Keystone logo
Wytheville Community College

Wytheville Community College

Introducere

În numele întregii noastre comunități colegiale - studenți, facultate, personal și consiliul nostru - aș dori să vă urez bun venit la Wytheville Community College (WCC). Vă invităm să explorați site-ul nostru web, să sunați sau să ne trimiteți un e-mail pentru a afla mai multe despre oportunitățile pline de satisfacții și provocări pe care WCC le poate oferi. CME este aici pentru a servi cetățenii din județele Bland, Carroll, Grayson, Smyth și Wythe, orașul Galax, cetățenii din Virginia și nu numai.

Programele și serviciile noastre sunt concepute pentru a satisface nevoile variate ale tuturor celor cărora le servim. Pentru a satisface cel mai bine nevoile comunităților noastre, colegiul are oferte la Campusul Wytheville, la Institutul Crossroads din Galax, la Summit Center din Marion, precum și la oferirea de oportunități de înscriere dublă pentru elevii de liceu din zonă la liceele respective. CMC oferă oferte pentru cei interesați de cursuri de zi, de seară, de weekend și online.

CMC oferă o gamă largă de programe: programe de transfer pentru primii doi ani ai unei diplome de bacalaureat, programe tehnice pentru pregătirea unei cariere de succes, cursuri de dezvoltare pentru a ajuta la o tranziție de succes la facultate, Dezvoltarea forței de muncă pentru pregătirea locurilor de muncă și educație continuă viața învățării pe care trebuie să o trăim cu toții. CME este mândru că a servit acum mai multe generații de familii din comunitatea noastră. Sperăm că veți fi printre cei care aleg să vă perfecționeze educația sau să vă îmbunătățească abilitățile de muncă prin ofertele noastre de credit și non-credit. Sperăm că vi le veți alătura.

Locații

  • Wytheville

    East Main Street,1000, 24382, Wytheville

    Întrebări