The Private Hotel School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la PRIVAT HOTEL SCHOOL

Cu sediul în împrejurimile frumoase ale orașului Stellenbosch, vin premier destinatie turistica din Africa de Sud, iar capitala culinară a țării, The Private Hotel School este locul unde visele devin realitate ospitalitate. Hotelul Private School cu ​​echipa sa de profesioniști calificați, de predare la nivel național și cursuri acreditate la nivel internațional, este una dintre cele mai cautate școli hoteliere din Africa de Sud și va ajuta să-ți dai seama aspirațiile tale de carieră în lumea de stimulare a ospitalității. Curriculum-ul nostru combină instruire inovatoare și produse de margine ospitalitate cu pregătire practică solidă și cunoaștere a industriei ospitalitatii. Acest lucru ne permite de a oferi liderilor din industria ospitalității de mâine cu formarea hands-on, abilități educaționale și culturale de sensibilizare necesare pentru a reuși în economia globală competitivă de astăzi. În același timp, ne propunem, de asemenea, pentru a promova fondul comercial internațional și prietenie. La școala noastră ospitalitate studenții noștri sunt instruiți să stăpânească abilitățile profesionale limitate, obținerea de niveluri ridicate de cunoștințele de specialitate necesare pentru a excela în mediul ospitalității. calificările noastre sunt acreditate de AHA-IHMS și permite studenților noștri să completeze opțional lor an 3 in SUA.

Ceea ce ne face diferit și ne deosebește de orice altă academie ospitalitate?

1- TPHS este înregistrată la Departamentul de Învățământ Superior și Formare (Reg nr: 2010 / HE007 / 005), ca o instituție privată de învățământ superior și este înregistrat pentru a oferi următoarele studii de Ospitalitate:

  • Certificat superior în Hospitality Management,
  • Certificat De Avansate în Hospitality Management și un
  • Diplomă avansată în Educație Hospitality.

2- Suntem singura scoala din Africa de Sud care oferă o Diplomă avansată în Educație Hospitality.

3- Suntem membri mandri de asociatii de Africa de Sud, cum ar fi Fedhasa (Federate Hospitality Association of Africa de Sud), Asociația furnizorilor privați de educație, formare și dezvoltare (APPETD) și Asociația Bucătarilor din Africa de Sud-(ASAC).

4- The Private Hotel School este acreditat de către renumitul și respectat pe plan internațional Hospitality International Americana Hotel Management ACADEMIA Școli (AHA-IHMS). școlile IHMS sunt dedicate pentru a oferi un răspuns inovator la nevoia industriei ospitalitatii pentru lideri.

5- Private Hotel School este un centru înregistrat și aprobat pentru renumitul international City & Guilds Group.

6- Avem un acord de cooperare cu Universitatea Stellenbosch, distins la nivel internațional.

7- Directorul The Private Hotel School este un consiliu consultativ membru al AHA-IHMS (Hospitality Management Internațional școli).

8- Suntem un membru al Asociației SUA Naționale Restaurant (NRA).

9- Suntem un membru al Stellenbosch turismului.

10- TPHS servește în Consiliul de administrație al EUROCHRIE, Federația oficială pentru Europa și Africa, al Consiliului Internațional pentru Turism și Educatori Hospitality.

Ca un student la The Private Hotel School vă va maestru abilitățile profesionale limitate și de a obține un nivel ridicat de cunoștințele de specialitate necesare pentru a excela in industria ospitalitatii. Dacă sunteți interesat de o carieră în domeniile de ospitalitate sau culinar, ne-ar dori să se extindă o invitație personală pentru tine și familia ta pentru a vizita campusul nostru și de a experimenta diferența de Private Hotel School.

Locații

Stellenbosch

The Private Hotel School

Address
The Private Hotel School
33 Stellenbosch
Vlottenburg Road
Vlottenburg
7604

Stellenbosch, Western Cape, Africa de Sud
Număr de telefon
+27 21 881 3792