Keystone logo
Xela Design College & Fashion Studio

Xela Design College & Fashion Studio

Xela Design College & Fashion Studio

Introducere

La Xela College of Design, oferim o calificare de design de modă cu normă întreagă de doi ani. Suntem casa antreprenorului creativ și ne mândrim cu pregătirea noastră practică axată pe carieră. În 2008 s-a născut Xela College of Design, singurul colegiu de modă complet acreditat din Mbombela. Xela College of Design are o lungă istorie în producerea absolvenților de cel mai înalt nivel, care sunt căutați în industria modei, precum și auto-începători, complet echipați pentru a-și începe propriile afaceri.

Toți lectorii noștri sunt experți în domeniul lor și vin cu ani de experiență practică și cunoștințe, pe care le pasionează partajarea cu studenții lor. În 2020 Xela College of Design a fost cumpărat de ATTI, ATTI are peste 19 ani de experiență în domeniul educației și formării, ATTI a văzut în Xela College of Design potențialul masiv de creștere și expansiune.

Xela College of Design împărtășește viața vibrantă a campusului ATTI din Mbombela. Are acces la tot sprijinul și contribuția de la o instituție bine versată în învățământul de succes, privat, terțiar.

Locații

  • Nelspruit

    16 Rothery Street Nelspruit, , Nelspruit

    Întrebări