Good Hope Studies

Introducere

Citește Descrierea Oficială

La Studii Good Hope, puteți studia limba engleză prin aderarea la unul dintre cursurile de limbi străine ourEnglish, fie la școala noastră limbă în centrul orașului vibrant Cape Town, sau în frunze, zona rezidentiala de lux din Newlands.

La școala noastră de limba engleză în Cape Town oferim cursuri de engleza generala, cursuri de pregatire pentru examene Cambridge, IELTS si TOEFL, engleza de afaceri și engleză pentru scopuri academice.

Voluntariat în Cape Town, Africa de Sud și Namibia

De asemenea, ne-am rula propriul nostru program amplu de voluntariat. Alege dintre proiecte sociale, proiecte de conservare și sejururi de fermă. Avem proiecte de voluntariat în și în jurul Cape Town, în alte părți ale Africii de Sud și din Namibia.

Stagii în Cape Town

De asemenea, oferim stagii în Cape Town și un număr de stagii interesante la Studii Good Hope.

Cursuri de pregătire pentru profesori în Cape Town

Pentru profesorii de limba engleza, oferim popular curs CELTA din Cape Town. Calificarea CELTA este acordat de evaluare Limba Engleza Cambridge, o parte de la Universitatea din Cambridge.

Studiu limba engleză în Africa de Sud cu studii Good Hope. Sau voluntar la unul din numeroasele noastre proiecte de voluntariat în Africa de Sud și Namibia.

Misiune

Studii bună speranță oferă clienților internaționale, cu o experiență de limbaj de călătorie atotcuprinzătoare a cea mai bună calitate, comparată cu standardele recunoscute pe plan internațional. Prin îngrijire personală și atenție la detalii, ne străduim pentru a se asigura că fiecare student care trece prin Studii Good Hope lasă cu o capacitate sporită de a comunica în limba engleză și o experiență de neuitat Africa de Sud.

Studii bună speranță oferă membrilor personalului său cu un mediu sigur și prietenos, în care se pot dezvolta profesional. Fiecare membru al personalului este evaluată ca parte a echipei de Studii Good Hope și contribuția lor la dezvoltarea în continuare de Studii bună speranță este de așteptat și apreciat.

Studii bună speranță se plasează în avangarda dezvoltării în continuare a Cape Town ca un centru recunoscut la nivel internațional pentru predarea limbii engleze ca limbă străină. În acest sens, ne propunem să se asigure că Cape Town joacă un rol important în cadrul comunității internaționale EFL și, prin aceasta, contribuie la nivel mondial în industria EFL.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

An De Studiu în Oraș Cape

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 24 - 48 săptămâni February 2019 Africa de Sud Cape Town + 1 mai mult

Conceptul de studiu An a fost conceput pentru a satisface nevoile specifice ale elevilor pe termen lung. Acesta este ideal dacă doriți pentru a deveni expert în limba engleză și / sau doresc să studieze sau să trăiască într-o țară de limbă engleză. Programul este pentru acei studenți care au nevoie de sprijin suplimentar, atât în ​​și în afara sălii de clasă, în atingerea scopurilor lor de limba engleza adaptate ... [+]

Conceptul de studiu An a fost conceput pentru a satisface nevoile specifice ale elevilor pe termen lung.

Acesta este ideal dacă doriți pentru a deveni expert în limba engleză și / sau doresc să studieze sau să trăiască într-o țară de limbă engleză.

Programul este pentru acei studenți care au nevoie de sprijin suplimentar, atât în ​​și în afara sălii de clasă, în atingerea scopurilor lor de limba engleza adaptate.

De ce aleg Studiu an?

Pentru studenții care doresc să studieze la o universitate sau colegiu într-o țară de limbă engleză, Studiu An este proiectat pentru a le ajuta pentru a ajunge la nivelul adecvat de limba engleză. De asemenea, oferim suport aferente: am ajuta studenții cu aplicatii pentru continuarea studiilor și a le ajuta să se înregistreze și să se pregătească pentru calificarea în engleză de care au nevoie (de exemplu, IELTS).... [-]


Cursuri Cambridge

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 8 - 12 săptămâni February 2019 Africa de Sud Cape Town + 1 mai mult

examene Cambridge sunt recunoscute la nivel mondial și sunt larg acceptate de către companiile ca o dovadă a unui anumit nivel de limba engleză. Certificatul avansat în limba engleză (CAE) este larg acceptat ca o dovadă a abilităților de limba engleza pentru intrarea universitate, mai ales în Marea Britanie, și este acceptată de mai mult de 2700 de organizații din întreaga lume ... [+]

examene Cambridge sunt recunoscute la nivel mondial și sunt larg acceptate de către companiile ca o dovadă a unui anumit nivel de limba engleză. Certificatul avansat în limba engleză (CAE) este larg acceptat ca o dovadă a abilităților de limba engleza pentru intrarea universitate, mai ales în Marea Britanie, și este acceptată de mai mult de 2700 de organizații din întreaga lume.

cursuri de pregătire pentru examen sunt alegerea potrivita pentru:

elevii care au nevoie pentru a dovedi că acestea au un nivel ridicat de limba engleză pentru scopuri de muncă, studii sau emigrarea; studenții care se bucura de provocarea unui curs concentrat cu obiective clare; elevii care sunt la un nivel intermediar puternic sau mai atunci când începe cursul lor de pregătire pentru examen; studenții care sunt capabili să facă una sau două ore de teme pe zi, pentru a completa lecțiile de curs. ... [-]

Cursuri De Engleza Generala

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 48 săptămâni February 2019 Africa de Sud Cape Town + 1 mai mult

populare cursurile noastre de engleza generala sunt ideale dacă doriți pentru a îmbunătăți abilitățile de comunicare de zi cu zi și preferați pentru a studia într-o clasă cu alți studenți. clase mici și profesori bine pregătiți garanta progrese rapide. Conținutul de curs include gramatică, lexic și toate cele patru abilități: vorbire, ascultare, citire și scriere ... [+]

populare cursurile noastre de engleza generala sunt ideale dacă doriți pentru a îmbunătăți abilitățile de comunicare de zi cu zi și preferați pentru a studia într-o clasă cu alți studenți. clase mici și profesori bine pregătiți garanta progrese rapide. Conținutul de curs include gramatică, lexic și toate cele patru abilități: vorbire, ascultare, citire și scriere.

Puteți combina cursul grup de dimineață cu un curs de grup după-amiază pentru un progres mai rapid sau cu lecții particulare să se concentreze asupra obiectivelor personale.

Pentru doar cetățeni germani: Curs nostru GE30 este înregistrat pentru Bildungsurlaub în Saarland, Schleswig-Holstein, Berlin, Brandenburg, Hamburg, Mecklenburg-Vorpommern, Rheinland-Pfalz, Sachsen-Anhalt și Hessen.... [-]


Cursuri De Limba Engleza De Afaceri

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 8 săptămâni February 2019 Africa de Sud Cape Town + 1 mai mult

Engleza de afaceri Cursul nostru este ideal pentru persoanele care au nevoie pentru a utiliza limba engleză la locul de muncă sau într-un context de afaceri. Am recomanda pentru persoanele care lucrează într-un mediu limba engleză și pentru cei care caută o carieră internațională ... [+]

Engleza de afaceri Cursul nostru este ideal pentru persoanele care au nevoie pentru a utiliza limba engleză la locul de muncă sau într-un context de afaceri. Am recomanda pentru persoanele care lucrează într-un mediu limba engleză și pentru cei care caută o carieră internațională.

Dimineața, elevii iau parte la un curs de engleză generală; după aceea, în după-amiaza, Engleza de afaceri este predat în grupuri mici. Este necesară un nivel intermediar sau mai sus pentru acest curs grup.

Pentru doar cetățeni germani: cursul nostru de afaceri în limba engleză este înregistrată pentru Bildungsurlaub în Saarland, Schleswig-Holstein, Berlin, Brandenburg, Hamburg, Mecklenburg-Vorpommern, Rheinland-Pfalz, Sachsen-Anhalt și Hessen.... [-]


IELTS & Cursuri TOEFL

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 - 8 săptămâni February 2019 Africa de Sud Cape Town + 1 mai mult

cursuri de pregătire pentru examen sunt alegerea potrivită pentru studenții care au nevoie pentru a dovedi că acestea au un nivel ridicat de limba engleză pentru scopuri de muncă, studii sau emigrare; studenții care se bucura de provocarea unui curs concentrat cu obiective clare; elevii care sunt la un nivel intermediar puternic sau mai atunci când începe cursul lor de pregătire pentru examen; studenții care sunt capabili să facă una sau două ore de teme pe zi, pentru a completa ... [+]

cursuri de pregătire pentru examen sunt alegerea potrivita pentru:

elevii care au nevoie pentru a dovedi că acestea au un nivel ridicat de limba engleză pentru scopuri de muncă, studii sau emigrarea; studenții care se bucura de provocarea unui curs concentrat cu obiective clare; elevii care sunt la un nivel intermediar puternic sau mai atunci când începe cursul lor de pregătire pentru examen; studenții care sunt capabili să facă una sau două ore de teme pe zi, pentru a completa lecțiile de curs.

profesori cu experiență, dimensiuni mici clasă și atenția personală pentru toți elevii asigura cea mai bună pregătire posibilă pentru examen.

IELTS

IELTS, English Language Sistemul Internațional de Testare, este cel mai popular testul standardizat de competență limba engleză pentru non-vorbitori nativi.... [-]


Videoclipuri

English Language School in Cape Town, CITY CENTRE

English Language School in Cape Town, NEWLANDS Campus

STUDENT HOUSE Accommodation

CAMPUS Accommodation

STUDENT RESIDENCE Accommodation