Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Elizabeth Galloway Academy Of Fashion Design de Elizabeth Galloway Academy Of Fashion

Cursurile noastre acreditate la nivel național oferă studenților posibilitatea de a-și dezvolta abilități practice, profesionale, creative și comerciale. Ne străduim să producem un calibru de practicant de proiectare care este capabil să lucreze eficient în industria modei.
Scopul nostru este de a echipa indivizii cu abilitățile și experiența practică pe care le au pentru a face față întregului proces creativ de modă - de la concept la consumator. Îngrijirea personalizată a elevilor individuali asigură creșterea și originalitatea. Ne străduim să producem practicieni de design reflectorizanți care sunt gata să intre în industria modei cu cea mai mare expertiză și încredere.

Declarația noastră de misiune

Scopul nostru este de a echipa indivizii cu abilitățile și experiența practică pe care le au pentru a face față întregului proces creativ de modă - de la concept la consumator. Îngrijirea personalizată a elevilor individuali asigură creșterea și originalitatea. Ne străduim să producem practicieni de design reflectorizanți care sunt gata să intre în industria modei cu cea mai mare expertiză și încredere.

Obiective și viziune

Scopul nostru este de a împuternici elevii prin formare și dezvoltarea abilităților, permițându-le astfel să devină independenți din punct de vedere economic și să își transfere abilitățile altora. Fondatorul instituției, Elizabeth, a recunoscut că industria modei a avut nevoie de persoane instruite și bine instruite pentru a menține standardele înalte ale industriei de modă, atât la nivel local, cât și la nivel internațional. Academia a fost astfel înființată în 1996 pentru a răspunde acestei nevoi. Elizabeth este pasionată de educarea studenților și de asigurarea faptului că sunt echipați cu abilitățile necesare pentru a aduce valoare industriei locale și, de asemenea, pentru a-și face marca pe plan internațional. În plus, academia recunoaște și promovează importanța competențelor academice, ceea ce ar putea da o voce mai puternică designerilor de modă printre alți profesioniști.

Acreditarea națională

  • Departamentul pentru Învățământul Superior și Formarea Profesională (DHET)
  • Consiliul pentru învățământul superior (CHE)
  • Autoritatea sud-africană pentru calificări (SAQA)

De la concept la consumator

Misiunea, viziunea și obiectivele noastre sunt frumos însumate în frază: de la concept la consumator. După o analiză atentă, fondatorii și directorii academiei au aprobat declarația de misiune, care stă la baza planificării și dezvoltării programului de învățare. Resurse adecvate ¬ (sprijin intelectual, alfabetizare, financiară și vocațională, împreună cu o infrastructură instituțională bine concepută) au fost desfășurate pentru a asigura succesul cursurilor noastre. Prin asigurarea calității interne și externe, putem evalua și revizui în mod regulat misiunea și obiectivele instituției.

Conceptul de învățare continuă este o parte integrantă a declarației misiunii. Scopul nostru este de a permite absolvenților să lucreze în industria modei locale și internaționale, din ce în ce mai schimbătoare, prin observare, descoperire, învățare continuă, autoevaluare și auto-reflecție. Prin dezvoltarea acestor abilități, absolvenții vor putea, sperăm, să-și concepteze propriile modele de ultimă oră și să le livreze industriei și consumatorilor.

În plus, instituția se străduiește să producă un calibru al unui designer care este gata să intre în industria modei cu competență și încredere în materie. Oferind elevilor posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile practice, profesionale, creative și comerciale, programul nostru speră să producă absolvenți care să poată lucra eficient în industrie și să exceleze ca designeri de modă ai viitorului.

Strategii de predare și învățare

De la mijlocul anilor '90, Elizabeth Galloway Academy Of Fashion Design de Elizabeth Galloway Academy Of Fashion a pregatit indivizii care doresc sa intre in industria modei sau sa devina antreprenori de moda-design. Experiența practică joacă un rol important în programele noastre, deoarece asigură faptul că elevii obțin cunoștințe specifice industriei *. În plus, accentul pus pe reflecția teoretică creează înțelegere și înțelegere, ceea ce permite facilitatorilor să-și adapteze strategiile de predare în consecință.

Mai recent, instituția a început să se concentreze asupra dezvoltării încrederii în sine a cursanților, astfel încât să poată face față industriei modeste, avansate și avansate. Pentru a susține acest nou mod de lucru, am adus resurse suplimentare - cum ar fi o bibliotecă cu acces la internet și utilizarea rețelei Worth Global Style Network (WGSN), precum și un bibliotecar cu normă întreagă care oferă suport pentru cercetare. În același timp, corpul de personal a crescut, iar membrii personalului existent au fost încurajați să își continue studiile.

Strategia noastră de predare și învățare este susținută de ideea că predarea și învățarea trebuie să fie reciprocă. Facilitatorii urmăresc să ofere învățare și predare, relevante și euristice. Elevii sunt învățați o abilitate practică, apoi sunt îndrumați de ce, de ce, când și când să îl aplicați. Elevii sunt contestați printr-o scurtă, sarcină sau întrebare pentru a ajunge la un anumit rezultat. Aceștia sunt apoi obligați să finalizeze provocarea prin auto-direcție, explorare și îndrumare de la un facilitator. Sarcinile sunt concepute pentru a promova învățarea creativă, a încuraja aptitudinile portabile și a susține alegerile informate și relevante. Evaluarea rezultatelor prin evaluare și auto-reflecție ajută la pregătirea globală pentru munca în industrie.

Experiența din industrie joacă un rol important în asigurarea faptului că antrenamentul nu are loc într-un vid. Componenta teoretică, practică și componentele experimentale joacă un rol la fel de important în strategia noastră de predare și învățare.

* Ginns și alții (citat în Norton, 2009) arată că experiența practică joacă un rol important în învățare și predare, dar nu este adecvată, deoarece are ca rezultat atingerea doar a primului (și cel mai elementar) nivel în Blooms Taxonomia învățării - . Winkler (citat în Norton, 2009) este de acord cu Ginns și alții (citată în Norton, 2009), deoarece ea raportează importanța reflecției teoretice în crearea de înțelegere și înțelegere, care permite facilitatorilor să facă diferite legături conceptuale în predarea lor strategii de învățare și studenți pentru a integra cunoștințele. De asemenea, este considerat important de către Oblinger și Rush (1997), deoarece aceștia declară că, pe măsură ce se schimbă societatea și economiile, este important să se asigure că învățământul superior este orientat spre satisfacerea acestor noi nevoi și provocări.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

An Fundațional

Elizabeth Galloway Academy Of Fashion

Prezentarea lui Elizabeth Galloway în designul de modă are un scop dublu. În primul rând, ea poate acționa ca o introducere la diploma de trei ani cu normă întreagă în Fa ... [+]

Introducere în designul de modă (fundație, part-time)

Prezentarea lui Elizabeth Galloway în designul de modă are un scop dublu. În primul rând, ea poate acționa ca o introducere la diploma de trei ani cu normă întreagă în Fashion Design. Acest program permite candidaților să înceapă să exploreze tehnicile de design de modă prin dezvoltarea abilităților dincolo de nivelul de bază la nivelul necesar pentru acceptarea programului permanent. În al doilea rând, după terminarea cu succes a cursului Introducere în Designul de modă, candidații care doresc să devină din punct de vedere economic abilitați și autosuficienți vor dezvolta abilitățile necesare pentru a le ajuta în eforturile lor.... [-]

Africa de Sud Cape Town
Februarie 2020
Engleză
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diploma

Elizabeth Galloway Academy Of Fashion

Diploma în Design de modă acoperă toate aspectele necesare pentru a satisface nevoile tot mai sofisticate și avansate din punct de vedere tehnologic ale unui practician c ... [+]

DIPLOMA ÎN PROIECTAREA FASHIONULUISCOP

Diploma în Design de modă acoperă toate aspectele necesare pentru a satisface nevoile tot mai sofisticate și avansate din punct de vedere tehnologic ale unui practician creativ în contextul designului de modă și al industriei. Acesta acoperă, de asemenea, toate activitățile de zi cu zi și competențele necesare unui designer de modă de succes. Elevii sunt instruiți și expuși unor roluri și oportunități de angajare în practica de design de modă, textile, editare / jurnalism, design, design de modă și industria confecțiilor.

CERINȚE DE ADMITERE

Pentru a fi admiși la Diploma în Design de modă, solicitanții trebuie:

aveți vârsta mai mare de 18 ani la înregistraresă aibă un Certificat Național Senior (NSC) la nivelul 4 al NQF emis de Umalusi ORau un certificat național (profesional) (NCV) de nivel 4 eliberat de Umalusi ORau o diplomă de gradul 12 sau o diplomă echivalentă recunoscută de Umalusi sau o consiliu internațional echivalent de examinare.... [-]
Africa de Sud Cape Town
Februarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diplomă Avansată

Elizabeth Galloway Academy Of Fashion

Am constatat că a fost benefic pentru studenți să își continue educația și formarea cu un an de specializare care le expune la mediul de lucru pentru perioade lungi de ti ... [+]

Diplomă avansată în modă (de un an, part-time)

Am constatat că a fost benefic pentru studenți să își continue educația și formarea cu un an de specializare care le expune la mediul de lucru pentru perioade lungi de timp. Acest lucru permite elevilor să răspundă mai bine la provocările prezentate în industria de modă din ce în ce mai complexă. În timpul acestui program de un an full-time sau doi ani part-time, studenții vor dezvolta o înțelegere mai profundă a întregului lanț valoric și câștiga experiență în domeniu într-un domeniu de specialitate de interes fie că este vorba de îmbrăcăminte, design accesoriu sau orice alt domeniu specializat în modă .... [-]

Africa de Sud Cape Town
Februarie 2020
Engleză
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
26 Techno Road, Techno Park, Stellenbosch
7600 Cape Town, Western Cape, Africa de Sud