Keystone logo
West Hills College - Coalinga

West Hills College - Coalinga

West Hills College - Coalinga

Introducere

West Hills College, Coalinga este un colegiu public de doi ani situat în orașul Coalinga, California. Coalinga este situat central, la jumătatea drumului între Los Angeles și San Francisco. West Hills College este pe deplin acreditat de Comisia de acreditare pentru colegii comunitare și junior (Asociația Vestică a Școlilor și Colegiilor).

West Hills College este situat în Valea Centrală a Californiei, una dintre cele mai productive regiuni agricole din lume. Locația centrală este ideală pentru studenții interesați să trăiască și să studieze într-o comunitate rurală mică, continuând să aibă acces la multe dintre principalele atracții din California.

Coalinga este o comunitate rurală mică, sigură, situată la aproximativ 100 de kilometri de Fresno, în inima Californiei, în vestul Statelor Unite. Coalinga este situat la trei ore de San Francisco și Los Angeles, precum și de parcurile naționale Yosemite, Sequoia și Kings Canyon și de linia de coastă dinamică a Californiei. Climatul mediteranean uscat subtropical este excelent pentru activități în aer liber.

Locații

  • Coalinga

    300 Cherry Lane, 93210, Coalinga

    Întrebări