Keystone logo
Yokohama Design College

Yokohama Design College

Yokohama Design College

Introducere

76265_YDCxiaoshe2013.jpg

YDC, Yokohama Design College , este una dintre școlile profesionale de predare pentru a preda Designs, de asemenea renumită în Japonia pentru educația japoneză la nivel înalt.

YDC este situat în Yokohama, care este la doar 30 de minute de centrul orașului Tokyo, este la doar un minut de mers pe jos de la cea mai apropiată stație, loc foarte convenabil.

În YDC avem 3 școli într-o clădire, școala de limbă japoneză, școala de design, liceul, studenții internaționali și studenții japonezi folosesc aceleași echipamente, facilități ușor de făcut prieteni cu localnicii japonezi, se pot bucura de schimbul de limbi / cultură.

76266_Minato_Mirai_In_Blue.jpg

Yokohama este un oraș bayside cu fuziune de cultură multiculturală și interpretare exclusivă a lumii și a evoluat funcțional în fiecare an, umplut cu site-uri de mediu adecvate pentru a studia designul. Această școală promovează în mod agresiv prelegeri în teren, folosind caracteristici de locație, cum ar fi fotografia / filmarea în districtul Minatomirai, schițând la Red Brick Park și vizionând la Muzeul Yokohama.

În prezent, avem 420 de studenți, 180 în departamentul de limba japoneză, 170 în departamentul de proiectare, 70 în departamentul de liceu.

În departamentul de limbă japoneză, avem studenți din aproximativ 25 de țări din întreaga lume.

Ei învață limba japoneză pentru propriul lor scop, Universitatea din Japonia, Activitățile de artă (Universitatea de Artă, Școala Profesională) trăiesc doar în țara visului său, experiența de muncă ... ..

76267_samafasshonhebubaggu.jpg

YDC oferă multe programe opționale gratuite pentru a ajuta elevii noștri să-și atingă visul, precum și activități de înțelegere a culturilor japoneze / modului de gândire etc.

Ceea ce profesorii și personalul YDC consideră mai întâi este "Veniți-vă visele!"

De asemenea, oferim un curs scurt de tremur pentru studenții care nu pot veni în Japonia pe termen lung datorită studiului lor sau a programului de lucru. Puteți veni în Japonia cu vize temporare pentru vizitatori, stați aici și studiați aici timp de 3 luni.

76289_zhonghuajie.jpg

Locații

  • Yokohama

    1-33-6 Chuo, Nishi-ku, Yokohoma-shi, Kanagawa-ken, 220-0051, Yokohama

Întrebări