Citește Descrierea Oficială

DSSA

O educație în design-ul este diferit decât el însuși de proiectare. Ar trebui să fie bine planificate, contemporane și, mai presus de toate, creativ. Asta e filozofia noastra de la Școala de Design Africa de Sud (DSSA).

Design School Africa de Sud (DSSA) a fost infiintata in anul 1990, iar astăzi este o divizie cheie a Institutului Independent de Educație (Pty) Ltd (IIE), care este cel mai important înregistrat furnizor privat de învățământ superior din Africa de Sud.

absolvenți IIE de la Design School Africa de Sud (DSSA) sunt bine respectate în întreaga industrie de proiectare. Acest lucru se datorează faptului că Școala de Design Africa de Sud (DSSA) echilibrează potențialul creativ naturale cu pregătire profesională prin excelență academică și experiența în domeniu. Clase mici permit un mediu de învățare inspirație, adaptabile și inovatoare; pentru a oferi studenților cele mai mari șanse de succes într-o industrie interesant, provocator.

Daca esti pasionat si au un fler natural pentru proiectarea, Africa de Sud Design School (DSSA) va ajuta să construiți fundația aveți nevoie pentru a face un succes de cariera aleasa.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Certificat Avansat

The Design School Southern Africa

Certificatul Superior este o calificare intensiv un ani destinat să dezvolte abilități academice și artistice ale studenților. Acesta oferă o combinație echilibrată de ab ... [+]

Certificat superior în Artă și Design

Capacitatea de a dezvolta concepte care sunt unice, creative și se aplică este esențială pentru orice domeniu de artă și arte aplicate.

Certificatul Superior este o calificare intensiv un ani destinat să dezvolte abilități academice și artistice ale studenților. Acesta oferă o combinație echilibrată de abilități teoretice și practice, care sunt încorporate în întreaga calificare. Ea introduce pe elevi gândirea creativă, conceptualizare vizuală, teoria și cercetarea de bază.

Studenților abilități de gândire creativă sunt dezvoltate prin tehnici de predare de dezvoltare conceptuale care sunt apoi aplicate în proiectarea de fundație și disciplinele de studii vizuale.... [-]

Africa de Sud Johannesburg Pretoria Durban
Februarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză