Citește Descrierea Oficială

Scopul nostru

Pentru a oferi un mediu de excelență care să încurajeze dezvoltarea fiecărui student la potențialul său maxim, în performanțele sportive, în educație, în dezvoltarea personală și în pregătirea pentru viață.

A fi un focar de dezvoltare a talentelor. Să antreneze și să producă campioni. Pentru a dezvolta lideri și contribuitori pozitivi la societate.

Coaching Philosophy

La TGSE, filozofia noastră de coaching se bazează pe tratarea fiecărui jucător ca individ, cu caracteristici și atribute unice. Antrenăm mai întâi abilitățile în timp ce îi îndrumăm pe jucători să-și găsească propriul drum optim spre măiestrie. În timp ce credem în utilizarea fundamentelor, folosim o gamă largă de metode tradiționale și inovatoare de a obține cel mai bun golf pentru jucătorii noștri. Continuăm să învățăm de la fiecare dintre jucătorii noștri și rămânem la toate căile de îmbunătățire și învățare. Golful profesionist devine mult mai mult decât talent și tehnică, iar noi, cei de la TGSE, ne propunem să rămânem în prim-planul evoluției antrenării în golf ".

Filozofie de formare

Filosofia de formare TGSE se axează pe formarea competențelor cheie de performanță necesare pentru masterat. Credem că fiecare abilitate poate fi pregătită având în vedere atitudinea corectă de învățare, etica muncii, mediul de orientare și învățare. Abilitățile centrate pe competențe ajung la inima nevoilor fiecărui jucător și pun performanța înaintea esteticii, asigurând învățarea accelerată.

De asemenea, urmăm principiile dezvoltării pe termen lung a jucătorilor, antrenând juniori în diferite moduri în fiecare etapă a dezvoltării.

Oferim formare holistică în toate domeniile următoare;

  • Abilități de formare
  • Tehnică
  • Golf Fitness
  • Condiționarea mentală
  • Strategia cursului

Alți factori pe care îi evaluăm includ:

  • echipament
  • Mod de viata
  • Nutriție
  • Pregătirea turneelor
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Diploma

The Golf School of Excellence

Joacă și studiază golful în vremea perfectă a anului din Africa de Sud. ... [+]

Prezentare generală

Visezi să participi la un Colegiu de Golf? Dacă aveți o pasiune pentru golf și doriți să faceți o carieră din jocul pe care îl iubești, atunci această calificare de 3 ani pentru cursuri / golf este pentru dvs.

Primiți cursuri de performanță pentru a vă pregăti pentru o carieră de joc.Studiați subiecte PGA specifice golfului pentru a vă pregăti și califica pentru o carieră în golf.Obțineți experiență practică în domeniu, inclusiv șansa de a coaching 8 săptămâni în SUA.Păstrați-vă statutul de amator pe parcursul studiilor, pentru a vă permite să concurați pe circuitul amatori, să reprezentați provincia dvs. sau chiar țara dumneavoastră.Aproximativ 25% din corpul nostru studenți sunt studenți internaționali.Programul de coaching... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză