Edge Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Edge Business School ( EBS ) oferă 3 opțiuni diferite de cursuri care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs. individuale. Înțelegem că timpul dvs. este prețios și, prin urmare, am proiectat programe flexibile și accesibile. Edge Business School este un furnizor de servicii private și nu face parte din nicio universitate. Serviciile academice ale studenților Edge Business School nu sunt obligatorii și pot fi utilizate pe propriul risc și beneficiu.

Suportul nostru de școlarizare este aliniat cu programa universitară și cu datele examenelor. Edge Business School pregătește note și tutoriale pentru a completa materialele universității și oferă asistență full-time, part-time sau online pentru a ajuta studenții să treacă diverse module. Lectorii noștri de la Edge Business School au o experiență mândră în obținerea de rezultate de top în ultimii 25 de ani în învățământul privat. Suntem specializați în sprijinul școlarizării către contabilitate, finanțe, investiții, calificări în managementul afacerii și desemnări profesionale. Aceasta înseamnă că ne concentrăm mai mult pe domeniile noastre de expertiză. Acest lucru permite Edge să obțină în mod constant o medie de 80% sau mai mult de promovabilitate pentru fiecare disciplină în fiecare semestru. În ultimii 20 de ani, lectorii Edge au produs rezultate remarcabile.

Locații

Sandton

Address
Sandton City Office Tower
Mezzanine level,
83 Rivonia Rd,
Sandhurst,
2196

2196 Sandton, Gauteng, Africa de Sud

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: