Academy of York

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Academy of York , un colegiu de afaceri pentru persoane cu scop.

Academy of York este un Colegiu de Educație și Formare Continuă acreditat înființat în 2006 și are peste 14 000 de absolvenți de succes. Toți elevii noștri au un singur lucru în comun că aspiră la o viață mai bună, la un loc de muncă mai bun, câștigând mai multe cunoștințe și abilități sporite. Înțelegem provocările comune pe care mulți studenți le întâmpină în timpul studiilor, care sunt timp, bani și motivație. Academy of York soluției la aceste provocări prin oferirea corespondenței de studiu, care este recunoscută ca fiind una dintre cele mai eficiente și dovedite metode de studiu.

Oferim studenților noștri următoarele calificări educaționale:

 • Abilități bazate pe programe
 • Cursuri scurte
 • Certificatele naționale
 • Diplome naționale
 • Certificatele recunoscute pe plan internațional

Promisiunea noastră față de tine

O educație acreditată

AOY este un colegiu de afaceri acreditat de DHET, certificat și acreditat de organismele profesionale recunoscute de SAQA

Taxe lunare accesibile

Vom structura un plan de plată lunar accesibil pentru dvs.

Suport pentru studiul fanatic

Cei 22 de consilieri de studenți profesioniști vă vor menține motivat de la înscriere până la absolvire

Absolvire

Vă sărbătorim realizarea cu o ceremonie de absolvire, organizată o dată pe an

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la Colegiul nostru de Afaceri pentru Oameni cu Scopul!

Știați?

Pe măsură ce explorați educația continuă ca o soluție pentru a vă urmări rapid cunoștințele și oportunitățile de carieră, este vital să selectați un colegiu care este acreditat. În Africa de Sud există mai multe colegii neacreditate decât cele acreditate? Asigurați-vă că faceți o alegere inteligentă atunci când selectați colegiul potrivit pentru nevoile dvs. personale.

Deci, ce este acreditarea?

Acreditarea reprezintă un set de standarde care este stabilit de un organism de conducere, iar colegiile trebuie să îndeplinească anumite standarde și cerințe pentru a fi acreditate. Există sute de colegii diferite în Africa de Sud și, dacă fiecare colegiu își stabilește propriile standarde, nu ar exista nicio modalitate de a se asigura că calificările emise de diferite colegii sunt identice. Există diferite organizații și departamente care certifică acreditarea în Africa de Sud.

Academy of York este înregistrată provizoriu la Departamentul de Învățământ Superior și Formare în calitate de Colegiu privat, conform Legii modificării Colegiilor de Educație Continuă nr. 1 din 2013 și modificată prin Amendamentele în Monitorul Oficial nr. 38072, volumul 592 , la 8 octombrie 2014 - Numărul nostru de înregistrare este 2011 / FE07 / 069

Multe organisme profesionale recunoscute de SAQA, de exemplu, SABPP (Consiliul de Afaceri din Africa de Sud pentru Persoane), ICB (Institute of Bookkeepers Certified și PMSA (Project Management SA) au creat un standard și criterii pentru cursuri pentru a se asigura că standardele profesionale este susținută în industria lor. În acest fel, Academy of York oferă cursuri care sunt certificate și acreditate de anumiți lideri din industrie, cum ar fi SABPP, ICB, PMSA, CompTIA și ICDL.

Nu în ultimul rând, este autoritatea sud-africană pentru calificări (SAQA). Calificările pentru calificările SAQA în conformitate cu Cadrul Național al Calificărilor (NQF). NQF este ca o punte în învățare deoarece puteți câștiga credite aliniate la NQF pentru diferite cursuri. Cu cât este mai mare nivelul NQF al unui curs, cu atât este mai avansat și cu cât este mai mare calificarea.

Colegiul este mândru să fie, de asemenea, acreditat de următoarele instituții:

 • ICB (Institutul de evidență contabilă certificată)
 • FASSET (Servicii Financiare SETA Număr Furnizor 1237)
 • CompTIA
 • SABPP (Consiliul sud-african pentru practicile oamenilor)
 • Departamentul de Învățământ Superior și Instruire
 • PMSA
 • SAIOSH

Locații

Randburg

Address
280 Kent Avenue, Randburg
Randburg, Gauteng, Africa de Sud