Open Learning Group

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Grupul de Open Learning Group (OLG) este o instituție de învățământ privată, pe deplin acreditată, și o metodă eficientă de educație la distanță, care sprijină cursurile de predare și învățare pentru instituțiile de învățământ și realizează o mobilizare sporită a absolvenților din Africa de Sud .

Academia Open Learning furnizează calificări de logistică și de gestionare a lanțului de aprovizionare acreditate și specializate, care variază de la cursurile NQF de nivel 2 până la un nivel NQF de nivel 7. Aceste calificări se concentrează pe dezvoltarea carierei persoanelor la nivelul următor.

În plus față de scopul nostru de a ne menține angajamentul de a oferi o educație de calitate și calificări profesionale direcționate profesional, divizia Open Learning Services oferă sprijin administrativ și operațional altor instituții de învățământ excepționale care oferă unele dintre calificările lor într-un mod de învățare la distanță. Acest lucru asigură faptul că un număr mare de studenți din comunitățile urbane și rurale din sudul Africii pot să acceseze programe educaționale de calitate prin tehnologii eficiente și adecvate. OLG oferă în prezent sprijin administrativ și operațional diferitelor instituții de învățământ care oferă programe în domeniile Management, Predare, Finanțe, Comerț, Logistică și Managementul Lanțului de Aprovizionare.

Acreditare

OLG este un furnizor înregistrat la Departamentul de Învățământ Superior și Formare și este înregistrat ca o instituție privată de învățământ superior pe - Educație și Formare Continuă - ÎPT și Instruirea în Învățământul Superior - HET.

De ce OLG este liderul în educație

  • Acreditată: cu Autoritatea de Calificări din Africa de Sud (SAQA) și cu Departamentul pentru Învățământ Superior și Formare Profesională (DHET)
  • Accesibil: acces la planuri flexibile de plată
  • Accesibil: înregistrați-vă oricând și studiați oriunde
  • Suport pentru studenți: cu portalul elevilor OLG4ME, cu școlarizare digitală și cu săli virtuale
  • Metode de predare și învățare inovatoare: ajutarea elevilor să prospere
  • Modul combinat de livrare: învățare la distanță cuplată cu suportul de învățare la hub-urile de învățare
  • Liderii din industrie: cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu

Locații

Johannesburg

Address
Hutton Court, 2nd floor
8 Summit Road (cnr Jan Smuts Avenue)
Hyde Park

Johannesburg, Gauteng, Africa de Sud