Citește Descrierea Oficială

Regent Business School (RBS) a fost creat pentru a satisface cererea tot mai mare pentru educație de management în Africa de Sud. RBS este înregistrată ca o instituție privată de învățământ superior de către Departamentul de Învățământ Superior și Formare Profesională (DHET) în Africa de Sud. În plus, Consiliul privind învățământul superior (CHE) a acreditat programe de RBS ", inclusiv pilot de Master of Business Administration de ieri (MBA). RBS are, de asemenea, diverse alte recunoașteri din diverse instituții. RBS ofera o serie de programe acreditate de certificat superior la calificările postuniversitare. Distanța RBS și programele de învățare sprijinite asigura o calificare de învățământ profesional care va dota absolvent cu cunoștințe practice de afaceri, pentru a permite succesul în mediul de lucru extrem de competitiv și la nivel mondial. RBS este conștient de necesitatea de programele sale să reflecte conducere practica de afaceri internaționale. Studiu și material de suport includ caz simulare studiu de situatii reale de business special concepute pentru a reflecta evoluția de tăiere margine în situația de muncă și impactul lor asupra practicii de afaceri.

RBS este puternic angajat în dezvoltarea afacerii și a competențelor antreprenoriale în Africa de Sud asigurând în același timp elevii noștri un avantaj competitiv într-un mediu de afaceri se schimbă rapid.

De ce să alegeți REGENT Business School (RBS)

RBS a dezvoltat o serie de programe care sunt concepute pentru a oferi persoanelor și organizațiilor cu competențe de management și abilitățile critice necesare pentru a construi și susține avantaje competitive intr-un mediu de afaceri se schimbă rapid și complex. Expertiza RBS a evoluat prin cercetare și dezvoltare continuă întreprinse în asigurarea o serie de programe de afaceri și de educație de management locale și internaționale.

Ca o educație de specialitate și furnizorului de formare a programelor de învățare de management legate, RBS are capacitatea, sistemele și resursele pentru a oferi cursuri cu flexibilitatea de la fața locului, în afara amplasamentului precum și predarea pe bază de web și învățarea. Este bine cunoscut faptul că companiile de succes fac eforturi deliberate pentru a se asigura că formarea personalului nu compromite producția și de afaceri de timp. RBS ofera cursuri care sunt flexibile și susținut de o serie de facilități de sprijin, adică suport telefonic, față în față prelegeri, online si suport web și săli de clasă virtuale. Acest lucru pune organizațiile în prima linie a competitivității având în personalul lor calificat și înălțat menținând în același timp încă productivitate optimă.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Diploma Postuniversitare

Regent Business School

Diploma de Studii Postuniversitare în Management Educațional și Conducere (PG Dip EML) este un un-an ... [+]

Diploma de Studii Postuniversitare în Management Educațional și Conducere (PG Dip EML) este un post absolvent de calificare de un an, care urmărește să dezvolte capacitatea de în management și leadership într-un context de management educațional. Accentul a programului este de a îmbunătăți practicile de management si leadership în sectorul educațional.

Programul permite studenților cu un fundal de învățământ pentru a dezvolta competențe reflectorizante integrate și funcționale în managementul educațional. Acesta este destinat managerilor de învățământ și cei care aspiră să ocupe poziții de conducere în instituțiile de învățământ. Programul analizează aspecte, cum ar fi principiile de management, guvernanță educativ, lider în educație, management financiar în instituțiile de învățământ, precum și utilizarea tehnologiei informației în educație.... [-]

Africa de Sud Durban Johannesburg
Februarie 2020
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Regent Business School

Diploma de Studii Postuniversitare în Management (PG Dip Man) este o calificare postuniversitară 1 ani, care permite cursanților cu experiență relevantă de muncă și calif ... [+]

Diploma de Studii Postuniversitare în Management (PG Dip Man) este o calificare postuniversitară 1 ani, care permite cursanților cu experiență relevantă de muncă și calificările necesare pentru a dezvolta în continuare competențele funcționale și reflectorizante în management, leadership și administrație. Programul își propune să dezvolte o înțelegere conceptuală integrată, sinteză și aplicarea critică a calitative și cantitative specializate în managementul.

Calificarea este îndreptată spre cei care învață cu experiență relevantă de muncă și care ocupă poziții de middle și top management și care au terminat o diplomă de licență sau o calificare echivalentă. Această calificare va permite elevilor să se dezvolte în profunzime, disciplina competențe specifice și competențe aplicate în sectorul public și privat, care va oferi oportunități de creștere intelectual personal, ocuparea forței de muncă mai scop si de a face o contribuție sporită la societate. Calificarea va permite elevilor să rezolve problemele într-un mod concentrat și de a gestiona în mod eficient și să aloce resurse, de a comunica eficient și de a contribui la cunoașterea și transformarea socio-economică într-un mod responsabil și etic.... [-]

Africa de Sud Durban Johannesburg
Februarie 2020
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză