și deschise. De asemenea, vor putea selecta criterii pentru a evalua procesele și rezultatele. Această calificare este destinată practicienilor din inginerie din industrie.

rezultate

Rezultatele nivelului de ieșire: Studentul calificat va putea:

Aplicați principii de inginerie mecanică pentru diagnosticarea și rezolvarea problemelor de inginerie.Demonstrați cunoștințe și abilități de inginerie mecanică într-una sau mai multe domenii specializate.Implicați-vă în lucrări de proiectare a ingineriei mecanice, individual și ca parte a unei echipe.Comunicați eficient într-un mediu tehnologic.Aplicați principiile de management într-un mediu ingineresc.Cerințele de admitere și criteriile de selecțieUn certificat național de senior sau o calificare echivalentă a unui standard echivalent.Consultați Regulamentul facultății EB3 pentru cerințele minime de admitere pentru certificatul de seniori (până în 2008) și certificatul național de senior (din 2009).Certificat N4, cu un permis minim de 60% atât în Matematică, cât și în Științe Fizice, și un permis în engleză și o altă limbă.Studenții care au trecut programe de acces adecvate pot fi scutiți de cerințele minime.Învățarea experimentală... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

La acest nivel, un student calificat va fi competent în operarea proceselor metalurgice de bază, dezvoltarea produselor și rezolvarea problemelor, contribuind astfel la n ... [+]

La acest nivel, un student calificat va fi competent în operarea proceselor metalurgice de bază, dezvoltarea produselor și rezolvarea problemelor, contribuind astfel la nevoile industriei metalurgice și ale comunității miniere. Studentul calificat se va putea înregistra la ECSA ca tehnician.

rezultate

Rezultatele nivelului de ieșire:

Studentul calificat va fi competent să:

Operați echipamente metalurgice specifice și controlați procesele și produsele metalurgice în conformitate cu specificațiile stipulate.Comunicați eficient prin rapoarte, prezentări, specificații, desene și standarde.Cerințele de admitere și criteriile de selecțieUn certificat național de senior sau o calificare echivalentă a unui standard echivalent.Consultați Regulamentul facultății EB3 pentru cerințele minime de admitere pentru certificatul de seniori (până în 2008) și certificatul național de senior (din 2009).Subiect recomandat: Desen tehnic.Studenții care au trecut programe de acces adecvate pot fi scutiți de cerințele minime.Acordarea diplomei... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Cu o diplomă națională / diplomă națională extinsă în logistică, absolvenții pot lucra ca manageri de achiziții care se ocupă de aspectele de achiziție ale conducerii une ... [+]

Cu o diplomă națională / diplomă națională extinsă în logistică, absolvenții pot lucra ca manageri de achiziții care se ocupă de aspectele de achiziție ale conducerii unei afaceri, ca manageri de depozit și multe altele.

Cerințe de admitere la diplomă naționalăAPS minim:22 cu matematica SAU24 cu alfabetizare matematicăEngleză: 4 (50%)Matematică: 3 (40%)Alfabetizare matematică: 5 (60%)Cerințe extinse de admitere a diplomelor naționaleAPS minim:19 cu matematica SAU21 cu alfabetizare matematicăEngleză: 4 (50%)Matematică: 3 (40%)Alfabetizare matematică: 5 (60%)

Respectarea cerințelor minime ale facultății pentru un anumit program nu garantează neapărat admiterea la acest program, deoarece pot fi aplicate criterii specifice de selecție și din cauza constrângerilor de spațiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Cu o diplomă națională / extins național în management, absolventul poate lucra ca Supervizor, Manager de primă linie, Senior / Middle Manager, Manager în cadru corporati ... [+]

Cu o diplomă națională / extins național în management, absolventul poate lucra ca Supervizor, Manager de primă linie, Senior / Middle Manager, Manager în cadru corporativ, Manager de afaceri proprii, Director de filiale, Consilier de afaceri

Cerințe de admitere la diplomă naționalăAPS minim:22 cu matematica SAU24 cu alfabetizare matematicăEngleză: 4 (50%)Matematică: 3 (40%)Alfabetizare matematică: 5 (60%)Cerințe extinse de admitere a diplomelor naționaleAPS minim:19 cu matematica SAU21 cu alfabetizare matematicăEngleză: 4 (50%)Matematică: 3 (40%)Alfabetizare matematică: 5 (60%)

Respectarea cerințelor minime ale facultății pentru un anumit program nu garantează neapărat admiterea la acest program, deoarece pot fi aplicate criterii specifice de selecție și din cauza constrângerilor de spațiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Cu o diplomă națională / diplomă națională extinsă în managementul resurselor umane, absolvenții pot lucra ca practicieni în managementul resurselor umane care se ocupă d ... [+]

Cu o diplomă națională / diplomă națională extinsă în managementul resurselor umane, absolvenții pot lucra ca practicieni în managementul resurselor umane care se ocupă de problemele legate de angajați din organizații.

Cerințe de admitere la diplomă naționalăAPS minim:22 cu matematica SAU24 cu alfabetizare matematicăEngleză: 4 (50%)Matematică: 3 (40%)Alfabetizare matematică: 5 (60%)Cerințe extinse de admitere a diplomelor naționaleAPS minim:22 cu matematica SAU24 cu alfabetizare matematicăEngleză: 4 (50%)Matematică: 3 (40%)Alfabetizare matematică: 5 (60%)

Respectarea cerințelor minime ale facultății pentru un anumit program nu garantează neapărat admiterea la acest program, deoarece pot fi aplicate criterii specifice de selecție și din cauza constrângerilor de spațiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Managerii de transport se ocupă de o varietate de probleme legate de transport în cadrul unei întreprinderi sau unei întreprinderi instituționale. ... [+]

Managerii de transport se ocupă de o varietate de probleme legate de transport în cadrul unei întreprinderi sau unei întreprinderi instituționale.

Cerințe de admitere la diplomă naționalăAPS minim:22 cu matematica SAU24 cu alfabetizare matematicăEngleză: 4 (50%)Matematică: 3 (40%)Alfabetizare matematică: 5 (60%)Cerințe extinse de admitere a diplomelor naționaleAPS minim:19 cu matematica SAU21 cu alfabetizare matematicăEngleză: 4 (50%)Matematică: 3 (40%)Alfabetizare matematică: 5 (60%)

Respectarea cerințelor minime ale facultății pentru un anumit program nu garantează neapărat admiterea la acest program, deoarece pot fi aplicate criterii specifice de selecție și din cauza constrângerilor de spațiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Cu o Diplomă Națională / Diploma Națională Extinsă în Managementul Întreprinderilor Mici, puteți lucra ca antreprenor, să porniți și să conduceți propria afacere, un Cons ... [+]

Cu o Diplomă Națională / Diploma Națională Extinsă în Managementul Întreprinderilor Mici, puteți lucra ca antreprenor, să porniți și să conduceți propria afacere, un Consilier în afaceri, să gestionați o întreprindere mică / medie sau antreprenor social.

Cerințe de admitere la diplomă naționalăAPS minim:22 cu matematica SAU24 cu alfabetizare matematicăEngleză: 4 (50%)Matematică: 3 (40%)Alfabetizare matematică: 5 (60%)Cerințe extinse de admitere a diplomelor naționaleAPS minim:19 cu matematica SAU21 cu alfabetizare matematicăEngleză: 4 (50%)Matematică: 3 (40%)Alfabetizare matematică: 5 (60%)

Respectarea cerințelor minime ale facultății pentru un anumit program nu garantează neapărat admiterea la acest program, deoarece pot fi aplicate criterii specifice de selecție și din cauza constrângerilor de spațiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Abordarea pedagogică folosită este învățarea prin implicarea activă cu problemele și conștientizarea studenților despre responsabilitățile lor civice în calitate de cetăț ... [+]

CAMPUS DOORNFONTEIN

Scopul central al Diplomei naționale de cetățenie este de a dezvolta absolvenți care pot demonstra cunoștințe și abilități concentrate în cetățenie. Prin urmare, programul se concentrează central pe dotarea studenților cu o cunoaștere aprofundată și specializată a principiilor generale și a abilităților practice aplicabile industriei științifice. Ca parte a studiului de diplomă și în colaborare cu instituțiile / organismele / organizațiile relevante la locul de muncă, studenții sunt, de asemenea, expuși la lumea relevantă a muncii pentru a dobândi experiență în aplicarea cunoștințelor dobândite și a abilităților practice în contextul locului de muncă. Experiența de învățământ și locul de muncă permite studenților de succes să acceseze o serie de oportunități de carieră și de angajare legate de analiza specializării lor.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Marketerii determină nevoile consumatorilor și satisfac cerințele consumatorilor. ... [+]

Marketerii determină nevoile consumatorilor și satisfac cerințele consumatorilor.

Cerințele de admitereAPS minim:22 cu matematica SAU24 cu alfabetizare matematicăEngleză: 4 (50%)Matematică: 3 (40%)Alfabetizare matematică: 5 (60%)

Respectarea cerințelor minime ale facultății pentru un anumit program nu garantează neapărat admiterea la acest program, deoarece pot fi aplicate criterii specifice de selecție și din cauza constrângerilor de spațiu.

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul central al Diplomei Naționale de Statistică este dezvoltarea absolvenților care pot demonstra cunoștințe și abilități concentrate în statistică. ... [+]

CAMPUS DOORNFONTEIN

Scopul central al Diplomei Naționale de Statistică este dezvoltarea absolvenților care pot demonstra cunoștințe și abilități concentrate în statistică. Prin urmare, programul se concentrează central pe dotarea studenților cu o cunoaștere aprofundată și specializată a principiilor generale și a abilităților practice aplicabile industriei statisticilor. Ca parte a studiului de diplomă și în colaborare cu instituțiile / organismele / organizațiile relevante la locul de muncă, studenții sunt, de asemenea, expuși la lumea relevantă a muncii pentru a dobândi experiență în aplicarea cunoștințelor dobândite și a abilităților practice în contextul locului de muncă. Experiența de învățământ și locul de muncă permite studenților de succes să acceseze o serie de oportunități de carieră și de angajare legate de analiza specializării lor.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

O diplomă națională în managementul afacerilor cu amănuntul vă pregătește pentru munca în industria de vânzare cu amănuntul. ... [+]

O diplomă națională în managementul afacerilor cu amănuntul vă pregătește pentru munca în industria de vânzare cu amănuntul.

Cerințele de admitereAPS minim:22 cu matematica SAU24 cu alfabetizare matematicăEngleză: 4 (50%)Matematică: 3 (40%)Alfabetizare matematică: 5 (60%)

Respectarea cerințelor minime ale facultății pentru un anumit program nu garantează neapărat admiterea la acest program, deoarece pot fi aplicate criterii specifice de selecție și din cauza constrângerilor de spațiu.

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Diploma națională în managementul turismului pregătește absolventul cu aspecte operaționale și manageriale pentru a lucra într-o varietate de sectoare legate de turism. ... [+]

Diploma națională în managementul turismului pregătește absolventul cu aspecte operaționale și manageriale pentru a lucra într-o varietate de sectoare legate de turism.

Cerințele de admitereAPS minim:22 cu matematica SAU24 cu alfabetizare matematicăEngleză: 4 (50%)Matematică: 3 (40%)Alfabetizare matematică: 5 (60%)

Respectarea cerințelor minime ale facultății pentru un anumit program nu garantează neapărat admiterea la acest program, deoarece pot fi aplicate criterii specifice de selecție și din cauza constrângerilor de spațiu.

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul central al Diplomei Naționale în Tehnologia Alimentelor este de a dezvolta absolvenți care pot demonstra cunoștințe și abilități concentrate în Tehnologia Alimente ... [+]

CAMPUS DOORNFONTEIN

Scopul central al Diplomei Naționale în Tehnologia Alimentelor este de a dezvolta absolvenți care pot demonstra cunoștințe și abilități concentrate în Tehnologia Alimentelor. Prin urmare, programul se concentrează central pe dotarea studenților cu o cunoaștere aprofundată și specializată a principiilor generale și a abilităților practice aplicabile industriei tehnologiei alimentare. Ca parte a studiului de diplomă și în colaborare cu instituțiile / organismele / organizațiile relevante la locul de muncă, studenții sunt, de asemenea, expuși la lumea relevantă a muncii pentru a dobândi experiență în aplicarea cunoștințelor dobândite și a abilităților practice în contextul locului de muncă. Experiența de învățământ și locul de muncă permite studenților de succes să acceseze o serie de oportunități de carieră și de angajare legate de analiza specializării lor.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studenții care au o diplomă în relații publice și comunicare ar trebui să poată desfășura activități de relații publice specializate; produce mijloace de comunicare pentr ... [+]

Studenții care au o diplomă / diplomă extinsă în relații publice și comunicare ar trebui să poată:

Execută activități de relații publice specializate.Produceți mijloace de comunicare pentru contextul relațiilor publice.Folosiți teoria pentru a configura contextul mai larg în care funcționează un practicant de relații publice.Utilizați calitățile de administrare și leadership ca un profesionist în relații publice.Curriculumul pentru diploma în relații publice și comunicare

Scop: Scopul calificării este de a dezvolta la elev competența de a planifica, aplica, implementa și evalua relațiile publice și practicile de gestionare a comunicării într-o varietate de contexte de afaceri și sociale. Curriculumul pentru programul de diplomă (relații publice și comunicare) este format din module de 25 de semestre compilate după cum urmează:... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul calificării este dezvoltarea elevului ... [+]

Scopul calificării este dezvoltarea competențelor aplicate și cognitive ale elevului în dobândirea, interpretarea, înțelegerea și aplicarea informațiilor de management și a sprijinului decizional. Studentul trebuie să poată analiza și explica datele, informațiile și sistemele companiei și mediului în contextul unei companii și a mediului său de afaceri și să evalueze și să interpreteze impactul extern al deciziilor. De asemenea, studentul trebuie să poată reflecta asupra deciziilor și aplicațiilor sale manageriale pentru a evalua efectul acestora în contextul holistic al funcțiilor de management specializate din industrie, pentru a-și contextualiza învățarea în mediul de afaceri și pentru a aprecia îmbunătățiri și intervenții pot afecta în mediile lor de lucru.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul Diplomei în operațiunile de servicii financiare este de a dezvolta cunoștințele studentului în zona serviciilor financiare și a operațiunilor sale. ... [+]

Scopul Diplomei în operațiunile de servicii financiare este de a dezvolta cunoștințele studentului în zona serviciilor financiare și a operațiunilor sale. Programul este format dintr-un curriculum axat pentru a pregăti studentul pentru o carieră în industria serviciilor financiare. Stăpânirea curriculum-ului va oferi studenților capacitatea de a sintetiza principiile operațiunilor serviciilor financiare într-o manieră profesională. Cunoașterea fundamentală a serviciilor financiare globale relevante pentru industria serviciilor financiare va fi obținută pentru a permite studentului calificat să lucreze în lumea de azi a industriei profesionale a operațiunilor de servicii financiare. Programul pune accentul pe 5 competențe, integritate și aplicarea eticii într-un mediu profesionist. Studentul de succes va câștiga o perspectivă a pieței financiare globale și sud-africane și o înțelegere în profunzime a mediului care le va oferi un avantaj competitiv pentru ocuparea forței de muncă.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Diploma Națională în Hospitality Management pregătește absolvent cu aspectele operaționale și manageriale, care pot fi aplicate în toate marile companii și întreprinderi ... [+]

Diploma Națională în Hospitality Management pregătește absolvent cu aspectele operaționale și manageriale, care pot fi aplicate în toate marile companii și întreprinderi antreprenoriale în industria ospitalității.

Cerințele de admitere APS minime: 22 cu matematică sau 24 cu alfabetizare matematică Engleză: 4 (50% +) Matematică: 3 (40% +) Alfabetizare matematică: 5 (60% +)

Satisfacerea cerințelor minime facultății pentru un anumit program nu garantează în mod necesar admiterea la acel program drept criterii de selecție specifice pot fi aplicate și din cauza constrângerilor de spațiu.

[-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Această calificare este destinată tehnicienilor de planificare care lucrează în sectoarele guvernamentale și neguvernamentale. Elevii ar putea, în echipă, să funcționeze ... [+]

Această calificare este destinată tehnicienilor de planificare care lucrează în sectoarele guvernamentale și neguvernamentale. Elevii ar putea, în echipă, să funcționeze atât în domeniile de planificare spațială cât și non-spațială, folosind tehnologia adecvată, pentru a răspunde în mod critic provocărilor din mediul construit. Elevii pot solicita înregistrarea ca Planificator Tehnic la SACPLAN, după ce au îndeplinit cerințele specifice SACPLAN.

rezultate

Rezultatele nivelului de ieșire:

Elevul calificat ar trebui să poată:

Cercetare și planificare, în cadrul mediului construit și natural, pentru a ajuta la facilitarea planificării, controlului și dezvoltării utilizării terenului.Aplicați tehnologia adecvată în procesul de planificare a utilizării și dezvoltării terenurilor.Aplică abilități de comunicare în preluarea și diseminarea informațiilor.Aplicați abilități de interpretare în probleme legate de urbanism.Cerințele de admitere și criteriile de selecțieUn certificat național de senior sau o calificare echivalentă a unui standard echivalent.Consultați Regulamentul facultății EB3 pentru cerințele minime de admitere pentru certificatul de seniori (până în 2008) și certificatul național de senior (din 2009).Subiecte recomandate: Geografie sau Desen.Certificat N3, cu un permis minim de 60% în matematică și engleză.Studenții care au trecut programe de acces adecvate pot fi scutiți de cerințele minime.Învățarea experimentală... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Departamentul de Arhitectură oferă Diploma în Arhitectură, care are o validare necondiționată de la Arhitectura Profesiune (SACAP) și Asociația Commonwealth for Architect ... [+]

Profesioniștii în domeniul arhitecturii sunt implicați în modelarea mediului construit. Eforturile lor sunt evidente peste tot, de la simpla construcție a unui proiect de locuințe cu costuri reduse, până la ridicarea sofisticată a zgârie-nori. Profesioniștii în domeniul arhitecturii sunt angajați în proiectarea, rezoluția tehnologică și gestionarea proiectelor de construcții.

Departamentul de Arhitectură oferă Diploma în Arhitectură, care are o validare necondiționată de la Arhitectura Profesiune (SACAP) și Asociația Commonwealth for Architecture (CAA).

Diploma în Arhitectură

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul acestei diplome este de a oferi cunoștințe și abilități contabile pentru a asigura competența în îndeplinirea funcțiilor de raportare, oferirea serviciilor de impo ... [+]

Scopul acestei diplome este de a oferi cunoștințe și abilități contabile pentru a asigura competența în îndeplinirea funcțiilor de raportare, oferirea serviciilor de impozitare și servicii de consultanță în gestionare la nivel de tehnician contabil și de a transforma aceste cunoștințe încorporate practic într-un program software contabil.

Posibile cariereContabil TehnicianContabilContabilul de cheltuieliCerințe de admitereAPS minim20 cu Matematică22 cu alfabetizare matematicăEngleză: 3Matematică: 3Alfabetizarea matematică: 5

NOTE:

Programele sunt prezentate doar în limba engleză.Nivelul de realizare (rating) obținut pentru orientarea vieții NU este inclus în calcularea punctajului punctelor de admitere (APS).Date de înregistrare și început... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Programul de diplomă încorporează Bijuteria Practică care include Proiectarea, Desenarea și Fabricarea Bijuteriilor. Alte domenii cheie de studiu includ Gemmologia, Tehno ... [+]

University of Johannesburg (UJ) este situată în metropola Johannesburg și este unul dintre centrele de bijuterii dinamice din Africa de Sud. Facilitățile de ultimă generație, combinate cu expertiza personalului didactic, fac din Departamentul de design al bijuteriilor din UJ un cadru principal pentru a studia o carieră în industria bijuteriilor. Scopul departamentului este de a cultiva abilități pe bază largă asociate cu antreprenoriatul bijuteriilor. Studenții sunt încurajați să dezvolte o serie de competențe care să le permită să își atingă întregul potențial creativ.

Programul de diplomă încorporează Bijuteria Practică care include Proiectarea, Desenarea și Fabricarea Bijuteriilor. Alte domenii cheie de studiu includ Gemmologia, Tehnologia, Studiile Contextuale și Managementul Proiectării. Departamentul promovează o concentrare dublă asupra bijuteriilor fine comerciale și de înaltă calitate, cu accent pe designul conceptual.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studenții de succes în operațiunile alimentare și băuturi vor deține cunoștințe adecvate, abilități tehnice și personale la nivel operațional și de supraveghere în cadrul ... [+]

Studenții de succes în operațiunile alimentare și băuturi vor deține cunoștințe adecvate, abilități tehnice și personale la nivel operațional și de supraveghere în cadrul industriei alimentare și a băuturilor din Africa de Sud sau internațional.

Oamenii pot lucra în unități de mâncare și băuturi, catering privat și executiv, marketing și promoții, instruire sau în domenii de alimente și băuturi în cadrul industriei.

Cerințele de admitereAPS minim:22 cu matematica SAU24 cu alfabetizare matematicăEngleză: 4 (50%)Matematică: 3 (40%)Alfabetizare matematică: 5 (60%)

Respectarea cerințelor minime ale facultății pentru un anumit program nu garantează neapărat admiterea la acest program, deoarece pot fi aplicate criterii specifice de selecție și din cauza constrângerilor de spațiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studentul care va obține această calificare va demonstra competență în analiza și aplicarea principiilor sistemului de modă, de la producție până la consum, pentru a sati ... [+]

Studentul care va obține această calificare va demonstra competență în analiza și aplicarea principiilor sistemului de modă, de la producție până la consum, pentru a satisface cerințele pieței.

Programul este structurat pentru a produce rezultate demonstrate prin capacitatea elevului de a:

Dezvoltați și aplicați o strategie de producție care să reflecte cercetarea de piață, dezvoltarea proiectării, brandingul, marketingul, comercializarea și distribuția unei game de produse care să satisfacă nevoile unei piețe țintă de modă identificate.Aplicați aplicații textile avansate, abilități manuale și tehnologie computerizată (CAD / CAM) la procesele de fabricație ale unei game variate de produse de modă.Dezvolta pachete tehnice care analizează, rezolvă și comunică problemele legate de dezvoltarea tehnică a produselor și îmbunătățirea calității produselor de modă.Aplicați principiile de gestionare a afacerilor, personalului și operațiunilor pentru a îmbunătăți calitatea, productivitatea și rentabilitatea legate de fabricația modei.Efectuați cercetări de bază într-o zonă specializată selectată a lanțului de furnizare de modă: dezvoltarea tehnică a produselor; tehnologie și aplicații textile; sisteme de producție și calitate; marketing și branding; aprovizionare de materiale și produse; și adoptarea și consumul de articole vestimentare.Oportunități de carieră... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Cu o diplomă în tehnologia informației de afaceri, practicienii IT oferă soluții la problemele de afaceri prin aplicarea tehnologiilor și tehnicilor bazate pe computer. ... [+]

Cu o diplomă în tehnologia informației de afaceri, practicienii IT oferă soluții la problemele de afaceri prin aplicarea tehnologiilor și tehnicilor bazate pe computer.

Cerințele de admitereAPS minim:22 cu matematica SAU24 cu alfabetizare matematicăEngleză: 4 (50%)Matematică: 3 (40%)Alfabetizare matematică: 6 (70%)

Respectarea cerințelor minime ale facultății pentru un anumit program nu garantează neapărat admiterea la acest program, deoarece pot fi aplicate criterii specifice de selecție și din cauza constrângerilor de spațiu.

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Învățarea experiențială raport de scriere Restul de șase luni, ar trebui să fie cheltuite pe sarcini mai avansate orientate către un anumit sub-disciplina, invatare ex ... [+]

Învățarea experiențială

raport de scriere

Restul de șase luni, ar trebui să fie cheltuite pe sarcini mai avansate orientate către un anumit sub-disciplina, invatare experientiala 2 (Light curent) sau 2 invatare experientiala (inginerie de putere).

Acordarea diplomei [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diploma Postuniversitare

University of Johannesburg

Scopul programului este consolidarea și aprofundarea cunoștințelor elevului și dezvoltarea competenței aplicate în analiza, interpretarea și înțelegerea proceselor, princ ... [+]

Scopul programului este consolidarea și aprofundarea cunoștințelor elevului și dezvoltarea competenței aplicate în analiza, interpretarea și înțelegerea proceselor, principiilor și metodelor de audit a sistemelor informaționale. Dezvoltă în continuare această independență intelectuală, cercetare și abilități profesionale ale studentului. Calificarea pregătește studenții să contribuie în mod semnificativ la auditul sistemelor informaționale ale organizațiilor, precum și la achiziția, utilizarea și dezvoltarea sistemelor și tehnologiei informaționale.

Cerințele de admitere

Un potențial student ar fi trebuit să obțină o diplomă de licență la nivelul NQF 7 de la UJ. Candidații din alte universități ar fi trebuit să obțină o diplomă relevantă la un nivel NQF 7 sau echivalentul acesteia și ar putea solicita admiterea în Consiliul Academic Departamental, care va evalua fiecare cerere individual. RPL va fi aplicat în conformitate cu politica RJ UJ. În plus față de cerințele minime de admitere, așa cum s-a arătat mai sus, potențialii studenți trebuie să obțină o medie de minimum 60% în ultimul an în orice diplomă de licență corespunzătoare pentru a face Diploma postuniversitară.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul programelor este de a dezvolta personalul academic ca practicieni reflectori ... [+]

Diplomă postuniversitară în educație incluzivăCerințe de admitereUn grad BEd patru ani SAUO diplomă de licență generală de trei ani, plafonată de un PGCE sau o diplomă avansată de nivel 7 în educație într-o specializare cognată ORUn fost profesionist de patru ani B Prim Ed, B Sec Ed, BA Ed. Grad didactic ORO fostă calificare profesională postuniversitară, precum HDE (PG) sau Diploma de învățământ universitar (UED)

În plus față de cerințele minime de admitere, așa cum s-a arătat mai sus, studenții potențiali pot trece printr-un proces de selecție, inclusiv trimiteri scrise cu privire la experiența de muncă și motivația pentru intrarea în program. Studenții ar trebui să aibă abilități generale excelente pe calculator și acces de încredere la internet.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul acestui program este de a dezvolta abilitățile intelectuale și practice ale studenților în analiza, interpretarea și aplicarea principiilor de contabilitate, guver ... [+]

Scopul acestui program este de a dezvolta abilitățile intelectuale și practice ale studenților în analiza, interpretarea și aplicarea principiilor de contabilitate, guvernare și control și de audit intern / fiscalitate. Acest program îi va pregăti pe studenți să aplice în practică contabilitatea, guvernanța și controlul și principiile de audit intern sau fiscalitate. În cele din urmă, acest program îi va pregăti pe studenți pentru studii suplimentare în contabilitate, guvernare și control și audit intern sau impozitare ca știință. Absolvenții acestui program sunt, de asemenea, capabili să se înregistreze la organisme profesionale, cum ar fi Institutul de contabili profesioniști din Africa de Sud (SAIPA) și Institutul Auditorilor Interni (IIA). Cu toate acestea, acest program nu oferă acces la examinările de bord ale Institutului Contabililor Autorizați din Africa de Sud (SAICA). Cerințe de admitere: Condiția necesară pentru admitere este o diplomă de licență în comerț sau o diplomă avansată în contabilitate / audit intern sau finalizarea cu succes a unui program de legătură în combinație cu un grad (altul decât contabilitate / audit intern). Locurile din acest program sunt limitate și sunt acordate în funcție de performanța academică. Date de contact: doamna Nicolene du Plooy / 011 559 3059 / nicolenedp@uj.ac.za... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul acestui program este de a oferi studenților cunoștințele necesare pentru a efectua activități profesionale de înaltă calificare în disciplinele contabilității și f ... [+]

Scopul acestui program este de a oferi studenților cunoștințele necesare pentru a efectua activități profesionale de înaltă calificare în disciplinele contabilității și finanțelor de management. Programul este format dintr-un curriculum pe bază largă de pregătire a studentului postuniversitar pentru o gamă largă de specialități legate de finanțe. Programul subliniază aplicarea, analiza și evaluarea în fiecare domeniu de subiect, precum și aplicarea integrității și eticii într-un mediu profesionist. Stăpânirea curriculum-ului va oferi elevilor abilitățile de a sintetiza principii complexe de management, financiar, performanță și risc, pentru a conduce și a adăuga valoare entităților care le angajează. Studentul de succes va câștiga o perspectivă generală financiară și de afaceri care le va oferi un avantaj competitiv pentru ocuparea forței de muncă.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul acestui program este de a consolida cunoștințele și înțelegerea studenților în disciplinele piețelor financiare și Stockbroking, întrucât domeniul este de natură i ... [+]

Scopul acestui program este de a consolida cunoștințele și înțelegerea studenților în disciplinele piețelor financiare și Stockbroking, întrucât domeniul este de natură interdisciplinară și servește la consolidarea și aprofundarea cunoștințelor studentului. Programul cuprinde un curriculum pe bază largă de pregătire a studentului postuniversitar pentru specialitățile legate de piața financiară. Programul subliniază aplicarea, analiza și evaluarea în fiecare domeniu de subiect, precum și aplicarea integrității și eticii într-un mediu profesionist. Această calificare necesită un nivel ridicat de implicare teoretică și independență intelectuală, precum și capacitatea de a relaționa cunoștințele cu o serie de contexte pentru a întreprinde o muncă profesională sau cu înaltă calificare. Stăpânirea curriculum-ului va oferi elevilor abilitățile de a sintetiza principii complexe de stocare în scopul de a conduce și de a adăuga valoare entităților care le angajează. Studentul de succes va câștiga o perspectivă generală de bursă, care le va oferi un avantaj competitiv pentru ocuparea forței de muncă.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul Diplomei postuniversitare în Planificarea Imobiliară este de a permite profesioniștilor care lucrează în industria planificării financiare să întreprindă o reflecț ... [+]

Scopul Diplomei postuniversitare în Planificarea Imobiliară este de a permite profesioniștilor care lucrează în industria planificării financiare să întreprindă o reflecție avansată și o dezvoltare prin intermediul unei analize actuale, practică și literatură în Planificarea Imobiliară. Calificarea necesită un nivel ridicat de implicare teoretică și independență intelectuală, precum și capacitatea de a relaționa cunoștințe cu o serie de contexte în planificarea imobiliara, trusturi, impozitarea încrederii și administrarea de moșii pentru a efectua o muncă profesională sau cu înaltă calificare în Planificare imobiliară.

Programul este format dintr-un curriculum axat pentru a pregăti elevul pentru o carieră în Planificarea Imobiliară. Curriculumul cuprinde trei domenii tematice care variază de la planificarea imobiliară, administrarea de fonduri și trusturi și impozitarea trusturilor. Stăpânirea curriculum-ului va oferi studenților capacitatea de a evalua și de a aplica principii complexe de planificare a proprietăților într-un proces de planificare financiară holistică, atunci când implementează sfaturi sau la administrarea unei moșii la deces. O înțelegere aprofundată a principiilor planificării imobiliare și a încrederii va permite studenților calificați să lucreze în lumea profesională de planificare financiară de astăzi. Programul subliniază competența, integritatea și aplicarea eticii într-un mediu profesionist. Studentul de succes va câștiga o perspectivă holistică a planificării imobiliare și o înțelegere aprofundată a planificării imobiliare, care le va oferi un avantaj competitiv pentru ocuparea forței de muncă în industria planificării financiare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul PGDip (Știința Contabilității) este de a oferi cunoștințe, abilități și competență aplicată în domeniile Contabilitate, Audit, Management Financiar și Fiscalitate ... [+]

Scopul PGDip (Știința Contabilității) este de a oferi cunoștințe, abilități și competență aplicată în domeniile Contabilitate, Audit, Management Financiar și Fiscalitate studenților care intenționează să se califice în calitate de contabili autorizați, astfel încât să îndeplinească cerințele stabilite de către profesie contabilă.

Programul este aliniat la cadrul de competență și cerințele curriculum-ului Institutului Sud-African al Contabililor Autorizați (SAICA). Studenții care se califică cu PGDip (Știința Contabilității) vor avea voie să se înregistreze pentru examenul de calificare al SAICA pentru a se califica în calitate de contabil autorizat. Programul oferă studenților abilitățile necesare și competența tehnică pentru a fi angajați ca profesioniști în domeniile contabilitate, audit, management financiar și impozitare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diplomă Avansată

University of Johannesburg

Scopul Diplomei avansate de vânzare cu amănuntul este dezvoltarea competențelor aplicate și practice ale absolventului în achiziția, înțelegerea și aplicarea principiilor ... [+]

Scopul Diplomei avansate de vânzare cu amănuntul este dezvoltarea competențelor aplicate și practice ale absolventului în achiziția, înțelegerea și aplicarea principiilor de vânzare cu amănuntul. Oferă o specializare intensă, concentrată și aplicată în domeniul vânzării cu amănuntul, pentru a se asigura că absolvenții au o înțelegere profundă și sistematică a gândirii curente, a practicii, a teoriei și a metodologiei în domeniul comerțului cu amănuntul.

Cerințele de admitere

Solicitantul trebuie să dețină o diplomă sau diplomă de licență corespunzătoare sau o calificare echivalentă la nivelul 6 NQF, astfel cum este stabilit de un comitet de statut. Respectarea cerințelor minime ale facultății pentru un anumit program nu garantează neapărat admiterea la acest program, deoarece pot fi aplicate criterii specifice de selecție și din cauza constrângerilor de spațiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul Diplomei Avansate este pregătirea studentului pentru învățarea ulterioară în domeniile Contabilitate, Audit și Fiscalitate. De asemenea, programul va pregăti stude ... [+]

Scopul Diplomei Avansate este pregătirea studentului pentru învățarea ulterioară în domeniile Contabilitate, Audit și Fiscalitate. De asemenea, programul va pregăti studentul pentru piața locurilor de muncă, permițând unui student să aplice cunoștințe integrate și abilități avansate de gândire conceptuală la probleme complexe în contabilitate, audit și fiscalitate.

Cerințe de intrare

Cerințele de înscriere pentru Diploma avansată în contabilitate sunt o diplomă sau diplomă națională cu contabilitate financiară, audit sau audit intern și impozitare la un nivel de 3 ani și gradul 12 Matematică cu APS minim de 4. Studenți cu un APS sub 4 pentru matematică sau cu Gradul 12 Alfabetizarea Matematică va fi luată în considerare numai după finalizarea modulului de Matematică pentru studenți cu diplomă oferit de Facultatea de Științe de la University of Johannesburg tuturor studenților din anul II și al III-lea, diplomați interesați să urmeze studii ulterioare la University of Johannesburg .... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul Diplomei Avans este de a lărgi și aprofunda cunoștințele, înțelegerea, intuiția și abilitățile cu scopul de a învăța în continuare în economie. Programul este conc ... [+]

Scopul Diplomei Avans este de a lărgi și aprofunda cunoștințele, înțelegerea, intuiția și abilitățile cu scopul de a învăța în continuare în economie. Programul este conceput pentru a pregăti elevul pentru piața muncii, oferindu-le instrumentele pentru interpretarea și înțelegerea corectă a economiei la nivel microeconomic și macroeconomic, într-un cadru al mediului de afaceri.

Cerințe de intrare

Cerințele de înscriere pentru Diploma avansată în economie sunt o diplomă, o diplomă națională sau un BTech cu economie ca nivel principal până la al treilea an (cu o medie de 55% pentru economia 3 ȘI o medie totală de 55% pentru calificarea relevantă ȘI a APS minim 4 pentru Matematică). Studenții cu un APS sub 4 pentru Matematică sau cu gradul 12 de alfabetizare matematică vor fi luate în considerare numai după finalizarea cu succes a modulului de Matematică pentru studenți cu diplomă oferit de Facultatea de Știință tuturor studenților din a doua și a treia diplomă, interesați să urmeze studii ulterioare la Universitate.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul Diplomei Avansate în Educație Remedială este de a oferi profesori de remediere profesională calificați și specialiști în sprijinul învățării, care pot lucra fie în ... [+]

Scopul Diplomei Avansate în Educație Remedială este de a oferi profesori de remediere profesională calificați și specialiști în sprijinul învățării, care pot lucra fie în săli de clasă, inclusiv în școli specializate. Acest lucru se realizează prin furnizarea profesorilor de cunoștințe teoretice integrate, abilități practice, competență specializată și experiență de practici bazate pe dovezi în jurul pedagogiei și didacticii educației remediale pentru elevii care suferă de tulburări specifice de învățare.

Grup țintăProfesorii care doresc să-și continue instruirea și expertiza în calitate de profesori de remediere și specialiști în sprijinul învățării.Profesorii din toate fazele, școlile obișnuite și cele cu nevoi speciale ar beneficia de această diplomă.Funcționarii de district din cadrul Departamentului Educației care sprijină cursanții care necesită educație de remediere.Cerințele de admitere... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul Diplomei Avans este pregătirea studenților Diploma sau Diploma Națională în domeniul Evaluării și Managementului Proprietății. Acesta va oferi, de asemenea, o opor ... [+]

Scopul Diplomei Avans este pregătirea studenților Diploma sau Diploma Națională în domeniul Evaluării și Managementului Proprietății. Acesta va oferi, de asemenea, o oportunitate pentru studenți de a deveni evaluatori profesioniști de proprietate după completarea cu succes a cerințelor Consiliului sud-african pentru profesiunea evaluatorilor de proprietăți (SACPVP).

Cerințe de intrare

Cerințele de intrare pentru Diploma avansată în evaluarea și managementul proprietății sunt o diplomă sau diplomă națională cu specializare în administrarea proprietății sau echivalent și grad 12 Matematică cu un APS minim de 4. Studenți cu un APS sub 4 pentru matematică sau cu gradul 12 de alfabetizare matematică vor fi luate în considerare numai după finalizarea modulului de Matematică pentru studenți cu diplomă oferit de Facultatea de Științe de la University of Johannesburg tuturor studenților de diplomă din al doilea și al treilea an interesați să urmeze studii ulterioare la University of Johannesburg .... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul Diplomei Avansate este pregătirea studenților Diploma sau Diploma Națională pentru învățare ulterioară în domeniile Management financiar și contabilitate de gestiu ... [+]

Scopul Diplomei Avansate este pregătirea studenților Diploma sau Diploma Națională pentru învățare ulterioară în domeniile Management financiar și contabilitate de gestiune.

Programul va pregăti studentul pentru piața locurilor de muncă, permițându-le să aplice cunoștințe integrate și abilități avansate de gândire conceptuală pentru a rezolva inovativ probleme complexe în Managementul financiar.

Cerințe de intrare

Cerințele de înscriere pentru Diploma avansată în management financiar sunt o diplomă sau diplomă națională cu contabilitate financiară și contabilitate de gestiune la un nivel de 3 ani și grad 12 Matematică cu APS minim de 4. Studenți cu un APS sub 4 pentru matematică sau cu gradul 12 Alfabetizarea Matematică va fi luată în considerare numai după finalizarea modulului Matematică pentru studenți cu diplomă oferit de Facultatea de Științe de la University of Johannesburg tuturor studenților de diplomă din al doilea și al treilea an interesați să urmeze studii ulterioare la University of Johannesburg .... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul acestei calificări este de a oferi elevilor cunoștințele și abilitățile pentru a dezvolta soluții software pentru rezolvarea problemelor de afaceri, utilizând efic ... [+]

Scopul acestei calificări este de a oferi elevilor cunoștințele și abilitățile pentru a dezvolta soluții software pentru rezolvarea problemelor de afaceri, utilizând eficient cele mai noi tehnologii. Produce diplomatul cu abilitățile teoretice și practice setate pentru a aplica cele mai noi tehnologii și instrumente atunci când dezvoltă o soluție software optimă pentru o afacere.

Cerințele de admitere

Orice diplomă de licență corespunzătoare sau diplomă de 3 ani în tehnologia informației, cu cel puțin un an de experiență în dezvoltarea de software. Solicitanții au nevoie în medie de 60% în ultimul an de studiu.

Respectarea cerințelor minime ale facultății pentru un anumit program nu garantează neapărat admiterea la acest program, deoarece pot fi aplicate criterii specifice de selecție și din cauza constrângerilor de spațiu.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul Diplomei Avansate de Piețe Financiare este de a dezvolta cunoștințele studentului despre disciplina piețelor financiare și tranzacționare. ... [+]

Scopul Diplomei Avansate de Piețe Financiare este de a dezvolta cunoștințele studentului despre disciplina piețelor financiare și tranzacționare. Programul este format dintr-un curriculum axat pentru a pregăti studentul pentru o carieră pe piețele financiare. Curriculumul include zece domenii tematice, de la Introducerea piețelor financiare la teoria evenimentelor corporative, la tranzacționarea piețelor financiare și încheierea tranzacțiilor cu piețele financiare. Stăpânirea curriculum-ului va oferi studenților capacitatea de a sintetiza principiile pieței financiare și de a aplica instrumentele financiare într-o manieră profesională. Cunoștințele fundamentale despre investițiile globale relevante pentru industria pieței financiare vor fi obținute pentru a permite studentului calificat să lucreze în lumea de azi a industriei profesionale a piețelor financiare. Programul subliniază competența, integritatea și aplicarea eticii într-un mediu profesionist. Studentul de succes va câștiga o perspectivă a pieței financiare globale și sud-africane și o înțelegere aprofundată a pieței care le va oferi un avantaj competitiv pentru ocuparea forței de muncă.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Location address
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Social Media