Associate de Științe Aplicate în Arte culinare
Wallace State Community College
Informatie cheie
Locația campusului
Hanceville, Statele Unite ale Americii
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
4 semesters
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
USD 18.624 / per year
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
May 2024
Introducere
Certificat oferit de premiu (4 semestre)
Despre program
Muncitorii bucătari, bucătari și preparatori alimentari pregătesc, condimentează și gătesc o gamă largă de alimente într-o varietate de restaurante și alte unități de servicii alimentare. Bucătarii și bucătarii creează rețete și pregătesc mesele, în timp ce lucrătorii de la prepararea alimentelor curăță și taie legumele, tăie carnea, pregătesc păsările de curte și îndeplinesc alte îndatoriri, cum ar fi menținerea curată a zonelor de lucru și monitorizarea temperaturilor cuptoarelor și aragazelor.
Bucătarii pot coordona activitatea personalului bucătăriei, pot pregăti mesele, pot determina dimensiunile de servire, planifică meniurile, comandă provizii alimentare și supraveghează operațiunile de bucătărie pentru a asigura o calitate uniformă și prezentarea meselor.
Wallace State Community College","author_url":"","source":""}" alt="155632_155598_45731808512_3e543a2169_k.jpeg" />
În plus față de restaurante și cafenele, magazinele de produse alimentare și de specialitate folosesc bucătari, bucătari și lucrători în prepararea alimentelor pentru a dezvolta rețete și a pregăti mese pe care să le îndeplinească clienții.
Unii bucătari și bucătari merg în afaceri ca furnizori sau bucătari personali sau își deschid propriul restaurant. Alții devin instructori în programele de pregătire culinară.
Cursul de arte culinare de studiu oferă experiențe de învățare organizate, specializate, care includ teoria, laboratorul și experiența magazinului în legătură cu nutriția, planificarea, selecția, achiziționarea, conservarea, prepararea și servirea alimentelor și produselor alimentare. Sunt incluse în acest program studiul unei varietăți de alimente și a valorilor lor nutriționale, precum și instruirea în prelucrarea alimentelor, gătitul în cantități, echipamentele de depozitare, salubritate în manipularea alimentelor și managementul. Instrucțiunea va sublinia activitățile nutriționale și cantitative ale produselor alimentare în unitățile comerciale de servicii alimentare.
Wallace State Community College","author_url":"","source":""}" alt="155633_155599_43964666040_b8782535e0_k.jpeg" />
Perspectiva carierei
Deschiderea de locuri de muncă pentru bucătari, bucătari și lucrători în domeniul preparării alimentelor este de așteptat să fie abundentă până în 2014. Creșterea ocupării forței de muncă va fi stimulată de creșterea populației, a venitului gospodăriei și a timpului liber, care permite oamenilor să ia masa și să ia vacanțe mai des. Veniturile medii anuale ale bucatarilor si bucatarilor au fost in valoare de 42.480 $ in mai 2012, in timp ce cele mai mari 10% au castigat mai mult de 74,120 $ pe an. (Sursa: Biroul de Statistică al Muncii din cadrul Departamentului pentru Muncă al SUA)
Wallace State Community College","author_url":"","source":""}" alt="155634_155600_edit_45782001361_3ef091e3a8_k.jpeg" />
Galerie
Oportunități de carieră
Bucătarii pot coordona munca personalului din bucătărie, pot dirija pregătirea meselor, pot determina dimensiunile porțiilor, pot planifica meniuri, pot comanda provizii alimentare și pot supraveghea operațiunile din bucătărie pentru a asigura calitatea și prezentarea uniformă a meselor.
În plus față de restaurante și cafenele, magazinele alimentare și de produse alimentare de specialitate angajează bucătari, bucătari și lucrători în pregătirea alimentelor pentru a dezvolta rețete și a pregăti mesele pe care clienții le pot realiza.
Unii bucătari și bucătari intră în afaceri ca catering sau bucătari personali sau își deschid propriul restaurant. Alții devin instructori în programe de pregătire culinară.
Se preconizează că locurile de muncă deschise pentru bucătari, bucătari și lucrători în pregătirea mâncărurilor vor fi abundente până în 2014. Creșterea ocupării forței de muncă va fi stimulată de creșterea populației, a veniturilor gospodăriei și a timpului liber, care le permite oamenilor să ia masa în oraș și să ia vacanțe mai des. Câștigurile anuale medii ale bucătarilor și bucătari-șefi au fost de 42.480 USD în mai 2012, cei mai mari 10% câștigând mai mult de 74.120 USD pe an. (Sursa: Departamentul Muncii din SUA, Biroul de Statistică a Muncii)