Good Hope Studies

Introducere

Citește Descrierea Oficială

La Good Hope Studies , puteți studia limba engleză prin înscrierea într-unul din cursurile noastre de limbă engleză, fie la școala noastră de limbi străine, în centrul vibrant al orașului Cape Town sau în zona rezidențială de lux a Newlands.

La școala noastră de engleză din Cape Town, oferim cursuri de engleză generală, cursuri de pregătire pentru examenele Cambridge, IELTS și TOEFL, cursuri de engleză și de muncă private.

Voluntariatul în Cape Town, Africa de Sud și Namibia

De asemenea, ne desfășurăm propriul program de voluntariat extins. Alegeți între proiectele sociale, proiectele de conservare, proiectele medicale și șederea în ferme. Avem proiecte de voluntariat în și în jurul Cape Town, în alte părți ale Africii de Sud și în Namibia.

Cursuri de formare a cadrelor didactice din Cape Town

Pentru profesorii de limbă engleză, oferim cursul popular CELTA din Cape Town. Calificarea CELTA este acordată de evaluarea limbii engleze Cambridge, parte a Universității din Cambridge.

Studiați limba engleză în Africa de Sud cu Good Hope Studies . Sau voluntar la unul dintre numeroasele noastre proiecte de voluntariat din Africa de Sud și Namibia.

Declarația de misiune

Good Hope Studies oferă clienților internaționali o experiență de călătorie lingvistică cuprinzătoare, de cea mai înaltă calitate, măsurată conform standardelor recunoscute la nivel internațional. Prin îngrijirea personală și atenția acordată detaliilor, ne străduim să ne asigurăm că fiecare elev care trece prin Good Hope Studies lasă cu o capacitate îmbunătățită de a comunica în limba engleză și o experiență de neuitat din Africa de Sud.

Good Hope Studies oferă membrilor personalului său un mediu sigur și prietenos în care se pot dezvolta profesional. Fiecare membru al personalului este evaluat ca parte a echipei Good Hope Studies și contribuția la dezvoltarea în continuare a Good Hope Studies este așteptată și apreciată.

Good Hope Studies situează la avangarda dezvoltării în continuare a Cape Town ca centru recunoscut la nivel internațional pentru predarea limbii străine în limba engleză. În acest sens, ne propunem să ne asigurăm că Cape Town joacă un rol important în cadrul comunității internaționale EFL și contribuie, prin urmare, la industria EFL la scară mondială.

Locații

Cape Town

Good Hope Studies - City Centre

Address
City Centre Campus,
5 St. Georges Mall

8001 Cape Town, Western Cape, Africa de Sud
Număr de telefon
+27 21 425 5403