80 Patiserie degrees found
- Studiul produselor alimentare și al băuturilor
- Arte culinare
- Patiserie
- America de Nord33
- Europa27
- Oceania11
- America de Sud4
- Asia4
80 Patiserie degrees found
Recomandate
Joviat Culinary Arts Academy
Fast-track counseling
Program intensiv de vară de patiserie, cofetărie și ciocolată
Curs
La zi
2 săptămâni
În campus
Engleză
Fast-track counseling
Programul intensiv de vară de patiserie, cofetărie și ciocolată ne învață despre evoluția patiseriei catalane: tradițional vs. modern. Introducere în lumea ciocolatei include tehnica temperării, designul ciocolatei plate, bomboanele de ciocolată, matrițele de ciocolată și designul artistic. Diferite tipuri de pâine, produse de patiserie cu puf și viennoiserie (Ensaïmada, Coques i Tortells, Croissant, Brioix...), și Hors d'oeuvre catalane.
Recomandate
Culinary Institute of Barcelona
Curs profesional de patiserie și panificație
- Barcelona, Spania
Curs
Part time
3 Luni
În campus
Engleză, Spaniolă
Pentru următoarea generație de profesioniști care doresc să învețe despre patiserie, cofetărie, fabricarea ciocolatei și să-și completeze pregătirea de bucătar sau să intre în lumea bucătăriei dulci pentru secolul XXI. Descoperiți arta dulce de a face patiserie și ciocolată în acest curs introductiv care vă va conduce să explorați lumea deserturilor pentru restaurante într-un mediu internațional.
Recomandate
Centennial College
Baking and Pastry Arts Management
- Online Canada
Diplomă
La zi
2 ani
Învățământ la Distanță
Engleză
Recomandate
Edmonds College
Asociat de Știință Aplicată în Coacere și Arte de Patiserie
- Lynnwood, Statele Unite ale Americii
Postliceal de Științe Aplicate
La zi
2 ani
În campus
Engleză
Situat la nord de Seattle, programul de coacere și artă de patiserie de la Edmonds College pregătește studenții pentru o carieră în industria de coacere. Studenții pot alege să obțină un certificat de coacere de un an sau un grad de asociat în arte tehnice (ATA) de doi ani. Elevii vor învăța abilități fundamentale importante, cum ar fi antremet, prăjituri de specialitate, deserturi placate, tarte, petit fours, produse de patiserie franceză, pâine artizanală și viennoiserie. În plus față de îndeplinirea rolului de cumpărător, manager de brutărie și sous chef, studenții diplomei vor crea, de asemenea, ciocolată, produse de cofetărie, un tort de nuntă și o piesă de prezentare comestibilă.
Recomandate
Riverside City College
Asociat de știință în panificație și patiserie
- Riverside, Statele Unite ale Americii
Postliceal de Științe
La zi
1 an
În campus
Engleză
Programul de panificație și patiserie de la Riverside City College se concentrează pe obiectivele de învățare profesională prin divizia noastră de educație în carieră și tehnică. Pe măsură ce programul se desfășoară, studenții din comunitatea noastră și din zonele învecinate vor învăța elementele fundamentale ale artei de panificație și patiserie, de la formularea aluatului de drojdie la prăjituri și produse de patiserie din întreaga lume. În plus, studenții vor învăța practicile adecvate de siguranță alimentară și salubritate stabilite de reperele din industrie. Aceste cunoștințe sunt capturate prin stiluri tradiționale de învățare, precum și printr-o abordare practică în care elevii pot înțelege o mai bună înțelegere a materialului. Pe măsură ce avansează prin program, studenții continuă să-și reprezinte stilurile personale și mediile culturale prin deserturile lor placate la tehnici avansate, cum ar fi ciocolata și arta zahărului. Elevii sunt încurajați prin gândirea critică asupra modului în care funcționează ingredientele de coacere și asupra rolurilor pe care le contribuie pe parcursul procesului de coacere. Pentru a-și îmbunătăți și mai mult cunoștințele și extinderea în cadrul comunității, studenții vor trebui să comunice și să colaboreze cu partenerii și liderii din industrie pentru a-și consolida cunoștințele.
Recomandate
FERRANDI Paris
Program profesional avansat în patiserie franceză (certificat)
- Rennes, Franţa
- Bordeaux, Franţa
Certificat
La zi
8 săptămâni
În campus
Engleză
Stăpânirea artei patiseriei franceze necesită rigoare și precizie dar și capacitatea de a dezvolta și reînnoi o ofertă. Produsele de tip boutique, decorative și de evenimente vor fi abordate în noul nostru program, pentru a oferi participanților noi inspirații și tehnici de la patiseri de nivel înalt.
Recomandate
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Diploma de patiserie franceză și italiană
- Parma, Italia
- Colorno, Italia
Diplomă
La zi
2 Luni
În campus
Engleză
Învățați arta de a crea produse de patiserie franceză și italiană cu Diploma de patiserie franceză și italiană, un curs complet imersiv predat în două țări. Conceput pentru iubitorii de patiserie, acest program unic oferă: 8 săptămâni de traininguri practice și personalizate 1 lună de stagiu în Franța sau Italia (opțional) o diplomă comună de prestigiu de la două instituții recunoscute la nivel internațional.
Recomandate
Skagit Valley College
Fast-track counseling
Arte culinare, coacere și patiserie, AAS
- Mount Vernon, Statele Unite ale Americii
- Oak Harbor, Statele Unite ale Americii + 3 more
Studiu Postliceal
La zi
2 ani
În campus
Engleză
Fast-track counseling
Programul de arte culinare (CUL) se numără printre puținele programe culinare acreditate de prestigioasa American Culinary Federation Education Foundation (ACFEF). Conținutul cursului pune accentul pe munca de laborator "hands-on" și pe o varietate de tehnici flexibile de predare concepute pentru a satisface nevoile diverselor stiluri de învățare. Accentul este pus pe necesitatea ca profesionistul culinar modern să înțeleagă tendințele alimentare globale și principiile internaționale de aromă într-un mediu de lucru sensibil la diferențele culturale și generale.
Recomandate
Mission College
Fast-track counseling
Asociat în știință în panificație și patiserie
- Santa Clara, Statele Unite ale Americii
Postliceal de Științe
La zi
60 ore
În campus
Engleză
Fast-track counseling
Gradul de asociat în panificație și patiserie oferă abilități comercializabile necesare pentru succesul avansat în industria de panificație și restaurante. Absolvenții învață teoria managementului, operațiunile de afaceri și abilitățile de panificație și patiserie necesare pentru a-și începe operațiunile de patiserie sau pentru a-și asuma funcții de conducere în firme de patiserie, catering și restaurante. Clasele de bază ar trebui să fie luate în ordinea recomandată pentru un succes maxim.
Recomandate
Laney College
Asociat de știință în panificație și patiserie
- Oakland, Statele Unite ale Americii
Postliceal de Științe
La zi
2 ani
În campus
Engleză
Laney College oferă două specializări în Arte Culinare. Aceste programe de certificate de doi ani oferă studenților cunoștințele practice, abilitățile și experiența pentru a reuși în cariere creative și pline de satisfacții în industria restaurantelor și ospitalității.
Recomandate
Santa Barbara City College
Premiul de competență în panificație și patiserie
- Santa Barbara, Statele Unite ale Americii
Curs
La zi
În campus
Școala de Arte Culinare și Programul de Management Hotelier dezvoltă abilități și competențe pentru poziții din industria ospitalității. Acest program unic reflectă standardele din industrie, oferind instruire într-un mediu de lucru realist. Studenții au opțiunea de a selecta fie un hotel, fie un restaurant/program culinar.
Recomandate
Culinary Arts Academy Switzerland
Marea diplomă elvețiană în patiserie și arte ciocolatei
- Port-Valais, Elveţia
Diplomă
La zi
3 semestre
În campus
Engleză
Îmbunătățiți-vă abilitățile de cofetărie și ciocolată prin această Grand Diploma elvețiană în patiserie și ciocolată. Începeți cu elementele de bază și mergeți până la un nivel înalt de excelență inovatoare.
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Curs de patiserie italiană
- Turin, Italia
Curs
La zi
3 săptămâni
În campus
Engleză, Italiană
Programul cursului oferă lecții de demonstrație deținute de profesioniștii de patiserie, Maestrul de înghețată Master și Master Chocolatier, instruiți de către Federația Italiană de Patiserie.
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Articole de patiserie franceze
- Yssingeaux, Franţa
Curs
La zi
2 Luni
În campus
Engleză
Ați dorit întotdeauna să aflați secretele Patiseriei franceze? Ecole Ducasse vă oferă posibilitatea de a lua un program intens de 2 luni pentru a învăța toate tehnicile fundamentale ale Artelor de Patiserie Franceze.
Cookery School at Little Portland Street
Arta de coacere
- London, Regatul Unit
Curs
Part time
În campus
Engleză
Cursul nostru de coacere este o serie de trei zile intensive care te duce prin principiile-cheie ale prăjituri, produse de patiserie și pâine.
Răspunde la câteva întrebări și îți vom pune la dispoziție programe!
Tip de diplomă populară
Afișează mai puțin
Format de studiu popular
Curs Academic Programe în Studiul produselor alimentare și al băuturilor Arte culinare Patiserie
Studiul de patiserie implică învățarea cum să facă o varietate de produse și deserturi coapte. Aceasta este o alegere bună pentru studenții care speră să devină bucătari de patiserie, brutari sau critici culinare.