Beyond Borders Wildlife Film School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cu un maxim de șase elevi per curs, Dincolo de granițele Wildlife Film School, Situat în lume celebru Parcul Național Kruger din Africa de Sud, Vă va braț cu toate cunoștințele, practica și contactele de care aveți nevoie pentru a face visul sa devina realitate și să devină un realizator de film faunei sălbatice.

Specializat în 3D, vă vom preda, de asemenea, cablurile de filmare 3D și editare video 3D. De aici numele nostru: "DINCOLO DE HOTARE" Noi oferim 25 cursuri de zi pe tot parcursul anului, dar în cazul în care acest lucru este prea lung și / sau dacă aveți bug călătorie, vă oferim, de asemenea, cursuri de fotografie și filmare Mobile. De asemenea, oferim cursuri de scurtă durată (5 și 7 ateliere de lucru pe zi) despre scris script-ul, tehnologia aparat de fotografiat și tehnici și editare video.

A EVIDENTIA cursurile noastre de 25 de zile in viata salbatica realizarea de filme: Ai posibilitatea de a script-ul, film și editați propriul documentar de trei minute despre un subiect la alegere, în zona noastră de funcționare, care fiind Parcul National Kruger, are multe de oferit în termeni de scurt documentare.

A EVIDENTIA al nostru MOBILE Safaris: Învățarea funiile fotografiei profesionale și realizarea de filme în timp ce descoperi Africa de Sud și merge acasă cu un DVD produs și editat de TINE. Una într-o oportunitate de viață pentru a amesteca pasiunea ta de realizarea de filme și de călătorie. Și, mai presus de toate, impresiona prietenii și familia înapoi acasă!

A EVIDENTIA al nostru CURSURI SCURTE: Mai scurt, bugetul conștient și flexibil. Experiența ne oferim este de neuitat!

Locații

Polokwane

Beyond Borders Film School

Address
Beyond Borders Wildlife Film School,
Parson 16, Balule Nature Reserve - Limpopo

Polokwane, Limpopo, Africa de Sud
Număr de telefon
+27 7 2303 0582; +27 7 2976545

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: