433 Studiul produselor alimentare și al băuturilor degrees found
- Studiul produselor alimentare și al băuturilor
- America de Nord209
- Europa148
- Oceania42
- Asia24
- America de Sud11
- Africa6
- America Centrală și Caraibe2
433 Studiul produselor alimentare și al băuturilor degrees found
Recomandate
Joviat Culinary Arts Academy
Fast-track counseling
Program intensiv de vară de patiserie, cofetărie și ciocolată
- Manresa, Spania
Curs
La zi
2 săptămâni
În campus
Engleză
Fast-track counseling
Programul intensiv de vară de patiserie, cofetărie și ciocolată ne învață despre evoluția patiseriei catalane: tradițional vs. modern. Introducere în lumea ciocolatei include tehnica temperării, designul ciocolatei plate, bomboanele de ciocolată, matrițele de ciocolată și designul artistic. Diferite tipuri de pâine, produse de patiserie cu puf și viennoiserie (Ensaïmada, Coques i Tortells, Croissant, Brioix...), și Hors d'oeuvre catalane.
Recomandate
Les Roches
Postgraduate Diploma in International Hospitality Management
- Marbella, Spania
Diplomă Postuniversitară
La zi
1 an
Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus
Recomandate
Culinary Institute of Barcelona
Programul Entrepreneurchef: Design, Creare și Strategie de Afaceri Restaurant
- Barcelona, Spania
Curs
La zi
14 săptămâni
Învățământ la Distanță, În campus
Engleză, Spaniolă
Dezlănțuiți-vă spiritul antreprenorial la Programul Entrepeneurchef. Acest curs îți oferă o viziune globală de la etapa de concepție până după deschidere, pregătindu-te direct spre obiectivul: „Am de gând să-mi creez propriul restaurant”. Fie că ai un proiect clar sau nu, cursul îți va deschide mintea către noi moduri de a înțelege afacerea restaurantelor și, mai ales, către modurile în care clienții îți vor accepta propunerea în anii următori. Acest curs este o călătorie prin toate etapele prin care va trebui să treci, acordând o atenție deosebită aspectelor comportamentale ale clienților, ultimelor modele de afaceri și, bineînțeles, mediului digital care va condiționa succesul.
Recomandate
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Diploma de patiserie franceză și italiană
- Parma, Italia
- Colorno, Italia
Diplomă
La zi
2 Luni
În campus
Engleză
Învățați arta de a crea produse de patiserie franceză și italiană cu Diploma de patiserie franceză și italiană, un curs complet imersiv predat în două țări. Conceput pentru iubitorii de patiserie, acest program unic oferă: 8 săptămâni de traininguri practice și personalizate 1 lună de stagiu în Franța sau Italia (opțional) o diplomă comună de prestigiu de la două instituții recunoscute la nivel internațional.
Recomandate
Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Curs Academic de Gastronomie Tehnică și Serviciu Restaurant
- Barcelona, Spania
Curs
La zi
3 ani
În campus
Spaniolă
Obține două calificări în trei ani. Deveniți un profesionist în bucătărie și sufragerie! Dacă ai visat mereu să devii bucătar, maît d', somelier sau chelner şef şi eşti pasionat de tot ce ţine de gătit şi restaurante, acesta este locul potrivit pentru tine. Cu Tehnicianul în Gastronomie și Restaurare vei învăța făcând din minutul 1 să devii profesionistul care ți-ai dorit dintotdeauna să fii.
Recomandate
CAFA Wine School
Consultant vin
Diplomă
La zi
9 Luni
În campus
Engleză, Franceză
Diplomă de consultant în vin / Conseiller en Sommellerie în 1 an predată în engleză și franceză Consilierul Sommellerie - Consultant în vin selectează produsele care vor fi oferite clienților săi: vinuri și băuturi spirtoase. Înainte de a decide asupra unei negocieri cu furnizorii, el trebuie să înceapă mai întâi la degustare. Oferta trebuie să fie în concordanță cu sfera, reputația și cerințele clienților.
Recomandate
Culinary Institute Kul IN
Arte culinare
- Sisak, Croaţia
Curs
La zi
12 săptămâni
În campus
Engleză, Croat
Programul de Arte Culinare este ideal pentru studenții care planifică o carieră profesională în industria culinară sau care iau în considerare o schimbare în carieră. În timpul acestui curs de trei luni, studenții obțin o înțelegere cuprinzătoare a metodelor și tehnicilor de gătit utilizate în bucătăria franceză și italiană și o înțelegere mai profundă a industriei ospitalității și a standardelor turistice, igiena alimentară, managementul restaurantelor, vinuri, producția de bere și bucătărie. ecologie. Cursul este practic, iar studenții petrec 80% din timpul de clasă în bucătărie pregătind mâncăruri à la carte. La sfârșitul programului, studenții pot alege să facă stagiari în restaurante sau hoteluri de succes.
Recomandate
OSTELEA | Distancia
Curs superior în managementul companiilor de catering și alimentație și băuturi
- Madrid, Spania
- Barcelona, Spania + 1 more
Curs
Part time
9 Luni
Amestecat, Învățământ la Distanță
Spaniolă
Turismul este una dintre cele mai relevante activități economice ale economiei spaniole și unul dintre sectoarele fundamentale în dezvoltarea socială și economică a țării. În cadrul sectorului, zona de restaurante, cu peste 270.000 de unități și 1,3 milioane de locuri de muncă, este una dintre zonele cu cea mai rapidă creștere și una dintre piesele cheie ale activității turistice.
Recomandate
University of Gastronomic Science of Pollenzo
MSc în managementul industriei alimentare
- Pollentia, Italia
Diplomă de Absolvire
La zi
2 ani
În campus
Engleză
MSc in Food Industry Management obțineți cunoștințe solide despre sistemele alimentare și procesele economice, sociale și culturale legate de alimentație. Învățați să citiți și să interpretați tendințele de piață care evoluează rapid pentru a vă poziționa în lumea muncii ca specialist în inovare, analist de piață sau dezvoltator de produse și afaceri.
Recomandate
CESIF
Master online în managementul industriei agroalimentare
- Madrid, Spania
Curs
La zi
12 Luni
Învățământ la Distanță
Spaniolă
Managementul cuprinzător al unei industrii agroalimentare reprezintă un avantaj competitiv imens deoarece permite: deschiderea de noi canale comerciale, creșterea vânzărilor, îmbunătățirea încrederii consumatorilor, vânzarea de produse inovatoare, evitarea alertelor și crizelor alimentare, minimizarea impacturilor, îmbunătățirea costurilor de producție etc.
Recomandate
International Career Institute
Catering & Cooking Diploma
- Online
Diplomă
La zi, Part time
24 săptămâni
Învățământ la Distanță
Engleză
Recomandate
LaSalle College Vancouver
Diplomă în coacere
- Vancouver, Canada
Diplomă
La zi
1 an
În campus
Engleză
Profesioniștii de top din domeniul artelor culinare fac mai mult decât să gătească. Administrează restaurante, acorde evenimente speciale, oferă servicii personale de bucătar și multe altele. Pentru mulți, cu toate acestea, obiectivul final este să dețină propriul restaurant
Recomandate
Portage College
Certificat profesional de gătit
- Saint Paul, Canada
Certificat
La zi
1 an
În campus
Engleză
Certificatul profesional de gătit oferă studenților posibilitatea de a finaliza programul de certificare. Cursul va fi o predare mixtă, cu cursuri teoretice online și toate cursurile de laborator față în față. Acest program vă va introduce în bucătărie, învățându-vă despre legume, proteine, stocuri, supe, sosuri și gestionarea bucătăriei. Cu un practicum de trei săptămâni, veți avea ocazia să învățați într-un mediu de lucru real.
Recomandate
Fanshawe College
Certificat de absolvire în procesarea alimentelor - Leadership operațional
- Saint Thomas, Canada
- Toronto, Canada + 2 more
Certificat de Absolvire
La zi
30 săptămâni
În campus
Engleză
Acest program de un an cu normă întreagă este conceput pentru a pregăti absolvenții pentru o carieră de supraveghere în industria de prelucrare a alimentelor.
Recomandate
FERRANDI Paris
Program profesional avansat în patiserie franceză (certificat)
- Rennes, Franţa
- Bordeaux, Franţa
Certificat
La zi
8 săptămâni
În campus
Engleză
Stăpânirea artei patiseriei franceze necesită rigoare și precizie dar și capacitatea de a dezvolta și reînnoi o ofertă. Produsele de tip boutique, decorative și de evenimente vor fi abordate în noul nostru program, pentru a oferi participanților noi inspirații și tehnici de la patiseri de nivel înalt.
Răspunde la câteva întrebări și îți vom pune la dispoziție programe!
Tip de diplomă populară
Afișează mai puțin
Format de studiu popular
Locații populare
Afișează mai puțin
Curs Academic Programe în Studiul produselor alimentare și al băuturilor
Studiul proprietăților mâncării este inclus în studiile alimentare. Aceste studii examinează și de unde vine mâncarea, cum sunt produse alimentele și băuturile și cum sunt acestea transportate, depozitate și consumate.