Citește Descrierea Oficială

La Good Hope Studies , puteți studia limba engleză prin înscrierea într-unul din cursurile noastre de limbă engleză, fie la școala noastră de limbi străine, în centrul vibrant al orașului Cape Town sau în zona rezidențială de lux a Newlands.

La școala noastră de engleză din Cape Town, oferim cursuri de engleză generală, cursuri de pregătire pentru examenele Cambridge, IELTS și TOEFL, cursuri de engleză și de muncă private.

Voluntariatul în Cape Town, Africa de Sud și Namibia

De asemenea, ne desfășurăm propriul program de voluntariat extins. Alegeți între proiectele sociale, proiectele de conservare, proiectele medicale și șederea în ferme. Avem proiecte de voluntariat în și în jurul Cape Town, în alte părți ale Africii de Sud și în Namibia.

Cursuri de formare a cadrelor didactice din Cape Town

Pentru profesorii de limbă engleză, oferim cursul popular CELTA din Cape Town. Calificarea CELTA este acordată de evaluarea limbii engleze Cambridge, parte a Universității din Cambridge.

Studiați limba engleză în Africa de Sud cu Good Hope Studies . Sau voluntar la unul dintre numeroasele noastre proiecte de voluntariat din Africa de Sud și Namibia.

Declarația de misiune

Good Hope Studies oferă clienților internaționali o experiență de călătorie lingvistică cuprinzătoare, de cea mai înaltă calitate, măsurată conform standardelor recunoscute la nivel internațional. Prin îngrijirea personală și atenția acordată detaliilor, ne străduim să ne asigurăm că fiecare elev care trece prin Good Hope Studies lasă cu o capacitate îmbunătățită de a comunica în limba engleză și o experiență de neuitat din Africa de Sud.

Good Hope Studies oferă membrilor personalului său un mediu sigur și prietenos în care se pot dezvolta profesional. Fiecare membru al personalului este evaluat ca parte a echipei Good Hope Studies și contribuția la dezvoltarea în continuare a Good Hope Studies este așteptată și apreciată.

Good Hope Studies situează la avangarda dezvoltării în continuare a Cape Town ca centru recunoscut la nivel internațional pentru predarea limbii străine în limba engleză. În acest sens, ne propunem să ne asigurăm că Cape Town joacă un rol important în cadrul comunității internaționale EFL și contribuie, prin urmare, la industria EFL la scară mondială.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Good Hope Studies

Conceptul Anului de studiu a fost conceput pentru a răspunde nevoilor specifice ale studenților pe termen lung. Este ideal dacă doriți să vă familiarizați cu limba englez ... [+]

Conceptul Anului de studiu a fost conceput pentru a răspunde nevoilor specifice ale studenților pe termen lung.

Este ideal dacă doriți să vă familiarizați cu limba engleză și / sau doriți să studieți sau să trăiți într-o țară vorbită în limba engleză.

Programul este adaptat pentru acei studenți care au nevoie de sprijin suplimentar, atât în ​​clasă, cât și în afara acesteia, pentru a-și atinge obiectivele de limbă engleză.

De ce să alegeți Anul de studiu?

Pentru studenții care încearcă să studieze la o universitate sau un colegiu într-o țară vorbitor de limbă engleză, Anul de studiu este conceput pentru a le ajuta să ajungă la nivelul corect al limbii engleze. De asemenea, oferim asistență conexă: îi acordăm asistență studenților cu aplicații pentru studii suplimentare și le ajutăm să se înregistreze și să se pregătească pentru calificările de limba engleză de care au nevoie (de exemplu, IELTS).... [-]

Africa de Sud Cape Town
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
24 - 48 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Good Hope Studies

Examenele Cambridge sunt recunoscute în întreaga lume și sunt acceptate pe scară largă de companii ca dovadă a unui anumit nivel de limba engleză. Certificatul Avansat în ... [+]

Examenele Cambridge sunt recunoscute în întreaga lume și sunt acceptate pe scară largă de companii ca dovadă a unui anumit nivel de limba engleză. Certificatul avansat în limba engleză (CAE) este acceptat pe scară largă ca dovadă a abilităților de limba engleză pentru intrarea în universitate, în special în Regatul Unit și este acceptat de peste 2700 de organizații din întreaga lume.

Cursurile de pregătire la examen sunt alegerea potrivită pentru:

studenții care au nevoie să demonstreze că au un nivel ridicat de limba engleză pentru muncă, studiu sau emigrare;studenții care se bucură de provocarea unui curs concentrat cu obiective clare;studenții care se află la un nivel intermediar puternic sau mai sus atunci când încep cursul de pregătire pentru examen;studenții care sunt capabili să facă o zi sau două ore de temă pe zi pentru a completa lecțiile de curs.... [-]
Africa de Sud Cape Town
Februarie 2020
Engleză
La zi
9 - 10 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Good Hope Studies

Cursurile noastre populare de limba engleza sunt ideale daca doriti sa va imbunatati abilitatile de zi cu zi de comunicare si preferati sa studiati intr-o clasa cu alti s ... [+]

Cursurile noastre populare de limba engleza sunt ideale daca doriti sa va imbunatati abilitatile de zi cu zi de comunicare si preferati sa studiati intr-o clasa cu alti studenti. Clasele mici și profesorii bine pregătiți garantează progresul rapid. Conținutul cursului include gramatica, lexis și toate cele patru abilități: vorbire, ascultare, citire și scriere.

Puteți combina cursul grupului de dimineață cu un curs de grup după-amiaza pentru un progres mai rapid sau cu lecții private pentru a vă concentra pe obiective personale.

Numai pentru cetățenii germani: Cursul nostru GE30 este înregistrat pentru Bildungsurlaub din Saarland, Schleswig-Holstein, Berlin, Brandenburg, Hamburg, Mecklenburg-Vorpommern, Rheinland-Pfalz, Sachsen-Anhalt și Hessen.... [-]

Africa de Sud Cape Town
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 48 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Good Hope Studies

Acest curs este ideal pentru persoanele care au nevoie de limba engleză la locul de muncă sau într-un context de afaceri. Recomandăm acest lucru pentru persoanele care lu ... [+]

Cursul nostru de limba engleză pentru muncă este ideal pentru persoanele care au nevoie să utilizeze limba engleză la locul de muncă sau într-un context de afaceri. Îi recomandăm pentru persoanele care lucrează într-un mediu englez și pentru cei care caută o carieră internațională.

Dimineața, elevii participă la un curs de limba engleză; după-amiaza, elevii participă la programul "Engleză pentru lucru". Un nivel intermediar sau mai sus este necesar pentru acest curs de grup.

Numai pentru cetățenii germani: acest curs este înregistrat pentru Bildungsurlaub din Saarland, Schleswig-Holstein, Berlin, Brandenburg, Hamburg, Mecklenburg-Vorpommern, Rheinland-Pfalz, Sachsen-Anhalt și Hessen.... [-]

Africa de Sud Cape Town
Februarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 8 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Good Hope Studies

Cursurile de pregătire la examen sunt alegerea potrivită pentru studenții care trebuie să dovedească că au un nivel ridicat de limba engleză pentru muncă, studiu sau emig ... [+]

Cursurile de pregătire la examen sunt alegerea potrivită pentru:

studenții care au nevoie să demonstreze că au un nivel ridicat de limba engleză pentru muncă, studiu sau emigrare;studenții care se bucură de provocarea unui curs concentrat cu obiective clare;studenții care se află la un nivel intermediar puternic sau mai sus atunci când încep cursul de pregătire pentru examen;studenții care sunt capabili să facă o zi sau două ore de temă pe zi pentru a completa lecțiile de curs.

Profesorii cu experiență, dimensiunile clasei mici și atenția personală pentru toți elevii asigură cea mai bună pregătire posibilă pentru examen.

Ambele cursuri sunt oferite doar ca o opțiune de după-amiază împreună cu engleza generală dimineața.... [-]

Africa de Sud Cape Town
Februarie 2020
Engleză
La zi
4 - 8 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Good Hope Studies Newlands

Good Hope Studies City Centre

Study English in Cape Town

GHS On-site accommodation in Newlands

GHS Student House

GHS Homestay

GHS Student Residence