Keystone logo

New Zealand School of Food & Wine


About

Înființată de Celia Hay, New Zealand School of Food & Wine din Noua Zeelandă educă următoarea generație de baristi, bucătari, proprietari de restaurante și cafenele, manageri de ospitalitate, somelieri și profesioniști în vin, antreprenori din domeniul turismului în ospitalitate, precum și oameni care iubesc mâncarea bună 1995.

Înființată de Celia Hay, Școala de Alimente și Vinuri din Noua Zeelandă educă următoarea generație de baristi, bucătari, proprietari de restaurante și cafenele, manageri de ospitalitate, somelieri și profesioniști din vin, antreprenori din domeniul turismului în ospitalitate, precum și oameni care iubesc mâncarea bună 1995.

De la certificatele LCQ Alcohol Managers, până la certificatele de siguranță pentru igiena alimentară, la certificatele de vin din Noua Zeelandă și calificările WSET Wine and Spirit, la cursurile de coacere și gătit și la cursurile de cocktail și barman. Anul acesta, 2020, va marca 25 de ani de la Școala de alimente și vin din Noua Zeelandă. Situate în Viaductul din Auckland, calificările noastre acreditate de guvernul NZQA din Noua Zeelandă oferă certificate și diplome practice de gătit și ospitalitate orientate spre turism, predate de o echipă de bucătari, manageri de restaurante și profesioniști ai vinului, care sunt experți în domeniul lor și se concentrează pe succesul elevilor noștri.

  • Auckland

    Customs Street West,104, 1010, Auckland

    Programe

    Întrebări

    New Zealand School of Food & Wine