Keystone logo
West Virginia University Parkersburg WVU Parkersburg

West Virginia University Parkersburg WVU Parkersburg

West Virginia University Parkersburg WVU Parkersburg

Introducere

Fondată în 1961, West Virginia University Parkersburg este o comunitate acreditată în mod independent și un colegiu tehnic care menține o afiliere la West Virginia University.

Studenții își pot finaliza inițial unul sau doi ani la West Virginia University Parkersburg înainte de a trece la finalizarea unor programe selectate de patru ani la West Virginia University. Instituția este, de asemenea, singura comunitate publică și colegiul tehnic din Virginia de Vest acreditat să ofere diplome de bacalaureat. Zona principală de servicii a colegiului este formată din șapte județe din Virginia de Vest: Jackson, Pleasants, Ritchie, Roane, Tyler, Wirt și Wood.

Universitatea West Virginia din Parkersburg oferă oportunități educaționale accesibile, care schimbă viața, într-un mediu sigur și de susținere. West Virginia University Parkersburg este colegiul principal din regiune recunoscut pentru educație de calitate, angajamentul față de abilitarea studenților, colaborarea forței de muncă și implicarea comunității.

Locații

  • Parkersburg

    Campus Drive,300, 26104, Parkersburg

    Întrebări