Nurture Education International

Introducere

Citește Descrierea Oficială

"Schimbarea arhitecturii educației!"

Nurture Education International dorește să ofere profesioniștilor sud-africani, cursanților și studenților oportunitatea de a putea studia disciplina la alegerea lor, primind în același timp cursuri recunoscute la nivel mondial!

La Nurture Education International , ne străduim să furnizăm cele mai înalte standarde de pregătire și sprijin pentru a vă atinge obiectivele, cuprinzând tranziția de la "Predare la învățare".

Noi, de la Nurture Education International înțelegem că educația centrată pe clasă nu este întotdeauna necesară pentru învățare, nici nu este întotdeauna posibil ca cei care doresc să studieze să-și ia timp din viața lor aglomerată pentru a participa la cursuri de contact față în față!

Cursurile noastre inovatoare, on-line, facilitate de facilitator sunt proiectate și structurate în jurul celui mai important lucru - tu! Experții dezvoltă cursul și elevii noștri pot învăța oricând, oriunde, într-un ritm care este confortabil pentru ei, cu asigurarea că facilitatorii noștri specialiști sunt online pentru a vă ajuta.

Nurture Education International încearcă să fie recunoscută ca fiind unul dintre liderii instituțiilor online din Africa de Sud și să devină unul dintre cei mai mari furnizori on-line de educație din lume.

Nurture Education International va fi capabil să aducă studenților noștri din Africa de Sud cele mai recente materiale și concepte de învățare online.

Declarația de misiune

Nurture Education International intenționează să opereze din mai multe locații în toate provinciile din Africa de Sud. Oferim studenților accesul flexibil și accesibil la cursurile educaționale recunoscute pe plan internațional într-o multitudine de discipline.

Nurture Education International oferă Nurture Education International inovatoare și inspirată într-o gamă largă de subiecte, calificări și calificări educaționale prin intermediul facilitatorilor, formatorilor și mentorilor pasionați, oferind astfel o guvernare corporativă foarte puternică și bază de conformitate.

Nurture Education International continuă să crească o afacere recunoscută, credibilă și bazată pe educație la nivel național.

Nurture Education International va strădui să facă o diferență reală pentru studenții și personalul său.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Online Diplome Avansate » Vedea Online Diplomas »

Contactează