We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo

94 Studiu Postliceal Programe în Studii tehnologice 2024

Filtre

Filtre

  • Studiu Postliceal
  • Studii tehnologice
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (94)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Studiu Postliceal Programe în Studii tehnologice

Un grad asociati este un program de diplomă de licență care durează de obicei doi ani pentru a câștiga. În timpul programului, elevii vor avea cursuri care țin de domeniul lor de studiu dorit. După finalizare, indivizii pot folosi acest grad pentru a trece la castiguri o diplomă de licență, așa cum este egal primii doi ani de unul.

Ce este un grad asociat in tehnologie? În acest program, elevii pot învăța pe larg despre bazele tehnologiei moderne. Cursuri de educație generală pot fi luate în combinație cu cursuri sistemelor informatice. Elevii pot fi în măsură să dezvolte importante de rezolvare a problemelor și abilități analitice, în scopul de a comunica în mod eficient prin intermediul tehnologiei. Ei pot primi în plus experienta hands-on cu proiectarea de baze de date, analiza sistemelor informatice și instalarea și întreținerea sistemelor, de asemenea. Limbaje de programare pot fi învățate și expertiza de management de baze de date pot fi obținute la fel de bine.

Câștigul salarial acest grad vine cu unele beneficii excelente. De exemplu, la finalizarea, absolventii vor fi în măsură să intre în forța de muncă și să urmărească o varietate de cariere. Ele se pot deplasa în plus să lucreze în direcția castiguri diploma de licență lor.

Știind costurile de a câștiga un anumit grad este extrem de important. Câștigul salarial un grad asociat în Tehnologia ar putea costa ceva diferit la fiecare școală, așa că luați legătura cu admitere a intelege mai bine costurile specifice implicate.

Cu un grad asociat în Tehnologie, absolvenții vor fi potrivite pentru pozițiile de sprijin calculator, care sunt valoroase pentru angajatorii din domeniu. Tehnologia informației cuprinde o gamă foarte largă de cariere cu numeroase oportunități de entry-level referitoare la calculatoare. Unele poziții care un absolvent pot beneficia de sisteme de baze de date de management cuprinde, rețele, comunicații de date, programe de calculator, sisteme de analiză, sisteme de operare pentru PC si design.

Dacă doriți să câștigați gradul online, multe colegii vă va permite să ia cursuri on-line. Pentru a afla mai multe, căutați pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.